Vůz ČD WR

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pastrnak20
  • Datum začátku Datum začátku
P

Pastrnak20

Host
Dobrý večer,

Chtěl bych se zeptat, jest-li někdo nemá víše zmiňovaný vůz. Pokud ano, tak mi ho prosím pošlete na mail: Pastrosxxx@seznam.cz

Předem moc děkuji.

S pozdravem J.Pastrňák
A ještě bych se chtěl zeptat, jest-li někdo nemá a jest-li vůbec existuje model pendolína s těchto stránek http://fhavel.wz.cz/virtualzeleznice.html je to úplně dole.

Naposled editoval moderátor:
Naučíš mě s nějaký maxem?? :) Svou bytovku jsem si dokázal udělat, ale toť tak vše - protože je to prostě kvádrová budova s sedlovou střechou, takže nic těžkýho....

v tom stebou súhlasím !! proste skúšal som modelovať vozen nič ťažke (810) no proste neviem to.. je to krivé a pod... neviem na pikku stránkach maju aj nejaké náčrty alebo nejakjé plány či čo to je.. ono sa to lahko povie.. ale ja by som tieš rád modeloval do hry len ked sam neviem čo mám robiť.. tak daleko sa nedostanem. Ak tu je na foru alebo na youtube video ako modelovať kludne budem skúšať ked budem vedieť ako...

Doporučujem tento : http://www.flightsim.cz/download.php?id=450

a na ostatné doporučujem google.

fájn to si mi dal odkaz ku tomu ako vymodelovať mašinu alebo vozen? Ako od texturovať fájn návod ale viac som sa nedozvedel.

To CANDY
Principy modelování zůstávají stejné, ať modeluješ nějaký jednoduchý objekt jako na tom videu, nebo něco složitého jako jsou modely Jardy Skůry. Tady je spousta návodů a tutoriálů, tak se sakra místo kecání do všeho tady na fóru raději uč! Na mých stránkách jsou taky základy modelování. Na těchto stránkách je hromada návodů co se modelování přímo do MSTS týká. Za ručičku tě nikdo vodit nebude. Můžeš si taky zakoupit spoustu literatury týkající se modelování.

Candy ja som sa učil tak, že som si vymodeloval a otexturoval dom v ktorom som žil. Potom som robil vykurovacie stojany , potom jeden FA na Radov vozeň a až potom prišiel Res vozeň. A Miran ti odpovedal na ten zbytok.

p.s: samozrejme nesmiem zabudnúť napísať, že som mal to šťastie a s Ivanom som bol v jednom kurze. Ten ma usmernil keď bolo treba. No a potom keď už tvoríš a stretneš sa s vecami ktoré nepoznáš, tak potom ti už bezproblému poradí aj skúsenejší modelár. Ja som sa veľa naučil od Pikka.

Dem, Miran : Dakujem za príspevky ja viem že modelovanie nieje vobec jednoduché. Máš pravdu dem ja som tieš skúšal dom.. potom viac domou rodinnu zástavbu a pod... ale s pamati vobec neviem si predstaviť ako spraviť ten vozen aby bol reálny. Pokial by šlo o vozen nereálny a bol by výplod mojej fantázie tak stým problém nemám.

Máš. Nesnaž sa sebe a nám nahovoriť, že s tým by si nemal problém. Keby si zvládol vozeň nereálny, tak by si vymodeloval akýkoľvek vozeň. Ono je to totiž navlas rovnaké. Treba si zobrať technický výkres a podľa rozmerov vozňa si spraviť plane. Na ten si namapuješ technický výkres a jedeš.

Dem: no veť to presne som chcel vedeť že ten výkres ako nan čo mám a ako merať ako načrtnuť. Určite ani vy s hlavy nič nerobíte. Na pikku stránkach som videl modely ktoré maly aj výkresy len ako na ne?

Na pikku stránkách si čo videl? Linkni to sem, lebo nerozumiem reči tvojho kmeňa.

To dem
tohle nemá cenu. V návodu u mne na stránkách (a i v ostatních návodech) je přesně popsáno jak si může onen blueprint vytvořit. Ale "je to marný, je to marný, je to marný" jak praví podnikový psycholog autoservisu ve filmu "Jáchyme, hoď ho do stroje"

Nie nepletieš. Toto isté mi preposlal do SZ. Aj keď som chcel aby to poslal sem. A neviem čo si mám o tom myslieť. Raz tvrdí, že nereálny fiktívny voz vymodeluje, ale nedokáže spraviť blueprint.

Úplne zbytočná debata. Kto chce niečo urobiť, spôsob si nájde - kto nechce, nájde si plné vrece výhovoriek.

Back
Nahoře