"Mrznutie" AE

Tunelar555

Začátečník
Rád by som si spravil takú oddychovku k trati BP ale keď zadám názov aktivity a odkliknem OK tak editor "zamrzne" akonáhle niekde klinkem klasika: Not Responding (Neodpovedá,zaujímavé veď som sa nič nepýtal :D)

Vie niekto poradiť?

Ešte musím dodať že to robí len pri BP

:D Ale odpovídá, jenomže musíš takových 10 minut počkat.
Ale poradím. Na DVD máš návody a mimo jiné se tam dočteš, že start MSTS se urychlí, když se nainstaluje Activity Mover a zde se přesunou všechny aktivity které nepotřebuji (v případě nové tvorby všechny). Pak spustím editor aktivit a start je už relativně rychlý.

Zdravím chcem sa spýtať pri nainštalovaní samotného MSTS mi AE ide bez problémov po nainštalovaní train update a MSTS bin 1.8 mi absolôtne nejde AE spustiť. Vypíše mi hlášku Program prestal pracovať. Neviem čo stým mám urobiť keďže toto mi nikdy nerobilo. Ďakujem

Môže mi niekto pomôcť prosím? Activity editor nepoužívam ale tak rozhodol som sa skúšať tvoriť zozačiatku aspoň jednoduché aktivity ale po spusteni editora mi to vždy padne že program prestal pracovať. Nerobí to dokým nepridám Trainset a nenainštalujem train update a Bin 1.8. ( používam Pavlíkov a Midrafonou Trainset + ostatné) ďakujem

Zkus snížit pro práci s AE kvalitu zobrazení monitoru na 16 bitů.
Ale také bych udělal test postupné instalace, abys zjistil, co pád způsobuje: Update -> test AE -> Bin -> test AE -> Trainset -> test AE. Možná zjistíš, že chyba je v posledním kroku, pak bych se pustil do testu vozidel (např. v CB) ...

Toto som robil, najskor bez a vsetkeho a traisetu spustil sa potom pridanie trainsetu bez binu vyhodilo chyby a nakoniec instalacia bina a pad. Skusim to rozlisenie. Zatial dik

No jo, takže po přidání trainsetu chyby? No to by chtělo asi vychytat ... V každém případě nejdřív bys měl dávat Bin, abys věděl, že MSTS je OK, pak teprve Trainset ... řekl bych, že chyba bude někde tam

Nejde ani tak ani tak. Nech robím čo robím ... netuším čo sa stalo. OS pôjde asi na reinštal lebo ma pacne. Skúšal som kompabilitu aj správca a nič. Tak neviem čo stým.

Back
Nahoře