Aktivity Šeba

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šeba
  • Datum začátku Datum začátku
Všechno mám povypínané, akorát projížděné trasy, návěstidla, osobní nástupiště a to je všechno nic víc. Traffic mám podle gvd 2010 + smyšlené náklady a podle fotek stanic atd.

Zkus vypnout projížděné trasy. Při opětovném načtení tras nesmíš hnout s obrazem, vždy jen s vypnutým. Možná by pomohla výkonější grafika nebo spíše ubrat traffik. Na nákladech se dá u tebe asi houfně ubírat (když jedu třeba do Brna, tak potkám cestou kolem 5 nákladů v jízdě, ale už jsem za celou cestu z Prahy do Břeclavi potkal na trati jedinný náklad. Silný nákladní traffik je fikce. Pro inspiraci koukni do archiv.chocen.tv).

Ahoj, dobrý den, všechny váš zdravím. Konečně jsem začal pracovat na mých webových stránkách, které jsou důležité nejen pro MSTS. Nemyslete si, že jsem se vykašlal na zmiňovanou aktivitu Ex241 Leoše Janáčka. Přece jenom není čas od rána do večera sedět nad aktivitou. Aktivita je hotova z víc než poloviny, do konce března bude aktivita vydána a na mých nových webových stránkách jsem přiadl pár screenů.
Tyto stránky jsou POUZE PROVIZORNÍ. Neberte to nějak na vážno. :)

Naposled editoval moderátor:
Táááák a opět vás tu zdravím. Aktivita Leoš Janáček, z Prahy do Zvolena je hotová z 99% už jsem ji poslal na test a do středy do 23:59 aktivita bude ke stažení.
Teď k samotné aktivitě.

Aktivita se odehrává v červenci minulého roku. Povezete 10 vozů a v čele vlaku bude lokomotiva 151-014-8 "Poštovní spořitelna" začínáte ve Vršovicích, jedete na hlavní nádraží v Praze a do Bohumína vás potká mnoho nepříjemných ale i příjemných věcí. V Bohumíně měníte "Poštovku" a nasednete na slovenskou lokomotivu ZSSK 162, s tou pojedete bohužel pouze do Žiliny, protože jsem až nedávno zjistil, že od Vrůtek není hotová krajina. To mi dává důvod aktivitu rozdělit na 2 části, kde 2. část bude od Žiliny do Zvolenu. Aktivita trvá okolo 7 hodin, potkáte okolo 230 vlaků, které jsou dle GVD 2010.

Na závěr bych chtěl poděkovat uživateli "Vlado M." za rady, tipy. A uživateli "papej" snad za všechno :D, bez něj by byla aktivita poloviční.

Snad se vám bude líbit.

S pozdravem David Šebek

Dobrý večer přeji všem vláčkovým fandům. :-) Dovoluji si Vám představit mojí prvotinu - EX 241 LEOŠ JANÁČEK. Aktivita je ke stažení na mém webu Vše důležité o aktivitě bylo popsáno v předešlém příspěvku. Chtěl bych říct ještě pár slov. Na této aktivitě jsem strávil mnoho hodin, co hodin dní :D. Moc moc moc jsem se snažil, doufám, že se Vám aktivita bude moc líbit a uvítám naprosto VŠE co mi o aktivitě napíšete. Doufám, že se nenecháte odradit vysokým počtem vozidel mimo TBP a ne zrovna detailně popsaným, kde a co máte stáhnout. Protože v tom jaksi nemám systém ale většinou je to vše ze známých stránek, cizí vozidla ( PKP, OBB, DB atd..) jsou popsány detailně, avšak jich moc není.
Tato aktivita je první díl, druhý díl bude dokončený jakmile bude hotova krajina z Žiliny do Zvolenu.

Ještě jednou musím moc poděkovat "papejovi" (omlouvám se jestli blbě skloňuju :D ).

Toť asi vše, přeji Vám příjemnou jízdu bez pádů :)

S pozdravem
David Šebek
Ještě musím dodat, v archivu je přiložený soubor *doc, ve kterém jsou vypsány průběžné časy, podle kterých by jste se měli držet.

Dobrý deň.......Stiahol som si akt.-EX 241 LEOŠ JANÁČEK..........No súprav ako do roka slnečných dní..
1, /www.skiny.estranky.cz/ ---------Blokovaná stránka
2. mateszscs.own.cz/ ---------nefukčna stránka
A teraz babo raď.....................

Prajem pekný deň.......

Dobrý den, odpovídám vám místo dotazovaného. Jedná se o poměrně složitou aktivitu pro trať 321 a tomu je odpovídající počet vlaků. Jestli se na to cítíte, ztáhněte si z internetových stránek vozidla, upravte si je na normu našeho MSTS a těch pár vozidel, která si nemůžete stáhnout, vám rád pošlu. Myslím si však, že na to ještě nemáte.

imanuel12 napsal:
Dobrý deň.......Stiahol som si akt.-EX 241 LEOŠ JANÁČEK..........No súprav ako do roka slnečných dní..
1, /www.skiny.estranky.cz/ ---------Blokovaná stránka
2. mateszscs.own.cz/ ---------nefukčna stránka
A teraz babo raď.....................

Prajem pekný deň.......

Dobrý den, jestli se Vám nechtějí vozidla stahovat, tak to není žádný problém, zapněte si conbuilder vozidla si vyměňte, ale není zaručené chování aktivity a opačně, je zaručené, že se vám tam budou vozidla opakovat ( lokomotivy ). Taky není žádný problém poslat vozidla (icq i mail naleznete v informacích o mě, avšak chce to trpělivost, myslím si, že k této aktivitě je trpělivost dobrá a vozidla si stáhnout.

David Šebek

Ahoj Šebo,
tak jsem neodolal a stáhl si Tvého "Leoše" a dojel jsem právě do Pardubic.
Vše je v pohodě, vlaků jako o pouti, je na co koukat a projel jsem to celé bez pádu. :-)
Děkuji a budu se těšit, že budu v dalších dnech pokračovat.
Máš můj obdiv, 7 hodin dlouhá aktivita není legrace. Vím své, protože bych neudělal ani minutu :D:D:D:D
Jen tak dál.;)

Ahoj Šebo

včera som stiahol tvoju aktivitu a musím ti povedať, že sa mi velmi páči. Všetko ide bez problémov, bez pádov :) Zatial som prišiel iba po Kolín, ale v najbližších dňoch si určite nájdem čas, aby som ju prešiel celú :)

Dobrý den.

Začal jsem připravovat další aktivitu, která bude trvat opět okolo těch 6 - 7 hodin.

Aktivita bude začínat v Hradci Králové. Odtud pojedete přes Velký Osek dále přes Nymburk a Prahu Vysočany až na hlavák v Praze. Poté z ničeho nic vám zavolá dispečer a budete muset odvést EC275 do Bratislavy.Aktivita bude rozdělena možná na 2, možná až na 3 díly kvůli nové Praze. Ale už mám vymyšlenou "revoluční" instalaci aktivity :D.

Přikládám zde pár screenů.

Chlumec nad Cidlinou.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.pictureup.cz/media/images/04042011/003957cd0ee30d89bedb8c607f39430a8a0029a2.jpg

Velký osek.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.pictureup.cz/media/images/04042011/dc806232a1d8a4e8d9bb45eb79cabba8e93183e3.jpg
Nymburk hl.n.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.pictureup.cz/media/images/04042011/5ca0a3477bf9a4230f32d0e08c925c617bef775d.jpg

Omlouvám se za horší kvalitu, ale photoshop je drahej. :D

noo ked to tu tak čítam vyzerá to tak že BP na chvílku odložín :D Le
oša si prejdem tak uvím teším sa

Tak musím říct, že Leošek dojel skvěle a moc príma.
A moc se mi líbí rekonstruovaný úsek Krásno nad Kysucou až po vjezd do Žiliny, i když to patří jinam tato info. Ale tak svezlo se to s Tebou, Davide.
A jak vidím, i na BPéčku ses rozjel ve velkým a tak se bude i tam na co těšit. :cool:

CANDY napsal:
noo ked to tu tak čítam vyzerá to tak že BP na chvílku odložín :D Le
oša si prejdem tak uvím teším sa

Nějak jsem to nepochopil proč BP odložíš? :D

Midrafon napsal:
Tak musím říct, že Leošek dojel skvěle a moc príma.
A moc se mi líbí rekonstruovaný úsek Krásno nad Kysucou až po vjezd do Žiliny, i když to patří jinam tato info. Ale tak svezlo se to s Tebou, Davide.
A jak vidím, i na BPéčku ses rozjel ve velkým a tak se bude i tam na co těšit. :cool:

Děkuji. 1. Část aktivity tj. pro BP je z 90% procent hotov teď ještě pro 321. Vymotat se z Prahy a pak uvidíte :P

Back
Nahoře