Jak na sběrače

Howky

Průvodčí
Zdarec lidičky
Zkoušel jsem upravit config tak abych mohl ovládat oba sberače,ovšem povedlo se mě to tak že se sběrače zvedají ,ale ne tak jak v reálu tedy:Použil jsem řadu 363 001-9 vše jsem upravil podle návodu u MSTS bin ,když se potom přepnu do MSTS a zkusím ovládat sběrače tak to není ono nefunguje to tak že bych zmáčknul shift a p a zvedl se zadní sběrač,a na stanovišti mohu zvednout pouze zadni sberac ve směru jízdy, ví někdo jak na to moc díky za rady (vše jsem udělal podle návodu)

Predpokladajme, že si všetko urobil dobre :lol: , ale máš to nič platné, keď model, na ktorý je 363 001 urobená, nemá animovaný predný zberač :) . Predný zberač ide zdvihnúť vďaka binu len na model 363/2, ktorý má vykurovaciu spojku.

Reakce

Tož já teda nevím ,já si ten model omrknul v shape wiewer a tam mě šli oba sběrače

reakce

Tak jsem zkusil a nic ale změnil jsme to takto kdo nejde chybu snad mě ji řekne

uprava CFV
CAB
)
MultiState (
Type ( PANTOGRAPHS_4C TRI_STATE )
Position ( 153 362 70 70 )
Graphic ( ..//..//common.cab//cab362//panto4.ace )
NumFrames ( 4 4 1 )
Style ( NONE )
MouseControl ( 1 )
Orientation ( 0 )
DirIncrease ( 1 )

uprava
ENG

)
DirControl ( -1 0 1 1 )
EmergencyStopToggle ( 0 1 0 )
Headlights ( 0 0.5 1 0 )
Horn ( 0 1 0 )
PantographToggle1 ( 0 1 1 )
PantographToggle2 ( 0 1 0 )
PantographsToggle_4 ( 0 1 1 )
Sanding ( 0 1 0 )
Vigilance ( 0 1 0 )
Wipers ( 0 1 0 )
)

Re: reakce

bob57_cz napsal:
ENG
PantographToggle1 ( 0 1 0 )
PantographToggle2 ( 0 1 0 )
PantographsToggle_4 ( 0 1 0 ) [ případně ( 0 4 0 ) - obě verze fungují ] - výchozí stav oba smetáky dole
a samozřejmě v Globalu k tomu odpovídající správný c_electric.iom z instalace "bin" .

ani tohle nepomohlo a zkoušíme to dva já a kámoš

bob57_cz napsal:
Howky napsal:
A v tom SV se zvedá každý smeták samostatně nebo oba najednou ??? Máš ten.iom z bin ??!!

takze nacte se simulator a mam masinu obas sberace jsou dole zmacknu P a nahoru jde zadni zmacknu shift a P a dolu jde zadni

bob57_cz napsal:
Howky napsal:
bob57_cz napsal:
Howky napsal:
A v tom SV se zvedá každý smeták samostatně nebo oba najednou ??? Máš ten.iom z bin ??!!
takze nacte se simulator a mam masinu obas sberace jsou dole zmacknu P a nahoru jde zadni zmacknu shift a P a dolu jde zadni
To je správně. Koukej na mašinu zvenčí a zmáčkni P, potom podruhé P, potřetí a počtvrté. Ve druhém kole zmáčkni shift+P, totéž 2., 3., 4.
Co to dělá ? Střídají se dokola.

Tak jak říkáš :D

Back
Nahoře