Downloady na demmsts.eu

No, takže sa mi podarilo na sklonku roka 2008 dokončiť prvý široký kus ZSSK 771 810-9:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr64177_771810c.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr64178_771810b.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr64179_771810a.jpg
A pri tejto príležitosti mi nedali pokoj schodíky tak som s alfou zaexperimentoval:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr64181_771810d.jpg

duuso napsal:
zsr napsal:
Zdravim,marne patram po zvucich nakladnich vagonu, ktere jsou zde casto pouzity:../../common.snd/sndvag/y25_4osi.sms
POdle toho mekkeho i nakonci by to melo byt asi neco slovenskeho...
Nevite nekdo?
Doufam, ze jsem neco neprehledl.
Dik.
ZSR

Ad zsr: Sorry, je to moja chyba, aplikujem moje označenie zvukov vagónov aj na zverejnené veci, hold asi si pozriem ako to je v norme TBP a budem to značiť tak...
Ad Montoya:Skús sa vykoktať alebo píš zrozumiteľne a nie ako hotentot.
Sorry ze se přidavavm do teto diskuze, ale vyresilo se to? Je teda nekde k mání tento soubor???y25_4osi.sms???? Uz me nebaví hledat kterej vagon zrovna tento soubor vyzaduje abych to zmenil. Diky za kladne vyrizení.

Nie, tento názov neexistuje, mám to tak značené len ja, súkromne, ospravedlňujem sa, od istého času veci ktoré zverejňujem čo sa týka smerovania zvukov smerujem podľa TBP.

duuso napsal:
Nie, tento názov neexistuje, mám to tak značené len ja, súkromne, ospravedlňujem sa, od istého času veci ktoré zverejňujem čo sa týka smerovania zvukov smerujem podľa TBP.
No jo ale to smerovani zvuku z vasich vagonu chce tento soubor, tak to mam prohledat vsechny vase vagony a presmerovat to treba na CDvuzNakl4n.sms co mam od Jacka nebo od koho?
Treba ve vagonu zssk_Zagks_Slovnaft mate smerovaní Sound ( "../../common.snd/sndvag/y25_4osi.sms" ) . Nebo zsr_Tbis, tam je zese prozmenu
Sound ( "soundryb.sms" ). Ten soubor mam ale kam ho mam umistit?
Díky za vysvetleni

hrouda napsal:
No jo ale to smerovani zvuku z vasich vagonu chce tento soubor, tak to mam prohledat vsechny vase vagony a presmerovat to treba na CDvuzNakl4n.sms co mam od Jacka nebo od koho?

Napriklad.

hrouda: Prosím ťa, nehľadaj v tom vedu a daj si tam linkovanie na zvuky, aké len chceš.

Robo napsal:
hrouda: Prosím ťa, nehľadaj v tom vedu a daj si tam linkovanie na zvuky, aké len chceš.
No jo,ale kolik je s tim prace. Nejdriv clovek pul dne hleda potrebny trainset do nejake aktivity a az to dam po pul dne dohromady tak to potom behem jizdy vecne kráká ze to nema patricny zvuky. To uz potom ma clovek s tim chut seknout. To uplne tu hru znechutí.

Máte pravdu, práce je s tím dost, ale to je hold daň za to, že v aktivitě nevyskakují ty hlášky o chybějících souborech. Nejlepší asi je vyhradit si dostatek času, stáhnout si balík se zvuky vozů, přečíst si readme ke zvukům, kde je popsáno, co kam dát a kde co upravit a začít postupně otevírat jednotlivé soubory .wag, kontrolovat směrování zvuků, a upravovat cesty, aby to sedělo, výsledek zkontrolovat v ConBuilderu a případné chyby opravit. Je to sice trochu pakárna, ale když to uděláte jednou pořádně, pak už máte vystaráno. Pokud si třeba stáhnu nový vůz, či lokomotivu, ještě před zařazením do trainsetu si prohlédnu směrování zvuků a kabiny a když je třeba, tak to upravím - pak se procento případných chyb rapidně sníží.

Martin napsal:
Máte pravdu, práce je s tím dost, ale to je hold daň za to, že v aktivitě nevyskakují ty hlášky o chybějících souborech. Nejlepší asi je vyhradit si dostatek času, stáhnout si balík se zvuky vozů, přečíst si readme ke zvukům, kde je popsáno, co kam dát a kde co upravit a začít postupně otevírat jednotlivé soubory .wag, kontrolovat směrování zvuků, a upravovat cesty, aby to sedělo, výsledek zkontrolovat v ConBuilderu a případné chyby opravit. Je to sice trochu pakárna, ale když to uděláte jednou pořádně, pak už máte vystaráno. Pokud si třeba stáhnu nový vůz, či lokomotivu, ještě před zařazením do trainsetu si prohlédnu směrování zvuků a kabiny a když je třeba, tak to upravím - pak se procento případných chyb rapidně sníží.
No prosím, to je pozitivní přístup.:D:D A pak že nerostou...:D:D:D:D
S pozdravem Dan.:cool:

Keď si niečo stiahnem tak je dobrým zvykom si hneď pozrieť eng/wag a smerovanie zvukov,cabu a je po probléme.Nakopírovať cesty z iných mašín/vozňov hádam nie je až taký problém.Potom sa nemusím báť,že mi bude vyskakovať nejaká chybová hláška...Ako píše Robo,netreba v tom hladať vedu

Naposled editoval moderátor:
Rocker napsal:
Keď si niečo stiahnem tak je dobrým zvykom si hneď pozrieť eng/wag a smerovanie zvukov,cabu a je po probléme.Nakopírovať cesty z iných mašín/vozňov hádam nie je až taký problém.Potom sa nemusím báť,že mi bude vyskakovať nejaká chybová hláška...Ako píše Robo,netreba v tom hladať vedu
Asi to fakt zacnu kontrolovat prubezne, co me zbejva. Tak diky

Ja už od istého času linkujem zvuky a caby podľa TBP, u starších downoladov by som to raz chcel spraviť tiež ale nie je čas, myslím Hroudo, že môžeš byť rád že vôbec nejakí ľudia niečo českého a slovenského robia pre MSTS a tieto elementárne veci ako smerovanie cab a sound zvládne aj cvičená opica, tak sa nad tým prosím nerozplývaj.

duuso napsal:
....a tieto elementárne veci ako smerovanie cab a sound zvládne aj cvičená opica...

Ano,ano,přesně tak,jezdím Train simulátor,jsem cvičená opice. :salut: ..tak nějak sem se cítil,jen nemohl sem přijít na to správné označení,děkuji za vysvětlení...

Tonik napsal:
Ano,ano,přesně tak,jezdím Train simulátor,jsem cvičená opice. :salut: ..tak nějak sem se cítil,jen nemohl sem přijít na to správné označení,děkuji za vysvětlení...
Zvládne aj ,nie je to isté ako , lebo si...
Ale veď proti gustu žiaden dišputát..Kto sa na čo cíti...:!:

Už som to tu opakoval xkrát, ale opakovanie je matka múdrosti.
Pokiaľ užívateľ nie je ochotný zvládať elementárne veci, tak nech radšej MSTS odloží.

Na druhej strane, pokiaľ stovky užívateľov si musia sami upravovať vyššie uvedené veci, dva krát efektívne to nie je.

Robo napsal:
Už som to tu opakoval xkrát, ale opakovanie je matka múdrosti.
Pokiaľ užívateľ nie je ochotný zvládať elementárne veci, tak nech radšej MSTS odloží.
Elementární věc pro uživatele je stáhnout soubor, kliknout na instalátor a věc do MSTS se mu nainstaluje tam, kam patří.
Pokud ale musí hledat složky, kam nakopírovat rozbalený soubor, to už je pro pokročilejší uživatele, kteří znají strukturu adresářů MSTS.
Ale měnit nastavení v engu, to už není ani pro pokročilé uživatele, ale pro odborníky.
Takže mylně neoznačovat programátorské věci jako elementární.
Většina uživatelů MSTS jsou opravdu jen uživatelé.

Back
Nahoře