Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tax napsal:Tož kto chcete, sťahujte, kto nechcete, nechajte tak![]()
nebulus napsal:Pretože je v tom balíku nie aj verzia vhodná na prevádzku na koridore, tak som si narýchlo vytvoril verziu s klimatizáciou a náterom Blonski.
http://img357.imageshack.us/img357/7130/ce3blonskitj5.jpg
Súdiac podľa obľúbenej rady 813/913 max. rýchlosť zrejme zdvihli na 90 km/h, ale to by aj mohlo stačiť ...Dan J. napsal:nebulus napsal:...tak som si narýchlo vytvoril verziu s klimatizáciou a náterom Blonski ...Tak před toto jedině 350, mebo Eso
a hurá na koridor. Kolik že má po generálce povolenou rychlost :?:
S pozdravem Dan.
Že by k tomu vyrobili i řídící vůz....Tax napsal:Súdiac podľa obľúbenej rady 813/913 max. rýchlosť zrejme zdvihli na 90 km/h, ale to by aj mohlo stačiť ...![]()
Spravil som testovaciu súpravu 350+7x Ce a zistil som že pri 160km/h ani nevidno či sú vo vlaku zaradené vozy Ce, alebo Ci. Z tohto dôvodu priaznivci superreálnych súprav musia oželieť trocha realityTax napsal:Ďalšie z prkeňákov, vozy Ci 4-1858 a Ci 4-1885 sú uvolnené k downloadu.
To Nebulus: môžeš začať skinovať blonski náter![]()
![]()
Teraz si to vystihol - vagón, to je v aktivite len kulisa k lokomotíve - netreba tam superreálne a fulldetailistické modely - treba čo najjednoduchšie, ktoré sa podobajú na svoje predlohy, ovšem nezaťažujú PC a nezaberajú priestor na Hdd velikánskymi *.s súbormi s 5 a viac urovňami LOD a s X megatextúrami.nebulus napsal:Spravil som testovaciu súpravu 350+7x Ce a zistil som že pri 160km/h ani nevidno či sú vo vlaku zaradené vozy Ce, alebo Ci. Z tohto dôvodu priaznivci superreálnych súprav musia oželieť trocha reality.
Dušan, ono je to o tom, že tieto vozy sa vyrábali snáď vo všetkých vagónkach v bývalej monarchii a ako vieš, keď dvaja robia to isté, nie je to to isté - proste čo výrobca, to svojský rukopis. Keďže nie je možné zdokumentovať všetky existujúce verzie, urobil som jediné, čo som mohol urobiť - proste som modeloval tie, na ktoré som mal výkresy. Textúry som doplnil z toho, čo som nafotil v MDC a vo Vrútkach.duuso napsal:... Podobné vagóny /moc sa v tom nevyznám/ má aj spolok KHT Zvolen, boli s tým minulý rok u nás v LV na jazde "Na levický jarmok" spolu so 422.0108. Ináč kto by chcel mám celú súpravu vrátane býčka nafotenú na textúry, vozy sa menujú Ci4-7995, Ci3-9738, Di-72442 a mašina 422.0108.
Trhajú tieno nové Ci-čka, alebo tie preskinované nemecké ? Alebo máš zmiešaný vlak z jedných aj druhých ?Dan J. napsal:... mi MSTS trhá soupravu Ci-ček a to i kdyžjedu přes výhybku 10 km rychlostí. Přes výhybky jedu rovně. ...
Ahoj, soupravu mám tvořenou takto:Tax napsal:Trhajú tieno nové Ci-čka, alebo tie preskinované nemecké ? Alebo máš zmiešaný vlak z jedných aj druhých ?Dan J. napsal:... mi MSTS trhá soupravu Ci-ček a to i kdyžjedu přes výhybku 10 km rychlostí. Přes výhybky jedu rovně. ...
Porovnaj to s rovnakou súpravou s rybákov ...
Ináč dvojosý voz nejde hladko ani po rovnej trati, nieto ešte cez výhybky, ale v tom to určite nebude, MSTS zas neni až taký koumák![]()
Trhanie je odstránené. Spôsoboval to parameter ESD_Bounding_Box v *.sd súboroch.Dan J. napsal:... mi MSTS trhá soupravu Ci-ček a to i kdyžjedu přes výhybku 10 km rychlostí ...
Však ja nič, fotky na textúry tých vozov a býčka má aj Pikku, ak by si chcel tak napíš a pošlem aj Tebe ak Ti to on ešte neposlal, koniec koncov dal som to tuším aj do ponuky fotiek.Tax napsal:Dušan, ono je to o tom, že tieto vozy sa vyrábali snáď vo všetkých vagónkach v bývalej monarchii a ako vieš, keď dvaja robia to isté, nie je to to isté - proste čo výrobca, to svojský rukopis. Keďže nie je možné zdokumentovať všetky existujúce verzie, urobil som jediné, čo som mohol urobiť - proste som modeloval tie, na ktoré som mal výkresy. Textúry som doplnil z toho, čo som nafotil v MDC a vo Vrútkach.
Ináč David Hájek mi poskytol výkresy vagónov vyrábaných v Studénke, časom príde snáď aj na tie. Davide, díky za ne.