Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
AirVolk napsal:Neverim ze kopirovanie niekto z tejto komunity nezvladne.
V readme.pdf je napísaný dôvod prečo neni riadiaci kontrolér animovaný, v rámci možností MSTS a Binu nakoľko nie je rozchodené ARR sme rozanimovali aspoň ovládač jazda/výbeh aby bol aký-taký vizuálny dojem z pridávania-uberania výkonu.Edie napsal:...a taky je celkem nezvyklé tedy aspoň pro mě, že není anymovaná páka pro "plyn"...
Myslím, že to bol skvelý nápad Mne sa táto verzia celkom páči a možno by nebolo od veci podobné riešenie aj pre 362/363... ale to už je o inomduuso napsal:...sme rozanimovali aspoň ovládač jazda/výbeh...
Možná bych oživil v souvislosti s tímto nápadem ještě jednu starší myšlenku od boba57 - rozanimovat otočný přepínač nastavení procenta poměrného tahu.... myslím, že něco takového tam na pultě je.Kevin napsal:Myslím, že to bol skvelý nápad Mne sa táto verzia celkom páči a možno by nebolo od veci podobné riešenie aj pre 362/363... ale to už je o inomduuso napsal:...sme rozanimovali aspoň ovládač jazda/výbeh...
Ano, tuto myšlenku mi taky bob57_cz nastínil. Jenže problém je, že nejsou nafocené polohy pro animace. Tedy já už další úpravu cabu 362/363 z tohoto důvodu neplánuji. Pokud by se fotila kabina znovu, tak jsem pro takto jednu kabinu udělat, ať je možnost výběru.Martens napsal:Možná bych oživil v souvislosti s tímto nápadem ještě jednu starší myšlenku od boba57 - rozanimovat otočný přepínač nastavení procenta poměrného tahu.... myslím, že něco takového tam na pultě je.Kevin napsal:Myslím, že to bol skvelý nápad Mne sa táto verzia celkom páči a možno by nebolo od veci podobné riešenie aj pre 362/363... ale to už je o inomduuso napsal:...sme rozanimovali aspoň ovládač jazda/výbeh...
Mám nafotené asi iba dve polohy PT, tuším 6 a 7. Slovenské stroje aj tak väčšinou viac ako 7 neznesú ...Martens napsal:Možná bych oživil v souvislosti s tímto nápadem ještě jednu starší myšlenku od boba57 - rozanimovat otočný přepínač nastavení procenta poměrného tahu.... myslím, že něco takového tam na pultě je.
Bavíte se tu nyní o dvou různých přepínačích.nebulus napsal:Mám nafotené asi iba dve polohy PT, tuším 6 a 7. Slovenské stroje aj tak väčšinou viac ako 7 neznesú ...Martens napsal:Možná bych oživil v souvislosti s tímto nápadem ještě jednu starší myšlenku od boba57 - rozanimovat otočný přepínač nastavení procenta poměrného tahu.... myslím, že něco takového tam na pultě je.
Nejspíš jsi vstoupil do grafického nastavení v simulátoru a tím si v adresáři Global automaticky přepsal soubory .iom( koukni, jaké mají datum - to bude čas poslední změny ). Uchráněn zůstal pouze jediný chráněný atributem "r" ( c_electric.iom ). Stačí je přepsat ze zálohy ( pokud sis ji ovšem dříve vytvořil ) nebo opravdu přeinstalovat patchbin ( podle návodu ! - odinstalovat, odstranit záložní poinstalační adresář, upd1.4 a pak znovu inst bin ).Rocker napsal:Ejha,chyba bude u mňa,osvetlenie mi zrazu nejde na iných loko,čo mi je velká záhada kedže som do MSTS nerýpal
No nič,preinštalujem BIN,v najhoršom prípade budem jazdiť len cez deň![]()