Traktorové a jiné simulátory

Jagg: Jo, máš pravdu.. Steam je na prd pro vychcánky co si chtěj hry stahovat zadara a nechtěj za ně platit.... Já mám přes Steam Armu 2 OA a nemohu si stěžovat... ;-)

Bez Steamu se stejně neobejdete. Minimálně aktivaci a přechod do offline režimu je nutné provést na Steamu.

Nieje :) vsetky hry co mam aktualne som mal povodom cez warez verziu :) viem ze mi to ide, hra sa mi paci tak ju kupim :) nieje to blbost uzivatela niekedy boli k diwpozicii demo verzia kdez to teraz ani prd. A dobre vieme aka je cenova hodnota aktualnych hier :)

Dávam do pozornosti novo vydaný vlakový simulator Trainz 2015 - New Era. Podla videa to vyzerá zaujímavo :)

vyzerá to ok, skúšal som to ale akože tie nemecky hry su na rýchlo spraveny a tie mono zvuky a ovládanie jke hrozne. žiadna fyzika ani nič ...

Super, podobné existuje aj na PC v činskom a anglickom jazyku zaleží v akom je definove letisko. Mam to na disku ak by mal niekto záujem :) je to iný žrút času :)

No čakal som od toho viac. Grafika o ničom ovládanie príliš jednoduché......Takže nič moc.

Delay: Mluvis o ATC3?
Dem: a uz se ti stalo, ze vzletajici letadlo dostalo poruchu, prerusilo vzlet a s kouricim motorem se vratilo ke stojance?

Back
Nahoře