Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejednotný TRAINSET - 30/80+default.wagLukash napsal:Zdravím. Mám jeden dotaz ohľadne vozňa ZSSK B 3. V súprave mám zaradené 4 tieto vozne a počas jazdy vyzerajú ako by boli do seba vtlačené, prechod medzi nimi nie je. Vedeli by ste mi v tom nejako pomôcť?
Po prvé.bob57_cz napsal:Nejednotný TRAINSET - 30/80+default.wag
Za prvé: ty vidíš, co má konkrétní uživatel nastaveno či namícháno ve svém kalkulátoru ?! Já ne a ty určitě také ne.Robo napsal:Po prvé.bob57_cz napsal:Nejednotný TRAINSET - 30/80+default.wag
Nezavádzaj, zodpovedá to TBP, dokonca je na výber dĺžka spriahla.
Po druhé.
Nemiešaj sa do debaty, do ktorej si nebol prizvaný.
Po tretie.
Svoje komplikované návody si nechaj.
Robo napsal:Lukash: Z čoho vlastne pozostáva tvoj vlak ? Len vozne B 3 ? Tiež by ma zaujímalo, ako rýchlosťou sa pripájaš ?
Robo napsal:Napadli mi ešte jedna vec. Na trati, konkrétne niektoré výmeny spôsobujú to, že jednotlivé vozne sa buď zakliesnia, v tom horšom prípade ti roztrhne vlak.
Nic si nevyprošuj, ty máš 80, hráč30, už v tom je nejednotnost a chování nebude identické.Robo napsal:Nie, nevidím, no vyprosujem si tvrdenie, že ide o nejednotný trainset.
Tak proč to děláš ?Robo napsal:Fórum je naozaj pre každého, ale na fóre sa treba aj vedieť správať a nie bezhlavo štekať, prípadne niekoho urážať a osočovať.
Tohle tady může pindat akorát hlupák, co není schopen svým mozečkem pochopit, co vlastně v mých sděleních je opravdu napsáno.Robo napsal:Kde len kliknem, všade vidím tvoje perly, ale k veci málo. Nečuduj sa, že má každý druhý tretí člen fóra na teba averziu.
V balíku je okrem 80 aj 30, ale to by niekto musel mať aj šajn, o čom je reč.bob57_cz napsal:... ty máš 80, hráč30, už v tom je nejednotnost a chování nebude identické.
Lebo medveď. Zodpovedám za archív.bob57_cz napsal:Tak proč to děláš ?
Zase sa vyhováraš na svojich fiktívnych pokrvných ? Mne stačí, že väčšina fóra ťa posiela do prdele, lebo každému len lezieš svojím dementným správaním na nervy.bob57_cz napsal:Tohle tady může pindat akorát hlupák, co není schopen svým mozečkem pochopit, co vlastně v mých sděleních je opravdu napsáno.
Ti, co chápou, nemají potřebu se ohrazovat proti domnělému ničemu.
Blbec se ale cítí ohrožen, protože tomu nerozumí a raději preventivně vystartuje proti, co kdyby to bylo náhodou proti němu a tak si to svoje proti vytvoří sám.
Ani mi tě není líto, můžeš si za to sám a nejsi v tom sám.
Robo napsal:Fórum je naozaj pre každého, ale na fóre sa treba aj vedieť správať a nie bezhlavo štekať, prípadne niekoho urážať a osočovať.
bob57_cz napsal:Tak proč to děláš ?
Tak tohle je přesná ukázka toho, o čem jsem psal. Bravóóó !Robo napsal:Lebo medveď. Zodpovedám za archív.