7. setkání příznivců MSTS Praha 2011

Martens

Strojvedoucí
Správce
Rok se sešel s rokem a nadešel čas naplánovat další , v pořadí již sedmou slezinu.

Po dohodě s Vaškem Mackem (starší si je pamatují jako šikovného modeláře dole od kolejiště) jsme původně plánovali termín 19-20.2.2011.

Bohužel člověk míní a práce mění, takže vzhledem k tomu, že jsem změnil místo, budu od prvního lednového týdne 6 týdnů v tahu a nemůžu tedy letos slezinu spoluorganizovat.

Pokud by i přesto zájem o slezinu trval, vyhlašuje se tímto konkurz na sponzora a spoluorganizátora sleziny pro letošní rok.

Vážní zájemci se můžou hlásit na mail ml_software@email.cz.

Děkuji za pochopení.

Martens

RE: 7. setkání příznivců MSTS

Takže vzhledem k tomu, že letos se nenašel nikdo, kdo by slezinu v Praze zorganizoval, na 99% letošní slezina odpadá a přesouvá se napřesrok.

To by byla škoda, kdyby slezina nebyla. A s kým by se muselo co vyjednat.
S DDM místnost (a ta by nemusela být zadarmo), v hospodě reservé na obědy a na Klamovce ubytování? Nebo ještě něco?

Václave, pokud do toho chceš jít, tak tady je mail na Vaška Macka ( va.ma@centrum.cz).

Vašek by zajistil DDM ( zřejmě i bezplatně). Pak je potřeba zajistit obědy, včas Klamovku, ošéfovat si registraci a musel bys zakoupit a dopravit nějaké to pití a občerstvení na 2 dny ( tedy pokud nebudete chtít být v DDM jak u suchánků) - podotýkám, že alkohol včetně piva je zde zakázaný.

SLEZINA BUDE
Termín: 19. a 20.února 2011
Místo: klasické - Stanice techniků Podbaba, pod Juliskou 2 v kinosále v přízemí vlevo od vrátnice.
Sobotní část: budu na místě již od 9 ráno, ale setkání začne po obědě (předpoklad 12:00 až 13:00 při jedné partě nebo 11:30 - 13:30 při nutnosti jít nadvakrát). Oficiální začátek bude po 13:00. S Vaškem Mackem jsme se domluvili na konci v devět večer - rozchod na přespání).
Ubytování bude jako tradičně v zařízení DDM na Klamovce zde
Stravování: Obědy Budou nejspíš v Restauraci u Topolů (Martens bylo to tam loni?), občerstvení bude dole v dílně vedle kolejiště ve stejném rozsahu jako v předchozích letech, tedy k večeři párek, chleba a hořčice, k pití kafe, minerálka nebo nealko pivo (ve stanici techniků je prohibice). Kouření je též zakázáno! Takoví jako Čouda budou muset chodit před barák na kouřovou.
Martens mi snad poskytne osvědčený registrační formulář, který je vám dostatečně známý.
DŮLEŽITÉ: VŠICHNI ÚČASTNÍCI CO SE ZAREGISTRUJÍ NEZÁVAZNĚ, MUSÍ DO KONCE REGISTRACE POTVRDIT NEBO NEPOTVRDIT SVOJI ÚČAST. PŘÍPADNÉ NEMOŽNOSTI DORAZIT HLAŠTE MI PROSÍM FORMOU SOUKROMÉ ZPRÁVY - NE SEM DO FORA, ZTRATILO BY SE TO.
REGISTRACE KONČÍ 6. ÚNORA VE 23:59.

Vypadla neděle , tak musím doplnit. Nedělní část setkání proběhne od devíti ráno do čtyř odpoledne s polední návštěvou hospody (asi v obdobném čase jako v sobotu). Snad už je to vše

Naposled editoval moderátor:

Registrační formulář je již aktivní na http://mlasevic.ic.cz/index.php?adata=./admin/akce_registrace.php&id=7 Pokud by tam chyběla ve výběrovém combu nějaká varianta, dejte vědět a doplním. Víc letos bohužel (pro některé bohudík) pro slezinu udělat nemůžu.

V ubytování není třeba možnost karimatka - přespání v baráku nemožno.

Karimatka je zbytečná - nicméně ponechány jen volby nepotřebuji a ubytovna. Toto plně dostačuje, protože spaní mimo ubytovnu si každý zajišťuje sám ve vlastní režii.

VŠICHNI CO CHCETE NA SLEZINĚ MÍT ZAPOJENÝ NOTEBOOK DO ELEKTŘINY NEZAPOMEŇTE SI PŘINÉST ROZVÍCEROVAČKU. V DDM sice nějaké jsou, ale jejich počet je limitovaný a nemusí být k dispozici.
V objektu DDM je funční wifina, zkusím zjistit přihlášení.

Dobrý den,
kdo z Moravy jede na slezinu, že bych přistoupil v Zábřeze na Moravě nebo v České Třebové.
Odpověď prosím pište do SZ nebo zde do fora.
Děkuji za odpověď

Já bych jel asi IC 580 Hutník jako loni, můžeš přistoupit, zpět jedu lichým Hutníkem. Ale nevím jestli pojedu. Dnes jsem se dozvěděl, že má mamka šichtu a že budu muset být doma, tak nevím, snad to zařídím, nebo vemu i bráchu, nemůžu ho tam prý nechat samotného celý den.
Takže pokud chceš, tak můžeš přistoupit...

Jestli má brácha rád vláčky není problém. Když by ho nebavily ty virtuální, dole je velké kolejiště.

VáclavS napsal:
.......NEZAPOMEŇTE SI PŘINÉST ROZVÍCEROVAČKU.
Nádherný odborný termín. Hned zítra ho navrhnu u nás v ABB, která je vyrábí doposud pod zastaralým názvem "Rozbočovací zásuvka". Tohle je je daleko lepší. Pokud bude změněný název přijat, o odměnu se jistě šábnem. Fifty, fifty to asi nebude, ale asi 1% by ti mohlo stačit, ne....?;);););););););););)

Mirane nic lepšího mě nenapadlo, navíc by klasické rozbočovačky nebo prodlužovačky nemusely stačit:D

Václave hodně štěstí v nové funkci. Pokud by to nevzal Vašek, tak bych navrhlu velkou klubovnu v mém bydlišti, prostě o slezinu by se nepřišlo. Kimir a Čouda maj místo v autě jisté. Kyžtak někoho ještě mohu od HK přibrat.

[split] 7. setkání příznivců MSTS

Zdravím. Tak já už se fakt du zastřelit. 19.2. hrejem v Třinci, takže opět jsem v a na slezinu nedorazím. Tak jsem jen tiše doufal, že to letos vyjde. ach jo.:(
Dan

Prosím všechny co mají zájem dorazit na slezinu, aby nenechávali registraci na poslední chvíli a učinili tak co nejdříve. Na dodatečné registrace nebude brán zřetel (dotyčný nebude mít společný oběd a nebude mít nárok na židli nebo občerstvení)
Ti co nemají napsán v registraci oběd/občerstvení nebo i ubytování a chtěli by tak,ať mi pošlou soukromou zprávu ve formátu chtěl bych oběd/občerstvení/ubytování. Také žádám ty z Vás, co jsou nezávázně registrovaní, aby v co nejkratší době mi soukromou zprávou napsali zda se ne/můžete zúčastnit sleziny. Dead line (termím) je 14.2 , ale prosím vás o to co nejdřív to půjde.
Děkuji za pochopení

VáclavS napsal:
Prosím všechny co mají zájem dorazit na slezinu, aby nenechávali registraci na poslední chvíli a učinili tak co nejdříve. Na dodatečné registrace nebude brán zřetel (dotyčný nebude mít společný oběd a nebude mít nárok na židli nebo občerstvení)
Ti co nemají napsán v registraci oběd/občerstvení nebo i ubytování a chtěli by tak,ať mi pošlou soukromou zprávu ve formátu chtěl bych oběd/občerstvení/ubytování. Také žádám ty z Vás, co jsou nezávázně registrovaní, aby v co nejkratší době mi soukromou zprávou napsali zda se ne/můžete zúčastnit sleziny. Dead line (termím) je 14.2 , ale prosím vás o to co nejdřív to půjde.
Děkuji za pochopení
ano můžu se zúčastnit,pokud bude ještě ubytování ,tak bych měl zájem pro dvě osoby + oběd.

cichlida napsal:
VáclavS napsal:
... ať mi pošlou soukromou zprávu ve formátu chtěl bych oběd/občerstvení/ubytování
...
ano můžu se zúčastnit,pokud bude ještě ubytování ,tak bych měl zájem pro dvě osoby + oběd.

Je to tam velikými písmenami, ale pán asi NEUMÍ ČÍST

Back
Nahoře