Aktivity Kubabe

Prosím tě, nepoužívej u aktivit označení kuba. Ono dost evokuje, že to může být moje a nerad bych s tím byl spojován, obzvlástě jestli si ten stejný kubabe jako na Káčku. Díky

Pajas133 napsal:
Prosím u aktivity OS 3440 jaký je vůz 843 ?? a kde ho popřípadě stáhnout

Cituji, co je psáno u aktivity: "K aktivitě potřebujete několik vozidel mimo Trainset BP, jejichž seznam najdete v archivu s aktivitou."

právě že i když jsem stáhl všechny 843 co jsou zde psány tak se mi žádná jako úvodní neukázala

Protože Kubabe je další z aktivitářů, co nedodržují složky:!: Stáhnu si model a instaluju do té složky, jak určí autor modelu. Čili v consistu "kuba_os3440.con" si oprav složku "cd_843" na "cd_843014_N". Předpokládám, že jsi si model stáhl z http://msts-bve.7x.cz/lokomotivy tak, jak bylo v readme k aktivitě.

Dále je třeba též upravit "kuba_os3440_svinov2.con". Složka "cd_151" musí být upravena na složku "cd_151023".

Další chyby v consistech jsem v aktivitě nenašel.

Jo pardon právě že tento Motor jsem na těchto stránkách nenašel nešel jsem tam pouze dvě elktriky jinak ČD 843 014-2 jsem tam nenašel :( a v těch úpravách také nejsem zrovna 2x dobrý :(

Back
Nahoře