Downloady na demmsts.eu

zsr napsal:
Zdravim,marne patram po zvucich nakladnich vagonu, ktere jsou zde casto pouzity:../../common.snd/sndvag/y25_4osi.sms
POdle toho mekkeho i nakonci by to melo byt asi neco slovenskeho...
Nevite nekdo?
Doufam, ze jsem neco neprehledl.
Dik.
ZSR

Ad zsr: Sorry, je to moja chyba, aplikujem moje označenie zvukov vagónov aj na zverejnené veci, hold asi si pozriem ako to je v norme TBP a budem to značiť tak...
Ad Montoya:Skús sa vykoktať alebo píš zrozumiteľne a nie ako hotentot.

Montoya napsal:
Ahoj duooso,stahl sem si skin vozne Bpeer v Blonski a nejak to nemuzu rochod,kdyz ho pridam do trainsetu,vubec se me neukaze v conbuilderu,nevim rpoc to tak je.no a asi i za****m forum :lol:
Len ci si aj wag a sd z priecinka (podla toho, ake spriahla, ci uz 30 alebo 80) vyberies a das, kde maju byt. Casto mi chodia taketo maily a nakoniec sa ukaze, ze chyba je ako zvycajne medzi stolickou a klavesnicou Lenze naco skontrolovat, ze? :shaking:

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, abych pravdu řekl, tak já osobně přesměrovávám některé zvuky a kabiny na modelech/skinech dle TBP. Některé používám ze stráněk od Duusa a něco od Jacka. Má to pro mne jedno pozitivum, a to, že když např. potkám Hektora, tak nezní úplně stejně jako přes kopírák. Tím mám na mysli to, že loko před generálkou nebude mít stejný zvuk jako po ni. Tím se pro mě MSTS stává pestřejší. :D :D :D
Dan

To je dobré, vypadá skvele a zároveň sa nám rozrastá aj flotila rakiet krátkeho doletu.

Hekl,tedaaa,parádna robota,mám sa opäť čo učiť.
Inak duuso,mam otázočku.Zelená laminátka padla alebo sú s ňou plány? Viem,že tu bol raz uverejnený screen tak reku,že ako to vyzerá.Teraz som v NZ a nejak som sa do nej zamiloval :lol:

240 128-9 je hotová, čaká na zverejnenie, len sa mi ju zatiaľ akosi nepodarilo vyložiť na web, je to ako s jej skutočnou predlohou, nikto nevie či vôbec bude chodiť a pre koho bude chodiť, ale keď ju už Dem spravil, určite ju zverejním.

Díky za odpoveď
To či bude chodiť,tušim nevedia ani pracovníci v depe,poviem len,že v reále vyzerá dobre,a myslím,že do MSTS by to bol pekný kúsok :wink:
Tak teda nech sa darí a nech vyjde (aj tá reálna :D )

Ľudia v Zámkoch v depe o tom vedia kulový, tí s tým nič nemajú, uvidíme aký osud ju stihne.Šepká sa všeličo.

Dnes si môžete u nás sosnúť dve pekné Heklove práce - ZSCS 363-142 a kocúra 742-515 slovenskej spoločnosti MAX CARGO.

Hekl338: Tá Cargo 363 142 je prekrásna :D :D .Nemáš náhodou niekde na disku ešte nejakú takú peknú 363 v ZSSK?
Ďakujem

lipo2 napsal:
Hekl338: Tá Cargo 363 142 je prekrásna :D :D .Nemáš náhodou niekde na disku ešte nejakú takú peknú 363 v ZSSK?
Ďakujem
Veru nemam. Nie je kvalitny material, treba

Ahojte vsetci.
Tymto chcem oznamit ,ze definitivne koncim vsetky prace v MSTS. Bol tu prezentovany jeden projekt prekvapenie, tak o ten nepridete. Poslal som to rozpracovane naspat autorovy modelu a bude to dokoncene. Majte sa tu pekne.
Dem.

Dve malé deti dajú zabrať, to je len moja domnienka, myslím že som neni ďaleko od pravdy.Vidím to na sebe, aj keď mám zatiaľ iba jedného prcka.Hold treba si stanoviť priority a nedá sa povýšiť hobby nad rodinu, to je fakt a určite mi oteckovia na MSTS scéne dajú za pravdu.

duuso napsal:
Dve malé deti dajú zabrať, to je len moja domnienka, myslím že som neni ďaleko od pravdy.Vidím to na sebe, aj keď mám zatiaľ iba jedného prcka.Hold treba si stanoviť priority a nedá sa povýšiť hobby nad rodinu, to je fakt a určite mi oteckovia na MSTS scéne dajú za pravdu.
Dušan, jednoznačně ..... ale Ti, co to nepochopí, tak to musí zažít, aby pochopili....a není to ani o tom, že by manželky měly být rády, že chlap sedí doma u kompu a nechodí do hospody.....

Takže podstata veci je vysvetlená, ja sa tiež chystám na jeden radikálny krok v súvislosti MSTS versus rodina, ale o tom inde a neskôr, musí to "dozrieť", ale nechystám sa skončiť, takže sa netešte. :lol: :lol:

Martens napsal:
duuso napsal:
Dušan, jednoznačně ..... ale Ti, co to nepochopí, tak to musí zažít, aby pochopili....a není to ani o tom, že by manželky měly být rády, že chlap sedí doma u kompu a nechodí do hospody.....

Obaja mate pravdu. Pekny vecer.
Dem.

Dnešnú aktualizáciu som venoval priemyslovým čmelom, k downloadu som zaradil Heklove skiny OKDD 770 534-6, SŽDS 770 515-5 a kabínu na priemyslové čmele 770.5/T 669.05 ktorú zbúchali Hekl,Robo,Nebulus a ja, sťahujte na známej adrese.

Pozn.:Archívy okd_770 a szds_770 už obsahujú nové engy od zsr, zvuky sú smerované podľa TBP, teda "snddlok".

duuso napsal:
Dnešnú aktualizáciu som venoval priemyslovým čmelom, k downloadu som zaradil Heklove skiny OKDD 770 534-6, SŽDS 770 515-5 a kabínu na priemyslové čmele 770.5/T 669.05 ktorú zbúchali Hekl,Robo,Nebulus a ja, sťahujte na známej adrese.

Pozn.:Archívy okd_770 a szds_770 už obsahujú nové engy od zsr, zvuky sú smerované podľa TBP, teda "snddlok".
Na tyhle čmeláky jsem čekal dlouho konečně jsou venku. Hoši pěkná práce. Klobouk dolů :salut:

Back
Nahoře