Základní trainset

Nádražák

Začátečník
Zdravím. Dělal jsme menší čistku v TRAINSETu a bohužel jsem omylem odstranil asi některé důležité soubory, takže teď když chci v activity editoru vytvořit vlak - konkrétně kliknu na NEW consist, program spadne. Psalo to hlášku, že chybí soubor ..\trainset\default\default.wag. Ten jsem nahradil jiným souborem .wag a přejmenoval ho. Hlášku už to sice nehází, ale program stejně spadne. Ví někdo, které soubory či složky tu přesně chybí a mohl by mi je někdo poskytnnout na winterr@tiscali.cz ? Byl bych moc vděčný. Díky

Preboha načo sa v tom hrabeš ak tomu nerozumieš?? Zober si Inštalačné CD daj si ho otvoriť a pohľadaj ten default .wag na CD a skopíruj si ho.....Default.wag obsahuje definíciu, je to niečo ako keby script. (je to len prirovnanie) AK si ho zmazal tak ti to ani nemôže ísť.

Dovolil bych si nesouhlasit s tím, že tomu vůbec nerozumím. Mám postavenou funkční trať z Bohumína do Prahy, i přes několik excesů MSTS, kdy při načítání program začal několikrát z ničeho nic padat jsem vše zachránil a občas se v některých souborech hrabu abych si ulehčil práci. Nicméně je fakt, že s trainsetem jsem si zatím moc nehrál a podcenil jsem ho - respektive jeho význam. Ty soubory jsem rozhodně ale neodstranil úmyslně. Tímto děkuji všem, kteří mi pomohli a na mail mi uvedený soubor zaslali a zachránili mě tak. Díky ;-)

Nemusel ti nikto nič posielať na CD to je. Stačí otvoriť správny archiv :)

Back
Nahoře