Aktivity Šeba

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Šeba
  • Datum začátku Datum začátku
Šeba napsal:
Noo, Poprad, to už je docela daleko :) ..tak jenom jeď :P
Rozkaz šéfe :) Dneska pokračuju směr Vrútky a v Žilině mám výměnu lokomotivy za "krysu" 150.015 a v Přerově bych měl přesedlat na "turbo krysu" 150.224, dojedu do Prahy a tam bych měl vyměnit turbo krysu za peršinga.

Pepa z Nuslí napsal:
Šeba napsal:
Noo, Poprad, to už je docela daleko :) ..tak jenom jeď :P
Rozkaz šéfe :) Dneska pokračuju směr Vrútky a v Žilině mám výměnu lokomotivy za "krysu" 150.015 a v Přerově bych měl přesedlat na "turbo krysu" 150.224, dojedu do Prahy a tam bych měl vyměnit turbo krysu za peršinga.
oprava: z Přerova se přesedlá na krysu 151.001 "Duhová energie" a v Praze opět vyměním za "turbokrysu" 150.224

No, tak nějak to bude no :D, díval jsem se na Želpage. Já teď přínáším screeny. Kvalita nic moc, protože jsem to testoval na notebooku. Screeny jsou zatím pouze po Uherský Brod. Dál se mi nechtělo, to až na velkém compu :)

Luhačovice
0e64e74b94aff1c6ce241b22fe91555d.jpg

Újezdec u Luhačovic
0e29d3db1942cdd8d48d3d0c716682b8.jpg

Uherský Brod
f540c7f746dc572e790acbbb70b0e8ea.jpg

Naposled editoval moderátor:
Šeba: Pěkné, pěkné, ale nemohl by se místo brejlovce 754 050 použít nějaký brněnský? Máme jich dost a třeba u Jacka jsou 2 krásné kousky 754 049 a 062 od Scottyho. Plánujete dál aktivitu skr naskrz ČR 2díl?

Lukáši klidně mi tykej :)..schválně jsem použil tohoto brejlovce, protože mi přišel nejsympatičtější. Na druhou stranu není problém, když si lokomotivu vyměníš sám :)

Aktivita skrz ČR. To je teď pro mě velký otazník, za prvé se mi do toho teď moc nechce, za druhé nemám testera. Testera, díky kterému jsem aktivity měl dovolím si říct, že hodně dobré momentálně nemůže. Možná postupem času :)

OK. 754050 se svýho času se v těch končinách taky motala, když ještě Veselí patřilo pod Valašské Meziříčí a zajížděla pravidelně až do Brna - šrot jako na obrázkách + ještě měla jako jedna z poslední ze 754 závěsky.

Já bych měl jen pár takových detailů, které aktivitu určitě nekazí, jen to uvádím pro zajímavost jak to na Vláře chodí. Rychlíky a expresy do Luhačovic mohou mít max. 5 vagonů, teď dávají jen 4, neboť v Luhačovicích je malé nástupiště a víc vagonů se tam prostě nevejde. Zbytek se odpojuje/připojuje ve Starém Městě. V Luhačovicích většinou rychlíky stojí na druhé koleji, první se nechává pro osobák, protože by se lidé nedostali přes soupravu rychlíku do nádražní budovy (ale ani to není někdy pravda). V Brodě odstavené osobní vagony moc nebývají, na místě BDs se naopak vykládají/nákládají kontejnery a stojí tam dost často i ten krytý plošinový vůz nebo na 6. koleji často stojí manipulák s Easy, Roosy ložené dřevem a sem tam se vyskytnou i rakve se zrním z/do sila. To jsem uvedl jen tak pro zajímavost jak to ve skutečnosti je, ale tohle je simulátor, takže si tam může nasekat kdo chce co chce :) Ať se dílo daří :)

Taky souhlasím s výměnou 754 050 za např. 754 007,041,62 popř.076 (dnes v Bohumíně). Tyto mašiny se zde vyskytují nejčastěji z těch co jsou udělány do msts. Dále co se týče té 6-ti vozozové soupravy tak do Luhačovic jezdí pouze 4-vozová. 6-ti vozová se na té trati vyskytovala pouze během jara, kdy byla výluka mezi Újezdcem a Luhačovicemi a rychlíky točily v Brodě. Snad jsem do toho vnesl trochu jasno.

Ok, uberu poslední 2 vozy, jinak nechám vše tak jak je asi. Vyjímky se někdy stanou :D. Alespoň vím pro příště :)..Díky za postřehy a tak teda tu lokomotivu vyměním taky :)..teď jsem aktivitu dojel. Aktivita se chová naprosto korektně :).

Ještě poslední screeny:

Kunovice
01.jpg

Uherské Hradiště
02.jpg

Staré Město
03.jpg

Mám lepší nápad. Když už měnit lokomotivu, tak například za 750 308, která je u jacka, případně za 750 144 od čoudy.

Mám lepší nápad. Když už měnit lokomotivu, tak například za 750 308, která je u jacka, případně za 750 144 od čoudy. A když se pojede se 4 vozy, tak ve staraku aspoň 3 přibrat.

lukas matura napsal:
Kdepak, mám rozpracovanou a dále plánuji jinou.
To byla ironie Lukáši :D.

Jinak aktivita Ex526 Mojmír z Luhačovic do Starého Města je kompletně hotová!!!

Těšte se na druhý díl! Přemýšlím, jestli mám aktivitu zveřejnit hned teď a nebo počkat až udělám druhý díl.

Šeba napsal:
Ok, uberu poslední 2 vozy, jinak nechám vše tak jak je asi.....

Ono nejlepší je používat želpage, když už nemáš k dispozici oficiální dokumenty k řazení.

Kuba napsal:
Šeba napsal:
Ok, uberu poslední 2 vozy, jinak nechám vše tak jak je asi.....

Ono nejlepší je používat želpage, když už nemáš k dispozici oficiální dokumenty k řazení.

Používám. :cool: :D Je fakt, že u toho prvního vozu je napsáno, že se používá podle potřeby. Já jsem si tu potřebu chtěl zrovna udělat :D, ale to je teď už jedno.

Back
Nahoře