Downloady na demmsts.eu

Kua, také čisté bočné okná (v podstate ani čelné) som ešte na 263 nevidel :D . A keď tak uvažujem, tak čisté okná vidím len na mašinkách ČD... :lol:

Naposled editoval moderátor:
Dráčik napsal:
Kua, také čisté bočné okná (v podstate ani čelné) som ešte na 263 nevidel :D .
Ono to bude tým, že som na umývanie nepoužil bežný prípravok, ale skôr ekvivalent kladiva - aj keď iba elektronického v PC :lol: .

82-ka je terazky dobrý šerbel, chcelo by to nafotiť, hádam sa podarí.Edo brázdil koľaje LV-ZV tak mi nemal šancu utiecť a dosť sa hodí aj na ŽSR130.

Dnešným dňom môžte u nás sťahovať skin zvolenskej 750 182 a balík cisterien radu Zas v 5 prevedeniach z mojej dielne.

Ráno - kolm 10té ještě išel. Řekl bych, že to bude z důvodů na staraně poskytovatele - asi nějaká údržba.

Pokazil sa vysielac. A kym dorazili s Blavy od firmi co to maju pod palcom a vtymenili preslo pol dna. Takze uz je to koser.

Dnešným dňom som uvoľnil k stiahnutiu novú kabínu pre rušne 263, môžte sosať.

Super kabína, ale mám pripomienku:

Keď ste už textúry kabíny umiestnili do zolžky "cab263", a teda menej skúsení užívatelia sú nútení si starú kabínu vymazať, tak ste už mohli ponechať aj pôvodné názvy cvf. súborov. Ja som si to upravil, ale stavím sa, že sa nájde niekto, kto bude nariekať, že mu po vymazaní starej kabíny a vložení novej hlási MSTS chyby aj napriek tomu, že urobil všetko podľa priloženého návodu...

Edie napsal:
jojo, staré původní cvf s novými texturami - protože to, co bylo postaru 263_něco, tak teď je 263008_něco.....

To Dušan : nechcete vážně něco udělat s těmi roletami - i při normálním posazení frontu (ne při tomto), to vypadá docela šíleně...a v noci bych je opravdu zkusil povytáhnout a nebo vytáhnout úplně.....jinak pěkná práce ...tedy až na ty zmatky s přejmenováním.....

Ano, ty rolety v noci, to je něco :D, a taky je celkem nezvyklé tedy aspoň pro mě, že není anymovaná páka pro "plyn". Jinak opravdu výborná práce. :ole:

Back
Nahoře