Downloady na demmsts.eu

Zdeněk Itterheim napsal:
Nic méně, včera jsem se vrátil ze šumné Šumavy a trať komprimovaná .rar se již kopíruje. Až to bude dám link.
Tak to komprimoval Duuso a je tam uz bluebordove pocitadlo. Tomu to nevadi. Skor sa jedna o stare subory s Martensovym pocitadlom, ale aj to som pisal o prispevok vyssie. Staci pozornejsie citat.

AirVolk napsal:
Zdeněk Itterheim napsal:
Nic méně, včera jsem se vrátil ze šumné Šumavy a trať komprimovaná .rar se již kopíruje. Až to bude dám link.
Tak to komprimoval Duuso a je tam uz bluebordove pocitadlo. Tomu to nevadi. Skor sa jedna o stare subory s Martensovym pocitadlom, ale aj to som pisal o prispevok vyssie. Staci pozornejsie citat.

Tady se nejedná o server duusa, ale o server, na kterém poběží nově připravovaný portal.

Zdeněk Itterheim napsal:
Tady se nejedná o server duusa, ale o server, na kterém poběží nově připravovaný portal.

Tak potom nechapem na co to sem pleties. Ja som reagoval na p.Novaka ktory , navrhoval komprimaciu pomocou RR. On narazal na to ze od nas sa stahuje pomali a ze by sme s tou komprimaciou usetrili nie len miesto, ale aj cas stahovania by sa skratil. Ako si to skomprimujes na svojom serveri je cisto len tvoja vec.
A opravin nie duusov server, ale moj.

Pre všetkých ešte raz aby bolo vo veci jasno, server je Demov-alebo ak chcete AirVolkov, je to jedno, na začiatku to pomenoval ako duuso.demmsts.sk ale to je len názov, takže server je Demov, Vysočina_1960 je naďalej normálne stiahnuteľná, myslím že táto debata by mohla byť už za nami.

Dnešná aktualizácia znie: CD 163 006-0 a ZSSK 754 011-5, môžete sťahovať.

Dnes som zverejnil skiny ZSSK 751 082-9 od Hekla a ZSSK 812 029-7 z mojej dielne, opravil som pri ČD 163 006-0 autora fotiek. Ide o Miroslava Sýkoru z http://www.vlaky.net. Pri ZSSK 812-029 by som chcel upozorniť na skutočnosť, že pri otvorení modelu v SW sú okná nepriehľadné, avšak po spustení v MSTS je to už OK, je to spôsobené filtráciou okien /pravdepodobne/.Ináč trocha som graficky prekopal interér vozu aby sa to aspoň trocha podobalo na tú nešťastnú 812-ku.

Naposled editoval moderátor:
Kadr: Preboha, to som si ako mohol nevšimnúť ? :roll:

Schválne si stiahnem skin a pozriem sa, kde je problém, lebo u mňa je všetko ok.

Kadr: Nehnevaj sa, ale kde si to pchal ? Archív som skontroloval, je ok, ale čím viac pozerám na tvoj screen, tým sa mi zdá viacej, že model nie je ten, na ktorý som to robil !! Však vidíš, že nesedí mapovanie !!!

Robo napsal:
Kadr: Nehnevaj sa, ale kde si to pchal ? Archív som skontroloval, je ok, ale čím viac pozerám na tvoj screen, tým sa mi zdá viacej, že model nie je ten, na ktorý som to robil !! Však vidíš, že nesedí mapovanie !!!
V pohodě,kouknu na to...

Hm. Buďto se měla celá složka jmenovat jinak (cd_eas_u_new?), anebo alespoň použít odlišné názvy modelu, textur i chování modelu. Takhle je to fakt špatně...

NeilYoung napsal:
Hm. Buďto se měla celá složka jmenovat jinak (cd_eas_u_new?), anebo alespoň použít odlišné názvy modelu, textur i chování modelu. Takhle je to fakt špatně...

Asi hej. Ja mám vo svojom trainsete len tento ČD Eas-u. Ak by sa ozvalo viac ľudí, premenujem to.

Ano ano, taky sem dnes při PNku na 183 koukal, cože to tam veze kolega za vozy

Naposled editoval moderátor:
Kadr napsal:
Robo:Ahoj.Můžu se prosímtě zeptat co to je?!
quote]

Takle přesně to vypadá,když se někdo rozhodne nacpat textury určené pro model Eas-u od Balogha Gábora na model Eas-u od Ondry Janiše.

T napsal:
Takle přesně to vypadá,když se někdo rozhodne nacpat textury určené pro model Eas-u od Balogha Gábora na model Eas-u od Ondry Janiše.

Darmo ja môžem prikladať readme, keď si to aj tak nikto neprečíta ...

Back
Nahoře