Downloady na demmsts.eu

Prosim ta otvor si moju stranku a pozri si zdrojovy kod a porovnaj ho s mojim na druhom fore s toho linku. A napis ci je totozny.
[/quote]

Je to totožné.

Takže logicky uvažujme. Dokáže antivírus modifikovať stránku na internete (preliečiť), ktorá je zabezpečená heslom?
Odpoveď je jasná. Nedokáže. Tak odkiaľ prišiel potom ten červ keď kód stránky je čistý ?
Odpoveď je tiež jasná. Antivírus preliečil modifikovaný kód stránky uložený u teba doma v PC.

Naposled editoval moderátor:
dem napsal:
Takže logicky uvažujme. Dokáže antivírus modifikovať stránku na internete (preliečiť), ktorá je zabezpečená heslom?
Odpoveď je jasná. Nedokáže. Tak odkiaľ prišiel potom ten červ keď kód stránky je čistý ?

Je to úplne logické a plne s tým súhlasím - chyba je v "domovskom" PC, ale keď spustím Avast na kontrolu všetkého, tak hlási, že je všetko OK ...
Keďže sa problém odstránil, tak to už ďalej nemienim riešiť.

Ondra.H napsal:
Ráno když sem šel na ty stránky tak mi řval Avast že je tam trojan, teď nic, fakt nechápu.

No comment. Prečítaj si všetko tu aj na druhom fóre asi 5 krát dookola a hádam pochopíš.
Edie napsal:
Win 7 64b + Eset Smart Security v.d. (4724 - 29.12.2009) + EI8 a vše čisté....

Ja viem Edie. O čistote ma presviedčať netreba. A mimochodom bolo dokázané kde je problém v priamom prenose aj tu aj tam. Nie je čo dodať.

Už sa nevyjadrujem.

Zdravím,na webu je nefunkční link na zssk_WLABmee od Tlamsíka.Tohle vozidlo jsem použil v aktivitě EC 344 a uživatelé mě žádají o tohle vozidlo.Bude tento link funkční,nebo zaměním vozidlo v úloze?Díky

No a toto je to čo ma dosť udivuje. Tlamsíkové veci sú nefunkčné a ja som s nimi nič nerobil. Takisto aj ZSSK_Bmee v blonskom. Chcel som to obnoviť zo zálohy, ale ani tam tieto vozy nemám. To je pekné prekvapenie. Pokiaľ tie vozy bude mať aspoň Duuso v zálohe tak to obnovím. Nemal som žiaden dôvod mu to mazať. Chyba sa stala asi tam , keď som experimentoval s webom kvôli hláseniam o zavírení. Takže ak sa nájde záloha obnovím to ak nie tak to zmažem na dobro.

dem napsal:
Takže ak sa nájde záloha obnovím to ak nie tak to zmažem na dobro.
To by myslím byla škoda,já to WLABmee mám,takže mohu jen zabalit a poslat.To blonsky Bmee asi taky nebude problém.

Opravených 6 nefunkčných downloadov na našej stránke. Takže web je zase kompletne funkčný.

Díky. Mohl bys prosím napsat, které downloady to byly? Já vím jen o Tlamsíkových skinech a ty byly 4.

Tlamsíkové nefunkčné boli len dva. Bmee a WLABmee. Moje boli Bpee, Bpee2, Bh, 810489, Zssk Beer , Zssk WRrm trf . Takže osem a nie šesť. TIe Tlamsíkové som v predošlom príspevku nerátal.

je to čisté neviem čo saa tu rieši .... mne ani raz nevyhodilo a mám Microsoft Security Essentials a nič mi nehlási v najnovšej aktualizácia na oficialny windows.:oops: A páni prosím vás kde sa dá stiahnuť vozen ampeer prosím nemožem ho nikdy nájsť :( dakujem

Ahoj CANDY. TO stým zavírením sa tu riešilo pekne dávno takže je to už neaktuálne. A Ampeer je zatiaľ pod záložkou modely MSTS.

Panstvo takže dnešným dňom sú k downloadu uvoľnené kabíny 240,710,742 a 751, nespite, štartujte download manažérov, sťahujte a bavte sa.
Príjemné jazdenie želá kolektív autorov Nebulus, Kadr, Kevin, David Hájek a ja.

Zdravím. Na vašich stránkách by měl být ke stažení ZSSK WLABmee, je tak? Z předchozích příspěvků jsem pochopil, že se někde zatoulal a nebylo možné ho nahrát ani ze zálohy, tak bych se jen chtěl zeptat, jestli tedy existuje nějaká alternativa. Mám WLABmee od polských autorů, ale tam mi to dělá binec se spřáhly. Díky.

Back
Nahoře