Downloady na demmsts.eu

Prepáčte, ak to dávam do nesprávneho vlákna, ale neviem, kam to zaradiť...
Z Demovej stránky som si dňa 12.8.2016 stiahol model ZSSK BDsee 011 a tak isto skin ZSSK B 785... v zásade ide o to, že keď som zostavil súpravu, vozidlá sú výškovo rozdielne. Urobil som niekde chybu ja, pri inštálacii, resp. nestiahol som všetko, čo som mal ? Stiahol som si iba archívy so spomenutými vozňami.
Do istoty prikladám screen.
Open Rails 2016-08-18 07-53-18.jpg

Nie je to žiadna novostavba takže preto som sa pýtal...Mám ešte jednu nedokončenú vec, tak snáď na Vianoce niečím prispejem aj ja do balíka. :-D

No keď Tax už načal tému rybičky...nakoľko sú rybníky zamrznuté tak mi zostalo aj viac času na MSTS. Z tohoto dôvodu sa snažím aj dokončiť nedorobky z čias minulých. Okrem tej úpravy búdy na 460 sa mi na disku váľa česká verzia cabu 754 s modrými, červenými a zelenými okuliarmi. Takže plán je taký, že do Vianoc to nejako skopím, upravím, doladím a odomňa budete mať dve búdy na Vianoce. Takto nejako to vyzerá.
scrgrb0.jpg
scrgrb1.jpg

Já vím že je to úplně mimo mísu a vlákno a předem se za to omlouvám, ale chtělo by to to i kabiny pro reko Brejle jako jsou (754.012, 013,067,021,075 atd.) a nebo ČD 750.7. A vím že se nějaké fota tady objevila.

Back
Nahoře