Zaloha trate BP

L-Alizee

Začátečník
:oops:Zdravim vsechny fanousky nadherne hry BP od pana zbynka semory.Dlouho jsem tady nebyla protoze byla jsem doma ve francii a vcera jsem se vratila nazpatky do ceske republiky,kde dale pokracuji ve studiu.

-Mam takovi problem mam dvd s posledni verzi 83.4 a posledni aktualizace je poku vim 85.4.

-Predtim jsem puvodne zalohovala aktualizace od original dvd po soucastne aktualizace.

-Jelikoz aktualizace se zacinaji pribyvat a od nove reinstalace MSTS a datadisku BP to zabira hodne casu,nez vsechno zase sprovoznim,chtela bych najit jine reseni nezalohovat aktualizace,ale slozku BP-85.4

-Muzete mi nekdo hodit presny postup a navod jak zase sprovoznit BP od ciste reinstalace MSTS?

-Nainstalovala jsem hru MSTS,pak do te nainstalovane hry jsem z externeho disku vybrala zalohu slozky datadisku BP-85.4 a vsechno nahradila,jelikoz tady nastava problem neznam spolehlivy navod,protoze timto zpusobem vubec nemuzu, uz spustit hru BP,neco treba vymazat,opravit nebo vymazat zbytecne soubory.

-Fakt nevim co a jak dale,udelala jsem aspon co jsem mohla.Predpokladam,ze tohle bude vedet muj oblibenec pan semora

-Dekuji za odpoved a preji vam vsem hezky zbytek vecera.ALIZEE.

Naposled editoval moderátor:
Zabudla si na MSTS update a potom MSTS BIN a potom daj az zalohu.
Len zalezi aj na tom, ze co si všetko zálohovala. Ak si zálohovala len adresár route s traťou BP tak ti to nepojde. Pretože ti chýba k tomu global. Keď sa robí záloha tak treba zálohovať všetko čo sa tej trate týka....
Ešte som zabudol spomenúť aj adresár Track_B

dem napsal:
Zabudla si na MSTS update a potom MSTS BIN a potom daj az zalohu.
Len zalezi aj na tom, ze co si všetko zálohovala. Ak si zálohovala len adresár route s traťou BP tak ti to nepojde. Pretože ti chýba k tomu global. Keď sa robí záloha tak treba zálohovať všetko čo sa tej trate týka....
Ešte som zabudol spomenúť aj adresár Track_B

-Zdravim, nainstalovala jsem zakladni hru a pak postupne dle navodu desatero od pana zbynka semory jsem do te slozky naistalovala datadisk a postupne vsechny aktualizace do 85.4.

-Zalohovala jsem komplet celou hlavni slozku te hry /hlavna hra,datadisk-BP a vsechny aktualizace po 85.4/od zacatku je tam global,router,trainset proste vsechno,neco se musi odstranit,opravit nebo doinstalovat fakt nevim.

-Hra ma vlastni oddil na hdd nic jiniho tam,uz neni presto kdyz jsem nainstalovala vsechno co ma byt a nahradila jsem vsechny soubory ze zalohy nejde mi ta hra spustit.

Ešte raz sa pýtam. Urobila si update MSTS na verziu 1.1 a potom následne na to inštaláciu MSTS BIN ? Nejaký Datadisk od Šemoru môže byť teraz bezpredmetný.....
Pretože správni postup inštalácie by mal byť takýto:

1 ) MSTS
2) MSTS update na v. 1.1
3) MSTS BIN od Georgeho
4) DIsk od Šemoru s verziou trate akú máš.
5) Aktualizácie tej trate a pekne postupne a nevynechať ani jednu. potom to musí šlapať.
Pána beka opravujem správny nie správni.....

dem napsal:
Ešte raz sa pýtam. Urobila si update MSTS na verziu 1.1 a potom následne na to inštaláciu MSTS BIN ? Nejaký Datadisk od Šemoru môže byť teraz bezpredmetný.....
Pretože správni postup inštalácie by mal byť takýto:

1 ) MSTS
2) MSTS update na v. 1.1
3) MSTS BIN od Georgeho
4) DIsk od Šemoru s verziou trate akú máš.
5) Aktualizácie tej trate a pekne postupne a nevynechať ani jednu. potom to musí šlapať.
Pána beka opravujem správny nie správni.....

Update 1.1 a Bin jsem vubec po vymene slozek ze zalohy do hry neudelala a nesahala nato,ze by tam byl problem?

Takze udelam to podle navodu

1.Nainstalovat hru MSTS na samotni oddil hdd
2.Zkopirovat celou slozku ze zalohy,kde je komplet vsechno aj s aktualizaci a vse nahradit a udelat vymenu ze zalohy do hlavni hry
3.Update 1.1 nasla to ve slozce
4.Patch 1.7.081920 to bude asi ten BIN doufam
5.Pokusit se spustit hru

Chtela bych dodat,aby sme se oba rozumeli,ze zaloha slozky ma,uz v sobe vsechny aktualizace dle poradi,protoze pokud jsem nainstalovala hru,datadisk a hlavne delal ty aktualizace podle poradi,cela operace byla skoro vice jak hodinu a dostala jsem sdeleni,ze nemam zalohovat aktualizace,ale proste celou slozku do posledni aktualizace prej to tam vsechno,uz je.

Jestli jsem se spletla muzete me opravit ja se pokusim ted to dat do poradku,ale jak rikam update a BIN jsem vubec nepouzivala.

Dala bych vam pozdeji vedet co a jak,predem dekuji za vasi namahu a trpelivost.

Dem, prosím Tě, radíš ne špatně, ale zbytečně složitě a konfliktně, protože asi netušíš, co obsahuje instalaceBP.
Takže pro info ostatním, kteří ještě neví co BP od počátků věků obsahuje.
Postupně se instaluje update na 1.4, čeština do MSTS, bin a update bin viz to co orlov vždy dopisuje ručně v soundcfg.dat :D

Jinak doporučuji zálohovat celou aktuální funkční složku Train simulator.
Pak stačí při reinstalaci systému jen tuto složku vyměnit viz mé návody.

To že máš v inštaláku aj update aj bin som naozaj netušil. Ja som išiel na to štandardne ako pri ostatných tratiach. Rozhodne som , ale nič nepokazil :)

Ale já to napsal blbě. Do ciziny jsem určitě neposílal DVD s češtinami :D
Ale jinak jsem na to upozorňoval proto, že mám hodně případů, kdy někdo už měl bin nainstalovaný a pak si instaloval mou trať a plnou instalaci, tedy nezrušil zatržítko "update MSTS na 1.4" a "MSTS BIN". Přitom na to v návodech upozorňuji.
Pak se děje to, že instalací update na 1.4 se MSTS degraduje a když se instaluje BIN, tak hláška, že je už nejnovější BIN nainstalován. A nikomu nedochází, že ta hláška lže a pak dotyčnému při startu MSTS vyskakuji u všech vozidel chyby na řádku kolem 200 a je plné fórum dotazů, jak má tyto chyby opravit. :D

-Pane zbynku cetla jsem vase pravidla a navody ohledem instalace BP,presto bych chtela doplnit jednu poznamku ohledem TRAINSTORE na W-7,se mnoho uzivatelu pta proc jim nejde naskocit Cestina.Mozna nektery to vedi,uz davno,ale dejte jim tam poznamku,ze v nastaveni LANGUAGE musi Englisch odskrtnout a zase zaskrtnout 2x pak se vyhodi cestina na TS.

-Me to je jedno ja pouzivam anglicky jazyk, doufam,ze jsem vam to jasne napsala cesky a rozumite mi,dekuji

-Jeste posledni dotaz vase trat je nejvice u vas zamerena,ktera me zajima na vasich strankach je tam moznost u vas registrace,protoze psala jsem do knihy navstev a zada to nejake heslo-nerozomim tomu

-Tady bych chtela ukoncit navstevu protoze chytla jsem se ted s moderatorem TAX coz jsem teda necekala jeho chovani a dost me to zranilo,dekuji za odpoved.

L-Alizee napsal:
... Tady bych chtela ukoncit navstevu protoze chytla jsem se ted s moderatorem TAX ...

Kde si sa chytila ? Ja ťa nikde okolo seba nevidím. Ty si chytlavá ? To aby sme ti zaobstarali hasičov

L-Alizee napsal:
-Pane zbynku cetla jsem vase pravidla a navody ohledem instalace BP,presto bych chtela doplnit jednu poznamku ohledem TRAINSTORE na W-7,se mnoho uzivatelu pta proc jim nejde naskocit Cestina.Mozna nektery to vedi,uz davno,ale dejte jim tam poznamku,ze v nastaveni LANGUAGE musi Englisch odskrtnout a zase zaskrtnout 2x pak se vyhodi cestina na TS.

-Me to je jedno ja pouzivam anglicky jazyk, doufam,ze jsem vam to jasne napsala cesky a rozumite mi,dekuji

-Jeste posledni dotaz vase trat je nejvice u vas zamerena,ktera me zajima na vasich strankach je tam moznost u vas registrace,protoze psala jsem do knihy navstev a zada to nejake heslo-nerozomim tomu
...
Pro Trainstore na Windows7 je ke stažení záplata, pak funguje OK. Je to jak na mých stránkách, tak na nových DVD.
Pro NK, je možné mi na SZ nebo email poslat uživatelské jméno a své heslo, já jej napíšu na seznam v NK a pak je zabezpečeno, že nikdo jiný se nepřihlásí pod cizím nickem a za další je možné psát příspěvky i za režimu, kdy je NK pro anonymní uživatele nepřístupná.

Back
Nahoře