aktivity ondra135

ondra135

Cestující
Dobrý den mám dotaz jestli by někdo nemohl vydat ne web mojí aktivitu os3735. Je funkční k trati 321 aktualizace 18.

Pokud myslíš uložit na web tvoji aktivitu, tak mi napiš SZ a domluvíme se na podrobnostech. Prostory mám zatím dostatečné, takže nemám problém. Prosím a není zač :D

Jsi moc pomalej musíš být v Brotku 7:44 nejdýl protože v 7:43:20 se objeví pendolino.
Musíš jet na plno 120 a né se ploužit třeba 90.

Naposled editoval moderátor:
ondra135 napsal:
Jsi moc pomalej musíš být v Brotku 7:44 nejdýl protože v 7:43:20 se objeví pendolino.

A proto je dobré, v takovémto případě dávat traffic dál od stanice, nejlépe až za další návěstidlo s větší rezervou, tak, aby v připadě skluzu (zpoždění) hráče zustal trf. na stůj a až po vjezdu hráče do stanice měl volno. To samé s traffic vozů ve stanici, (pobyt). Já osobně dávám 4 minuty před a 4 minuty po odjezdu hráče.:D

Odstavené vozy jsem udělal tak aby zmizeli 4 minuty po odjezdu. Jestli bude mít někdo ještě problém s Pendolinem tak napište a já to opravím aby srážka nebyla.

ondra135 napsal:

ploužil jsem se cca 110, jinak bývám všude moc brzo.

ondra135 napsal:
Odstavené vozy jsem udělal tak aby zmizeli 4 minuty po odjezdu. Jestli bude mít někdo ještě problém s Pendolinem tak napište a já to opravím aby srážka nebyla.

Ahoj, jasně, já to nepsal, jen jako informaci. Například Netsocka, ten má tak krátký pobyt vozů, že již několikrát se mi zjevily před xichtem, když jsem přijel o něco dřív, nebo naopak mi zase zmizly za prdelí, ale zrovna v tomto případě, je to jeiná vada na kráse nádherných aktivit, které Netsocka tvoří.:D:D:D Jinak tvou aktivitu jsem nejel, poněvač jaksi nestíhám jezdit. Momentálně jsem tak 20x projížděl svoje dílko pro 321 a už mám konečně hotovo a věnuji se činnosti, kterou u aktivit nenávidím, sesmolování Red Me a linků na vozy v aktivitě.:D
Dan

Je tam (už je tam 13 stažení). Klikni na odkaz aktivity Ondra 135 a je to poslední aktivita, dole na stránce. Pokud ji nevidíš, zmáčkni F5.

Zdravím,musím pochválit aktivitu R976 Větruše.Jednoduchá,bez zbytečných vyfikundací a dobře udělaná,já si prostě dobře pojezdil,díky.

Ahoj chci se zeptat, psal jsi, že mám ty aktivity aktualizovaný na verzi 22, ale když na to koukám je tam napsáno 21.

Back
Nahoře