Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Candy. Do všech vláken chodí ti samí lidé a je úplně jedno v jakém vlákně se zeptáš, vše vidí a když ví, tak odpoví. Jen když se zeptáš v nesprávném vlákně, tak děláš ve vláknech zbytečný nepořádek a odsuneš do pozadí například nějaký důležitý vzkaz k dané tématice nebo prezentaci novinek.CANDY napsal:ja viem pardon... lenže v poradni nikto neporadí ...
Přitom stále dokola si opakujeme. Neotevírat nevyžádanou poštu či přílohy od známých bez prověření antivirem, nechodit na erotické stránky a jiné pochybné.Luky napsal:Ahoj dívky a hoši,
omlouvám se, vím, že jsem měl nafotit fotky železniční stanice Havlíčkův Brod, ale hodně se mi zaviroval počítač a odešel i pevný disk, takže o všechny nafocené fotky co jsem měl připravené jsem přišel. Bohužel jsem si ty fotky zapomněl zálohovat a navíc si ještě teď musím shánět nové zaměstnání a tudíž to focení musím odložit, ale do kdy to opravdu netuším. Ještě jednou se Vám všem omlouvám. Myslím si, že je fér Vás o tom informovat.
Zbyňku, proč myslíš, že to pchajú všade, kam sa len dá a to za facku? Něco není v pořádku v státě Dánském.Zbyněk Šemora napsal:... tak jsem využil akce od Esetu Smart Security, kdy za cenu jedné licence mám licence 3. Zde je zajímavý firewall. V interaktivním režimu bez mého potvrzení a zapamatování si pravidla nic nejde tam ani dovnitř. Otázka ale je, jestli by mě nějaký virus neoblbnul a já mu dovolil komunikovat.
Záleží jen na tom,zda-li si nastaví vše sám anebo to nechá na defaultním.Pak se ale nemůže divit,že do počítače se něco může dostat.Tax napsal:Zbyňku, proč myslíš, že to pchajú všade, kam sa len dá a to za facku? Něco není v pořádku v státě Dánském.Zbyněk Šemora napsal:... tak jsem využil akce od Esetu Smart Security, kdy za cenu jedné licence mám licence 3. Zde je zajímavý firewall. V interaktivním režimu bez mého potvrzení a zapamatování si pravidla nic nejde tam ani dovnitř. Otázka ale je, jestli by mě nějaký virus neoblbnul a já mu dovolil komunikovat.
nebulus napsal:Koľko miesta približne zaberá na disku samotná inštalácia XP SP3?
nebulus napsal:Díky, zdalo sa mi že mi zaberá dosť veľa miesta, miesto do cca 2GB, je to niekoľko desať násobne viac....
nebulus napsal:Ide o to že som preinštaloval WIN bez formátu a zaberá to snáď 40GB. ... A vieš odkiaľ je ten avatar?
Samotné XP s SP3 mi zabírají necelé 3GB.Nepočítám do toho Document and Setings a složku Common Files.Mám je komplet v češtině,žádné anglické názvy či soubory.nebulus napsal:Díky, zdalo sa mi že mi zaberá dosť veľa miesta, miesto do cca 2GB, je to niekoľko desať násobne viac....
Ronoath napsal:Svého času jsem používal znělky z Happy Tree Friends jako vyzvánění na šéfovou![]()