Pekne sme si pokecali ... Region land error

RE: Region land error

Silnice není závodní dráha napsal:
Podle psaní bez háčků a čárek usuzuji, že je dotyčná ve Francii, jak uvádí ve svém profilu. Ale byla by fakt síla, kdyby i přesto vážila tak dalekou cestu na vaši slezinu. :-)

no ... ono je otázne, či je to vôbec dotyčná a či si len niekto nerobí z nás dobrý deň ... na internete je to pomerne bežná vec, hlavne na rôznych pokecoch a diskusiách, že sa starí paprďovia hrajú na slečinky, zoznamujú sa s mladými šťabajzňami a vďaka ich naivnosti potom sa stanú všelijaké kuriózne prípady, sem tam aj vraždy.
Pokiaľ je L-Alizee v anonymite a nik ju nepozná, môže to byť jak chlap, tak aj ženská, dokonca možno aj nejaký hermafrodit.
Možno sa to zdá divné, ale aj keď tu vo fóre mnohí vystupujeme ukrytí za anonymný nick, poväčšine sa osobne poznáme, sem tam sa stretáme po kdejakých akciách a čo sa mňa týka, dosť početná časť aktívnych členov fóra bola aj u mňa doma - to píšem pre prípad, že by sa niekto chcel do mňa obúvať, že aj ja sa skrývam za anonymný nick

Jo, a podľa IP adresy cicuša celkom iste tento svoj posledný príspevok nepísala z francie ani z inej dalekej cudziny

Naposled editoval moderátor:

Teda pánové, vaše starosti bych chtěl mít. A o tom odkud L-Alizee píše se lze dočíst v jejím prvním příspěvku zde na fóru. Račte si jej vyhledat! A ten titul od tebe Taxi taky sedí..... A co se nicků týká, račte se podívat na seznam členů, jsou tam pěkné hovadiny a slátaniny.....Před její češtinou klobouk dolů pánové. Jako cizinec má lepší sloh a jazykové vyjadřování než mnoho exotů zde na fóru, kteří se cítí být rodilými Čechy. Ale jejich vyjadřování je hrozné, možná i rodilý Hotentot by dal doromady lepší písemný projev než tito exoti...

Přiznávám, že jsem možná naletěl... Na diskuzích k článkům na různých webech, na chatu nebo takhle s tím vždycky tak nějak počítám, ale tady bych to teda upřímně nečekal. Holt, pořád se mám dost co učit.

Tax napsal:
Silnice není závodní dráha napsal:
Podle psaní bez háčků a čárek usuzuji, že je dotyčná ve Francii, jak uvádí ve svém profilu. Ale byla by fakt síla, kdyby i přesto vážila tak dalekou cestu na vaši slezinu. :-)

no ... ono je otázne, či je to vôbec dotyčná a či si len niekto nerobí z nás dobrý deň ... na internete je to pomerne bežná vec, hlavne na rôznych pokecoch a diskusiách, že sa starí paprďovia hrajú na slečinky, zoznamujú sa s mladými šťabajzňami a vďaka ich naivnosti potom sa stanú všelijaké kuriózne prípady, sem tam aj vraždy.
Pokiaľ je L-Alizee v anonymite a nik ju nepozná, môže to byť jak chlap, tak aj ženská, dokonca možno aj nejaký hermafrodit.
Možno sa to zdá divné, ale aj keď tu vo fóre mnohí vystupujeme ukrytí za anonymný nick, poväčšine sa osobne poznáme, sem tam sa stretáme po kdejakých akciách a čo sa mňa týka, dosť početná časť aktívnych členov fóra bola aj u mňa doma - to píšem pre prípad, že by sa niekto chcel do mňa obúvať, že aj ja sa skrývam za anonymný nick

Jo, a podľa IP adresy cicuša celkom iste tento svoj posledný príspevok nepísala z francie ani z inej dalekej cudziny

-TAX nezlob se na me,ale tohle jsem proste od tebe necekala,ze si me ted urazil ti muze byt jedno,ale zapamatuj si jednu vec a ber to jak chces ja jsem ja a za nikoho se jineho nevydavam a nikdy si srandu a prdel z lidi nedelam.To si vyprosuji

-Pokud jsem tak velice nezadouci zadam te okamzite me ZABANOVAT a ukoncim to tady,ze vase cestina je pro me hrozne tezky jazyk a neumim ji aktivne,ale pasivne to ja,uz za to fakt nemuzu.Dalsi vec pokud pisu sem tak jedine z ceske republiky,ne doma ve francii tam mam zase jine starosti.Cicus nevim co je,ale predpokladam,ze urazka na moji osobu to jeste prokousnu.velice ti dekuji ty hrdino.

Můžeme si myslet cokoli, ale pokud nemáme důkaz, že se někdo za někoho vydává, nemůžeme to takhle prezentovat.
Mě už na podobné podezření upozorňovalo hodně lidí. Dokonce, že pod nickem L-Alizee se skrývá TAX :D. Takže po dnešku je asi jasné, že TAX to nebude :D

Jinak já osobně nikdy nezkoumám, jestli kdokoli pod určitým nickem je ten, za koho se vydává. Pokud si jen tak povídáme o MSTS, vždyť je to úplně jedno. Ale od toho jsou sleziny a tímto na 19.2 zvu hlavní L-Alizee, ať se na nás na Julisku příjde podívat a tam se společně tomuto nedorozumění zasmějeme.

Vždyť kdyby jsme na sleziny nejezdili já a Martin stavitel X, tak také nebudete věřit, že jsme lidi, ale budete nás mít za mimozemšťany. :D. Já si to nejprve myslel o něm, ale on si to už myslí o mě, jak nedávno napsal. A také sem píšeme z IP adresy pozemské v CZ, protože z té naší domovské galaxie ještě není dořešené rychlé internetové připojení, naše vyšší technologie není s tou pozemskou stále kompatibilní :D
Oprava v textu: "a tímto na 19.2 zvu hlavní L-Alizee" nepatří slovo "hlavní" .
Nevím kdo ho tam napsal :D
A to jsem ještě víno nepil :D
Možná proto chybuji :D

-Pane zbynku vazim si vas jako cloveka a zapamatujte si jenom jednu vec co vse udelate pro vasi trat je pro me cenna zalezitost a vazim si to,nikdy jsem nebyla nevdecna mate aspon nekoho kdo si vazi vasi praci a nedovolila bych si z vas delat srandu-nehrozi.

-To si mam ted kuli TAXOVI nechat znechutit celou vasi hru a cejtit se ve hre velice blbe,ze nakonec me to donuti vse vymazat a proste se nato vykaslat.Nechci to.

-Komunita na chatovacich serverech je nekdy kriticka a ja si myslim,ze neni dulezite,ze hru BP,hraje zena,nebo kluk neni to tady prece jedno?Velice rada si chranim svoje soukromi ja jsem tu prisla jenom podivat se,ale ohledem hry tohle neni prece seznamka

-Bavime se o hre a reseni problemu a kdyz jsem mela nejaky problem pokousela jsem se ho nejdrive sama vyresit a pak napsat do fora co me trapi.

-Ukazu se vam a doufam,ze si zas nekdo nevymysli,ze fotka je fotomontaz.19 bych mozna prijela,ale nevim kde ja zase neznam cesku republiku az tak dobre jenom tady studuji to je vsechno

http://www.ulozisko.sk/obrazky/283821/Alizee.JPG.

Ted to nechame tak protoze tento topic se zameruje na jinou zalezitost a moje posledni slovo spamovat tu nebudu.TAX mi klidne muze dat BAN,zadala jsem ho oto,protoze nenecham si kuli nemu znehodnotit vasi hru a vratim se na FRA-simulator,kde radeji budu jezdit na rychlovlaky TGV.Preji hezky den zatim naschle.
L-Alizee napsal:
-Pane zbynku vazim si vas jako cloveka a zapamatujte si jenom jednu vec co vse udelate pro vasi trat je pro me cenna zalezitost a vazim si to,nikdy jsem nebyla nevdecna mate aspon nekoho kdo si vazi vasi praci a nedovolila bych si z vas delat srandu-nehrozi.

-To si mam ted kuli TAXOVI nechat znechutit celou vasi hru a cejtit se ve hre velice blbe,ze nakonec me to donuti vse vymazat a proste se nato vykaslat.Nechci to.

-Komunita na chatovacich serverech je nekdy kriticka a ja si myslim,ze neni dulezite,ze hru BP,hraje zena,nebo kluk neni to tady prece jedno?Velice rada si chranim svoje soukromi ja jsem tu prisla jenom podivat se,ale ohledem hry tohle neni prece seznamka

-Bavime se o hre a reseni problemu a kdyz jsem mela nejaky problem pokousela jsem se ho nejdrive sama vyresit a pak napsat do fora co me trapi.

-Ukazu se vam a doufam,ze si zas nekdo nevymysli,ze fotka je fotomontaz.19 bych mozna prijela,ale nevim kde ja zase neznam cesku republiku az tak dobre jenom tady studuji to je vsechno

http://www.ulozisko.sk/obrazky/283821/Alizee.JPG

Ted to nechame tak protoze tento topic se zameruje na jinou zalezitost a moje posledni slovo spamovat tu nebudu.TAX mi klidne muze dat BAN,zadala jsem ho oto,protoze nenecham si kuli nemu znehodnotit vasi hru a vratim se na FRA-simulator,kde radeji budu jezdit na rychlovlaky TGV.Preji hezky den zatim naschle.

Nechápem čo tu pár nevinných poznámok spôsobí za reakcie

L-Alizee napsal:
... TAX nezlob se na me,ale tohle jsem proste od tebe necekala,ze si me ted urazil ti muze byt jedno,ale zapamatuj si jednu vec a ber to jak chces ja jsem ja a za nikoho se jineho nevydavam a nikdy si srandu a prdel z lidi nedelam.To si vyprosuji ...

Cicuš, slovo cicuš nie je urážka, len je to pomenovanie mladej šťabajzne troška inak a znamená to niečo ako chat noir, až vieš, čo to znamená ...
Ale až si myslíš, že je to urážka, tak je to len tvoj vlastný názor ... inak inteligent sa zvyčajne neurazí. A keby aj, tak by sa mali uraziť všetci tvorcovia čs. tratí, reálnych aj fiktívnych za to, že furt omieľaš do osprostenia, aká je trať BP úžasná ... a ďalej blablabla, pritom si nevidela ani jednu z ďalších, ktoré sú nemenej pekné a zaujímavé. Trať BP je síce impozantné dielo, ale nie jediné - nadobúdam dojem, že chceš Zbyňka klofnúť :D

K tej fotke - ano, už som ju raz videl. Fotka sem, fotka tam, môžeš byť na nej ty, ale môže byť na nej hocikto druhý.
Zbyňku, normálne si ma dostal, že ma takto podozrievaš :D
Nuž a ponaučenie pre L-Alizee - ak sa dvaja psi bijú, netreba mezi nich pchať nos, pretože ich nepriateľstvo zanikne a pustia sa do toho tretieho - keby si nevedela ( nevedel ), čo mám na mysli, tak kukni sem: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3198&pid=115939#pid115939 - navyše, my sme sa ani nebili, ani nehádali, akurát sme debatovali a už vôbec sme nepotrebovali zmierovací proces tretej osoby - na to sa poznáme dosť dlho a to dokonca osobne.
Dávam ti hodenú rukavicu - tu je vlákno o slezine, tu sa zas môžeš zaregistrovať, tak príď hoci aj na 10 - 20 minút a obháj svoje tvrdenie, že si mladá ženská, pokiaľ tak neurobíš, máme právo myslieť si čokoľvek. Ak sa nebojíš a prídeš, nemusíš sa báť, nos ti neodhryzneme, sme kultúrni a vzdelaní ľudia. Výhovorka že nevieš kde to je alebo že tam netrafíš neobstojí, kto chce, spôsob ako sa tam dostať si nájde. Kto našiel Václavák, nájde aj Podbabu :cool:

Tax napsal:
...Zbyňku, normálne si ma dostal, že ma takto podozrievaš :D
.....
To já ne, já tohle neřešil a nijak jsem to neprobíral. Ale psal mi jeden Tvůj oblíbený kamarád, že to jsi Ty :D Já si tak nějak porovnal dotazy s Tvou kvalifikací a nějak mi to nešlo dohromady :D
Jak jsem napsal, když si tady jen tak povídáme, vždyť je to úplně jedno, kdo se za nickem schovává nebo neschovává. Jedno to přestane být v okamžiku, až půjde o nějaký obchod. Ale i tak, když posílám dobírky, například jízdní kola, také nemám tušení, kdo byl příjemce a jestli adresa byla pravá. Podstatné vždy bylo, že zboží bylo řádně zaplaceno.
Problém by asi byl, kdyby někdo z fóra potřeboval půjčit peníze. Naštěstí to není můj případ, protože bych sám potřeboval ne půjčit, ale vydělat. :D

Zbyněk Šemora napsal:
... psal mi jeden Tvůj oblíbený kamarád, že to jsi Ty ...

Ten už popísal viacero blbostí ... :D Ale keď tak pekne na mňa poukázal, ktovie, či to nie je práve on :cool: :D
Keď sme už u tých peňazí, Zbyňku, nevála sa u Teba takých nejakých zbytočných 100 - 200 - 300 tisíc CZK ? Potrebujem požičať na nový monitor a zišla by sa mi aj jedna náhradná ruka :D

Tax napsal:
.... Trať BP je síce impozantné dielo, ale nie jediné - nadobúdam dojem, že chceš Zbyňka klofnúť :D
....
Proč ne, jsem stále volný.:D Společné zájmy,.... Ale co by si chudinka počala s pomalu dědkem za zenitem. :D Ale kdyby jí bavilo jezdit na kole cykloturistiku, rádi ji vezmeme do party. Viz vlákno zde na fóru "Cyklosleziny". Na kole se ještě dědek necítím. :D

Zbyněk Šemora napsal:
Společné zájmy,.... Ale co by si chudinka počala s pomalu dědkem za zenitem.
Huš Zbyňku, podívej na Taxe nebo na mne, děvčata furt mají zájem, ale dopadlo to tak, že jsme zadaní.

A za zenitem? Jak se to vezme. Život stavitele tratě jde přece od zenitu k horizontu. A co je to horizont? Je to hranice nebes a země, a jak se k ní blížíš, tak ona trpělivě ustupuje, ustupuje, ...... Nakonec to důvěrně znáš, když založíš další čtverec své tratě.

Jéé konečně i mezinárodní vostuda :-D:-D Já sem se s ní chtěl na slezině seznámit, ale jak tak koukám, asi nedorazí...

Čouda napsal:
Jéé konečně i mezinárodní vostuda :-D:-D Já sem se s ní chtěl na slezině seznámit, ale jak tak koukám, asi nedorazí...

-No rada bych prijela,ale s tou podminkou,ze neuvidim tam toho TAXE,je to muj prvni clovek v zivote s kterym si,uz nebudu dobre za jeho sproste poznamky vychazet,no nastesti je to slovak jak jsem se ted dovedela na soukromnich zpravach od uzivatelu a je mi vsechno jasne,ze dale to resit,uz nebudu,takze mu to velice rychle usnadnim a urychlim,ze k dnesnimu dnu si muze o me myslet co chce me je to jedno a ani me to,uz nezajima.

-Ja chci mit klid a bylo by pro me velikou cti spoznat osobne uzivatele co maji tez ,radi tuhle hru od zbynka a martine,ale nechci delat problemy a incident,jsem bezproblemova osoba takze jenom na zaver bavte se tam hezky beze me a preji vam hezkou zabavu.

-Ja ted musim tohle hrani nechat na pokoji protoze cekaji me tezke dny studia a chtela bych udelat zaverecne zkousky a,aby tomu tak bylo musim byt v pohode a nesmim se nechat vystresovat.

-Posilala jsem par uzivatelum vyhodnoceni a predem dekuji hlavne tem za jejich mile dopisyna SS.

-Vkaz pro pana zbynka,poslu vam pozdeji na vasich strankach muj email a heslo,ale nevim kdy a vas,bych chtela pozadat a ujistit neverte tem drbum,vubec po vas nejdu a nenechte se napalit prosim vas o tohle ja mam svoji lasku.Dekuji

-tohle je moje posledni navsteva tady na foru,k dnesnimu dnu to tady uzaviram a koncim,pozadala jsem jineho moderatora o vymazani tohoto uctu a doufam,ze mi bude zadost akceptovana.

-Pane zbynku jeste na zaver davam vam moje slovo,ze zacatkem leta se u vas osobne zastavim a koupim si u vas nadherne horske kolo protoze cez leto budu mit pro sebe dostatek casu a chtela bych si nekde zajezdit do hor a dle vasich zkusenosti na vasich strankach jsem usoudila,ze mi pomuzete s vyberem.Velikou cti bude pro me vas osobne spoznat a dobre si spolem pokecat.

OFF

L-Alizee napsal:
...ze neuvidim tam toho TAXE, ... je to slovak jak jsem se ted dovedela na soukromnich zpravach od uzivatelu

Tak to by mě zajímalo, která svině to práskla!!!

Back
Nahoře