Chyba při spouštění jakékoliv aktivity

hor410

Začátečník
Zdravím. Mám problém. Mám 2 počítače, je jedno jaké. Na obou je Windows 7. Na jednom mi MSTS funguje bez problémů, na druhém mi vždy při spouštění aktivity hodí MSTS hlášku: "Selhalo nahrávání souboru s definicí zvuků tratě - SMS ttype.dat" a konec. MSTS sice nespadne, ale nic nejde. Nevíte, čím to může být? p.s. instalací těžko, na druhém pc kde to jde jsem instaloval 100% stejně. Dík za rady.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak si nahrej složku Train Simulator z počítače, kde to funguje, vyměň a reinstaluj MSTS BIN. Musí to fungovat.
Právě že nemusí.Nepíše,jak má sestavené oba PC a ze zkušenosti je známo,že se msts chová na každém PC jinak nezávisle na OS...

Já bych silně pochyboval o těch 100% shody instalací. A ještě něco: Není jedno jaké ty dva počítače jsou!!! Stokrát se tady psalo o tom že je nutno při takovýchto problémech vše co nejpodrobněni popsat. A ejhle, další tazatel tajemnější než hrad v Karpatech. A hned jestli nevíme čím to může být. V tomto případě opravdu nevíme. Snad by pomohlo přenést celou složku Train Simulator z počítače funkčního na ten druhý. Tím se zaručí stoprocentní shoda obou adresářů. A pak se uvidí....

Petr Novák napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak si nahrej složku Train Simulator z počítače, kde to funguje, vyměň a reinstaluj MSTS BIN. Musí to fungovat.
Právě že nemusí.Nepíše,jak má sestavené oba PC a ze zkušenosti je známo,že se msts chová na každém PC jinak nezávisle na OS...
Já už hodně dlouho při reinstalaci systému na jakémkoli počítači nebo na nové sestavě to nedělám jinak než, že nainstaluji MSTS z CD a vytvořenou složku Train Simulator dám do pryč. Pak po síti si z jiného PC si natáhnu aktuální plně funkční složku Train Simulator, kde jsou i jiné tratě, zkrátka plný komplet. Pak je nutné smazat složky, které vytvořil BIN (viz mé návody), spustit MSTS a nastavit prostředí, uložit opustit MSTS a nainstalovat BIN plus opravu do soundcfg.dat. (bod13 mých pokynů)
Samozřejmě nezapomenout na mem:512, pro sedmičky výhradně tato hodnota, jak jsme nedávno přišli k závěru při kolektivním testování.

MSTS pak vždy šlapal bez jediného problému na všech možných různých PC a je jedno jestli AMD nebo Intel, jestli slabší stroj nebo dělo.

Když už instaluji například svou trať tak to jen proto, že potřebuji otestovat funkčnost nové verze.

Back
Nahoře