padání cab 471

prolam

Provozní technik
Dobrý den, mám problém s cabviewem od Dejva na loko 471. Když chci přejít na druhé stanoviště přes F9, MSTS mě vyhodí s hláškou "Selhalo vytvoření pohledu s MSTS stejně spadne. Děkuji za odpověď a nashle.

471 je od Dejva vyrobený v době předbinové, takže zpět se jezdí šipkou vlevo, kdy se ocitnu na protějším stanovišti. Pokud chci update, určitě něco bude v aktualizacích trainsetu na mých stránkách.
Ale lepší řešení by bylo, kdyby jste se někdo s Dejvem dohodl a buď aktualizoval jeho stránky nebo jeho věci přesunout k Honzovi.

Zbyněk Šemora napsal:
471 je od Dejva vyrobený v době předbinové, takže zpět se jezdí šipkou vlevo, kdy se ocitnu na protějším stanovišti. Pokud chci update, určitě něco bude v aktualizacích trainsetu na mých stránkách.
Ale lepší řešení by bylo, kdyby jste se někdo s Dejvem dohodl a buď aktualizoval jeho stránky nebo jeho věci přesunout k Honzovi.

Jen šipkou vlevo? Jestli ano tak to u mne nefunguje:eek: :eek:.A nemůže to být vaše aktualizace 7.3? A na jakých fungujících stránkách bych sehnal ostatní aktualizace plus Trainstore?

Naposled editoval moderátor:
Trainstore je i u mě na webu. Ale která aktualizace řeší 471 opravdu nevím. Ale jedna z aktualizací jsou Elefanty od Davida Hájka, tak je možné něco opsat odtud. Ale 471 od Dejva tam bude v ladění také určitě několikrát zatoulaná. Jen zaklikat a nainstalovat někam bokem.

A můj update Dejvovy kabiny vám nefunguje? Teď jsem to u sebe zkoušel a na druhé stanoviště přejdu standardní "binovskou" cestou.

Michal napsal:
A můj update Dejvovy kabiny vám nefunguje? Teď jsem to u sebe zkoušel a na druhé stanoviště přejdu standardní "binovskou" cestou.

A ten bych našel kde?
prolam napsal:
Michal napsal:

A ten bych našel kde?

Ne, ani váš update nezkrotil můj nezbedný MSTS

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře