Pekne sme si pokecali ... Region land error

Tom Kanka napsal:
L-Alizee napsal:
...ze neuvidim tam toho TAXE, ... je to slovak jak jsem se ted dovedela na soukromnich zpravach od uzivatelu

Tak to by mě zajímalo, která svině to práskla!!!

Kua kua, to som dobrý -tak dlho som sa dokázal maskovať, že doteraz na to nikto neprišiel :D
Nebyť detektivnej kancelárie vedenej samotným potomkom národa komisára Juvea a horlivého policajta Cruchota, ani ma nikto neodhalí :D :cool:
Ale včil pozor na piatu kolónu - čo keď sudetskí Nemci začnú po tomto odhalení opäť vystrkovať rožky?

Naposled editoval moderátor:
Tax napsal:
..............Ale včil pozor na piatu kolónu - čo keď sudetskí Nemci začnú po tomto odhalení opäť vystrkovať rožky?
To se dá lehce zjistit, až budu u nas na Prajske, tak omrknu situaci....:D:D:D:D

nebulus napsal:
Tax: Podľa mňa je to práca nemenej známeho inšpektora Clouseaua.

... ktorému pomáhal pan rada Vacátko. Vidíš, na Clouseaua som zabudol :rolleyes:
Už ostáva len najať brutálnu Nikitu so Sekciou jedna a Viktorom Čističom a toho hnusného, protivného Taxa, navyše Slováka - čož je priťažujúca okolnosť - bez stopy odstrániť. :D:D:D Najlepšie v reality show v priamom prenose spolu s fyzickým mučením - spoločný prenos TV Joj, TV Prima a TV5 Monde s TV Arte :D

Tax: Navrhujem pre Teba III stupeň psychického mučenia, budeš musieť prejsť celú trať BP:D

nebulus napsal:
Tax: Navrhujem pre Teba III stupeň psychického mučenia, budeš musieť prejsť celú trať BP:D

A to hneď oboma smermi. Tož aby aktivitári začali rozmýšlať nad nejakým brutálnym scenárom, z ktorého iste dostanem buď mladé, alebo mrtvicu :D

Tax napsal:
nebulus napsal:

A to hneď oboma smermi. Tož aby aktivitári začali rozmýšlať nad nejakým brutálnym scenárom, z ktorého iste dostanem buď mladé, alebo mrtvicu :D
Zdarec.
Tak si projedď dva díly moji poslední aktivity Návštěva muzea Jaroměř s Antonem. Praha - Nymburk - HK - Jaroměř, Jaromeř - HK - Pardubice - ČT - Brno - Břeclav - Bratislava. Při hustým traffic ti to několikrát padne a...:D
Dan

Tax napsal:
nebulus napsal:

A nešlo by naskinovat nějakého panáka jako Taxe a dát jej v nějaké aktivitě jako traffic z Blavy až do Prahy? Je to dvojkolejka, tak po vedlejší koleji by se mohl procházet - tam i zpět :D

No vidíte. Někteří se doslova těší, až si takovou štreku projedou a jiným by jste dali to samé za trest. :D
Já si myslím, že by to nemělo být za trest, ale jako součást terapie, aby člověk nebyl zahleděný jen do své práce. A to platí pro všechny včetně mě. Pak bychom si jeden druhých mnohem víc vážili.

Martens napsal:
A nešlo by naskinovat nějakého panáka jako Taxe a dát jej v nějaké aktivitě jako traffic z Blavy až do Prahy? Je to dvojkolejka, tak po vedlejší koleji by se mohl procházet - tam i zpět :D
Tak to by byla bomba. Hned jak bych Taxe po cestě někde potkal, rychlobrzda, odstavuji loko a jdu s ním někam na pivo.

Dan J. napsal:
... a jdu s ním někam na pivo.

To by bolo škoda v MSTS, radšej tak urobíme naživo, napríklad ak David H. zas zorganizuje bohumínsky zraz. Akurát včil neviem, či také škodlivé existencie ako sú Slováci tam nebudú mať zakázaný prístup :D

[/quote]

...či také škodlivé existencie ako sú Slováci...

[/quote]

To si nemyslim, za pár týdnů k vám Slovákům bude vzhlížet celý svět (i když asi jen ten hokejový) :D

Amazon napsal:
To si nemyslim, za pár týdnů k vám Slovákům bude vzhlížet celý svět (i když asi jen ten hokejový) :D

No já bych řekl, asi tak polovina světa, protože ta druhá si myslí, že to bude u nás v Československu.:D

Kuba napsal:
Amazon napsal:

No já bych řekl, asi tak polovina světa, protože ta druhá si myslí, že to bude u nás v Československu.:D

No kdoví, jestli si myslí, že v Československu. Když jsme předminulý rok dělali předkapelu SABATON va Zlíně a Plzni a v loni, když nám na MOR křtili CD a bavili jsme se s nima, tak si mysleli, že předloni s náma hráli v Polsku.:D:D:D:D
Dan

To je stále dokola. My na Moravě jsme se Slováky vzájemně propojení včetně rodin a nemáme problém. Problém mají až někde daleko ve Středních Čechách nebo obráceně od Středního Slovenska, kdy nemohou přijít na jméno Čehůnům. :D
A ta naše L-Alizee hold podlehla pražským emocím.
Vždyť je to to samé jako s národnostníma menšinama. Inteligentní člověk ví, že všude jsou lidé dobří a lidé špatní a není to o národnosti. Hold poměr je různý, ale nelze házet všechny do jednoho pytle. Včera jsem byl na Národním Výboru (jinak se nehodí to nazvat) platit to co jsem městu v povinnosti. (popelnice, pes, šopa) A před pokladnou sezení Romské národnosti. Jeden z nich přiběhl, jestli nemám nějaké ráfky do sběru. Tak jsem potěšil, že mám. Kdepak, zatím neměl čas si je vyzvednout. To jsem zvědav, jakou bude mít omluvenku. :D

Zbyněk Šemora napsal:
... ta naše L-Alizee hold podlehla pražským emocím ...

Keby tak tá chuderka nešťastná vedela, že takmer štvrťka obyvateľov Prahy sú priamo Slováci, alebo majú slovenské korene ... :D
Ktovie, ako bude zhnusená, keď zistí, že majú Slovákov či Slovenky aj v tej škole, kde študuje ... ak je to naozaj ženská a naozaj študuje :-P

Zbyněk Šemora napsal:
... My na Moravě jsme se Slováky vzájemně propojení včetně rodin a nemáme problém. Problém mají až někde daleko ve Středních Čechách nebo obráceně od Středního Slovenska, kdy nemohou přijít na jméno Čehůnům. :D ...

Panebože, Zbyňku, co to tady blábolíš? Jaký problém? Kdo tu má jaký problém?
Jeden blb, co se zde vydává za ženskou, se do toho zamotá
natolik, že to musí nějak ukončit. On ví, že lže, spousta z nás ví, že lže, ale protože je zbabělec, místo toho, aby napsal: Sorry, dělal jsem si z vás prdel!, nebo se stáhl, použije tu nejstupidnější variantu a napadne někoho, kdo ťal do živého, a to tím nejstupidnějším způsobem.

Tom Kanka napsal:
....Jeden blb, co se zde vydává za ženskou, ....
Vidíš, a já to nijak neřešil. Vždyť je to přece jedno. Spíš věřím, že L-Alizee je ta za kterou se vydává, než že si přijede koupit ke mě kolo. :D

Back
Nahoře