Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
VáclavS napsal:.... a v druhé půlce roku proběhne další akce typu Bratislava ...
A pro koho nejsou ?VáclavS napsal:...Akce typu Bohumín prosím ne - nejsou pro všechny.
Jenomže to už dávno není pravda. Jsou tam zváni ve velkém měřítku už jen vysloužilí, kdysi tahouni MSTS, zatímco na nové velmi aktivní tahouny se zapomíná. Spíš se jedná o komorní záležitost určité party kolem MSTS, kde vlastní MSTS je jen taková dekorace.Martens napsal:Protože už u prvních srazů v Bohumíně to bylo koncipováno jako tvůrčí sleziny pro tahouny MSTS - mimochodem za takovýto typ setkání jsi taky docela aktivně horoval - ....
Tak zbyňku teda nevím, ale toto je dost ostrý názor. Nemyslíš? Z lidmi se kterými jsem se v Bohumíně bavil, na posledním posezení, jsou v MSTS velmi aktivní. Nakonec si tam byl i ty sám. To se cítíš jako vysloužilý tahoun MSTS scény i ty sám?Zbyněk Šemora napsal:Jenomže to už dávno není pravda. Jsou tam zváni ve velkém měřítku už jen vysloužilí, kdysi tahouni MSTS, zatímco na nové velmi aktivní tahouny se zapomíná......Martens napsal:Protože už u prvních srazů v Bohumíně to bylo koncipováno jako tvůrčí sleziny pro tahouny MSTS - mimochodem za takovýto typ setkání jsi taky docela aktivně horoval - ....
Byl jsem pozván dodatečně, posílal jsem něco Davidovi a k tomu jsem hodil právě dotaz, že bych se měl zájem účasnit, pokud se něco bude. Ale pozván jsem byl. Do MSTS sice dělám málo, ale aspoň si popovídám, o to mi jde. Řešit MSTS můžu v klidu doma a sám, příp. mailem.Zbyněk Šemora napsal:Ale nevidím na seznamu pozvaných Dvacku s Gajdmou.
Však právě o tohle šlo. Aby byl prostor a mohli přicházet i noví.Gajdma napsal:Byl jsem pozván dodatečně, posílal jsem něco Davidovi a k tomu jsem hodil právě dotaz, že bych se měl zájem účasnit, pokud se něco bude. Ale pozván jsem byl. Do MSTS sice dělám málo, ale aspoň si popovídám, o to mi jde. Řešit MSTS můžu v klidu doma a sám, příp. mailem.Zbyněk Šemora napsal:Ale nevidím na seznamu pozvaných Dvacku s Gajdmou.
Dvacka je na tom asi tak podobně. Taky mu jde spíše o popovídání si. Buďte rádi, že nejsem ještě takový, že bych tam jezdil chlastat.
A věříš, že to problém je ? Jestli myslíš že ne, tak v pátek v podvečer přijeď, zajdem na pivko.Martens napsal:Zbyňku a proč čekat na něčí pořádanou slezinu? To je takový problém se domluvit a sejít se jinde a jindy, pokud cítíš potřebu osobního kontaktu? Na slezině to ani nestojí, ani nepadá.
Tax napsal:V súvislosti s pomerne pozitívnym ohlasom na novembrové stretnutie v Bratislave som uvažoval, že by som ( pravdepodobne opäť v spolupráci s Nebulusom ) prichystal bratislavské stretnutie, ale v novom termíne a na novom mieste. ....