Downloady na demmsts.eu

U nás to už nie je a ani ja osobne to nemám, mimochodom ak máš problém s ladením spriahadiel tak by nemal byť problém naladiť to buď na 30 alebo 80. Ak nemáš tú tabuľku tak je to u Kebarka na webe.

Kabína 560 uvoľnená k downloadu na našom webe. Autormi sme ja a Nebulus. Použitý je pôvodný Dejvov front ktorý prešiel x úpravami.

Túto kabínu prosím neberte ako nejaký etalón kvality, je to len také riešenie z núdze. 2x som fotil front, ale pôvodný plán bol tam mať širší uhol záberu stroskotal... Teraz mám ale už nový foťák, tak by sa to snáď podarilo v zodpovedajúcej kvalite.

duuso napsal:
Kabína 560 uvoľnená k downloadu na našom webe. Autormi sme ja a Nebulus. Použitý je pôvodný Dejvov front ktorý prešiel x úpravami.
Včera jsem se dostal k otestování. Nádherná práce. Také není špatné místo pravého pohledu zoom do předního okna, aby se dalo lépe kochat krajinou. Možná by se to hodilo i do mašin, kde je špatný výhled.

Ale mám jednu připomínku a bude to záležitost i ladění lokomotivy.
Měl jsem tu čest, když mi bylo 17 let jako student SPŠSZ v Břeclavi, kdy jsme v rámci praxe měli jízdy na těchto jednotkách mezi Brnem a Bratislavou. Měl jsem to s fírou, který mě nechal jezdit, takže si tak nějak pamatuji, jak to tam fungovalo.
Páka výkonu je přepínač jízda/brzda kdy uprostřed je nula, od sebe příprava a krajní poloha od sebe je teprve jízda. Když páku vrátím do přípravy, jednotka drží právě dosažený výkon. Když dám do nuly výkon rychle padá do nuly. Při brzdění je to samé. Žádné B1 B2, ale brzdí to až v té krajní poloze u sebe a mezipoloha opět drží nastavený brzdící výkon. Pamatuji si, jak mne tenkrát fíra navigoval. Když jsem dosahoval rychlosti asi 97km/h, abych sjel z výkonu asi na 200A a já to trefil úplně přesně. On se jen smál, že u toho musím hodně přemýšlet :D Že nemyslel přesnou hodnotu 200A.
Od té doby jsem v tom neseděl. Možná už řízení změnili, ale to je málo pravděpodobné :D
Co lze v MSTS ví jen ladičové, ale určitě by neměl být problém, aby výkon a brzda šly nahoru jen v krajních polohách.

Ten pohľad stojaceho rušňovodiča sme aplikovali aj v cabe 240, je to kvôli rozhľadu pri vchádzaní na perón a pri zachádzaní na súpravu.
No a čo a ako nastaviť ohľadom techniky jazdy-to je už pre ladičov.

Ten stojaci pohľad je tuším iba vo verzii 240 ZSSK.
Ohľadom ovládania 560 sme vedeli niečo o tom ovládaní, ale nie už to ako to v MSTS spraviť. Koniec koncov v žiadnom cabe asi simulácia takéhoto ovládania nefunguje.

Zdravím chcem sa spýtať nejde mi stahnuť vozen "Zssk Zaes-Slovnaft " z vaších stránok. čo stým ? poprípade ak máte niekto tento vozen zašlite mi ho prosím na mail michal3110@azet.sk dakujem

Na našej stránke je toho momentálne viacej čo nejde stiahnuť. Na oprave stránok sa pracuje.

Vykopíruj si link toho vozu do prehliadača a zmaž časť linku. počítadlo. Nechaj len priami prástup na našu stránku a na ten zip. Bohužial pri exporte do htm sa poškodilo viac linkov.

Stránka duuso.demmsts.sk obnovená a dnes ráno o 5:45 spustená. Všetky downloady by mali byť plne funkčné. Ak by sa predsa len nejaká chyba našla dajte mi vedieť nech to opravím.

Dusso a Deme, měl bych na Vás prosbu:
Nešlo by přejmenovat sekci Modely na sekci autorské modely vozidel. Opakovaně dostávám emaily od uživatelů typu nemůžu najít vozidlo (nejčastěji balíček vozů Res). Pod pojmem "Modely" si lze představit ledacos. Navíc v nové aktivitě budu k vám odkazovat na vůz Bh.

Back
Nahoře