Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Pretože existuje vírus, ktorý modifikuje súbory v cache. A pri otvorení modifikovaných súborov s cache sa tvári všetko akoby bola stránka infikovaná. Od administrátora serveru mám potvrdené, že stránka je čistá. Skúste pohladať škodcu na vašom PC.
Poprípade mi ešte napíšte na ktorých htm stránkach to hlási.
Honza napsal:AVG Internet Security a IE 8 v chráněném režimu s výchozím nastavením střední úrovně zabezpečení žádný útok nehlásí ...
Amazon napsal:No mě se stalo v sobotu, že jsem potřeboval něco stáhnout od Dussa, dále jsem najel na odkazy na maďarské stránky a tuším že to byl hned první link, tak mi na té stránce NOD vyhodil virus "SISZYD.EXE". Nevim jestli to má spolu nějakou souvislost.
mates.zscs napsal:a spolocnost Google neprezradi kto to bol ten magor?
urcite dakto v dobrej voli ohlasil stranky na Google premyslajAmazon napsal:Sorry, ale PC zaprasené nemám, fakt jdi už někam...., je pravda že se zde moc nevyjadřuju, pouze k něčemu zásadnějšímu, když sem člověk něco napíše v dobré vůli, se zlou se potáže.....
dem napsal:Dobre takže ten kto spôsobil zablokovanie stránky dosiahol čo chce. Dnes došlo K zablokovaniu mojej stránky spoločnosťou Google na základe ohlásenia nejakého magora ktorý ma znečistený PC. Na stránke boli vykonané tieto testy. Komplet stiahnutá celá stránka na čistú inštaláciu XP. 100 percentne nezavírený comp. Skenované bolo : AVIRA, ESETsmart security , a aj AVAST, ktorý robil najviac problémov. Ani jeden antivírusový program nenašiel nič škodlivého. Ani Google nenašlo na stránke nič škodlivého.
Result: vďaka tomuto správaniu budú urobené nasledovné opatrenia. Stránka bude znovu spustená po prehodnotení spoločnosťou Google. Ale nečakajte žiadne ďalšie downloady. Prechádzam na Kadrov systém pracovania a to znamená, že všetky nevydané modely budu poslané len ľudom ktorým verím a ktorý viem že to ďalej nepošlú. Keď nie ste spokojný že platím za to aby ste vy mali zadarmo všetko pod nosom tak odteraz budete mat figu borovú.
Amazon napsal:No mě se stalo v sobotu, že jsem potřeboval něco stáhnout od Dussa, dále jsem najel na odkazy na maďarské stránky a tuším že to byl hned první link, tak mi na té stránce NOD vyhodil virus "SISZYD.EXE". Nevim jestli to má spolu nějakou souvislost.
Amazon napsal:Myslím že jsme vybouchli oba dva, takže též přijmi mou omluvu a do budoucna všechno dobré![]()
orlov napsal:Skúšal som sa teraz prihlásiť na stránku, najskôr Avast zahlásil nejakého červa, po jeho odstánení stránka nabehla normálne a Avast už ďalej nič nehlási ani po zavretí a opätovnom prihlásení.