Aktivity Šeba

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šeba
  • Datum začátku Datum začátku
Táákže, 1.Část aktivity, která nese název Skrz Českou republikou je úspěšně hotová! :) Byl jsem nucel smazat jízdní řády v MSTS a přiložím SJŘ. Tímto se chci zeptat, nemáte někdo náhodou nebo jestli by jste mi mohl někdo sehnat SJŘ pro vlak R 952 a nebo ještě jedna varianta :D, můžu si jej někde sehnat? Budu moc vděčný za něj. Dále jsem vyměnil lokomotivu za trošku ošoupanější, která má zároveň lepší chování. Kvůli lepšímu dojmu bude aktivita vypuštěna zároveň až s následujícím dílem, eventuelně díly.

Dobrý večer, takže nakonec jsem se rozhodl, že aktivitu R952 vydám zítra do 12:00! Mluvil jsem s Martinem a říkal mi, že mám s aktivitou počkat, kvůli aktualizaci tratě. Takže budu čekat a jakmile bude nová aktualizace ihned se pustím do práce. Aktivita je ke stažení na mých stránkách. Vše důležité snad už bylo napsáno, tak nezbývá než popřát šťastnou cestu! :)

Teď se vrhnu na nějaký ten rychlík. :)

Aktivita je již ke stažení na mých stránkách.
Musím opět poděkovat "papejovi" za profesionální testování aktivity. :)
Jak říkal "papej" tak doufám i já, že se Vám aktivita bude minimálně stejně líbit jak Ex 241 Leoš Janáček.

No jo, totalita. Do ničeho nenutím, jen souhlasím, že zmíněná aktivita až byla super.
No jo, totalita:-). Do ničeho nenutím, jen souhlasím, že zmíněná aktivita by byla super.

Naposled editoval moderátor:
Ovšem :)..vím, že bych potěšil 90% uživatelů MSTS :D .. už se na ní pracuje, potom bude záležet na Martinovi :)

Ješte bych někoho z Vás chtěl poprosit, zda nemáte nějaké technické údaje o R440 se SJŘ atd... byl bych vděčen :)
Saphire.. pracuji na 440, 441 by byl nesmysl ne? :)

Naposled editoval moderátor:
Nesmysl, protože bych neměl kde začít. Dobře dobře, není to úplně nesmysl, ale smyslnější je to když půjdu od Košic a počkám až se dostaví aspoň Ústí nad Labem. :)

Midrafone, díky. Nakonec jsem si všiml, že Excelsiora dělá Pepa z Nuslí. Takže to vypadá tak, že udělám Mojmíra. Začínat se bude v Luhačovicích a pojede se až na pražské smíchovské nádraží.

Back
Nahoře