Zvuky v MSTS

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna 21272
  • Datum začátku Datum začátku
2

21272

Host
Zdravím, narazil jsem na jeden porblém se zvuky v MSTS. Některé lokomotivy houkají a pískají samovolně, bez stisku klávesy a některé vůbec. Adresace zvuků je správná. Toto se děje jen v jedné instalaci. V jiné (na jiném disku) jsou zvuky zcela v pořádku. Zajímavé, že tato chyba se vyskytla i na jiném PC.

pozn. 742 houká samovolně, 471 bez zvuku v kabině.

Podle tvých příspěvků i v jiných vláknech bych to tipoval na pořádný bordel v instalaci MSTS. Dej si to do pořádku a nezakládej hned na vše nové vlákno, ale nejprve se tady rozhlédni a nauč se hledat. Třeba tady odpověď již někde je.

Miran: Omlouvám se, ale nějak jsem tu odpověď nenašel. Jinak právě ten problém se vyskytuje i na jiném PC, kde ta instalace je jen jedna, takže bordel nevím jak opravit. Samozřejmě, že mne napadlo přeinstalovat MSTS, jen kdyby se to neminulo účinkem.

Pěkný den pánové...
potřeboval bych poradit. Zase se hrabu v tom v čem nemám a stále se mi nedaří sladit zvuk výkonu s polohami kontroleru. Nevíte někdo co mám kde a jak přepsat popřípadě nastavit? Používám zvuky od pana Kapouna na 742 - loko taky 742

Čouda napsal:
Pěkný den pánové...
potřeboval bych poradit. Zase se hrabu v tom v čem nemám a stále se mi nedaří sladit zvuk výkonu s polohami kontroleru. Nevíte někdo co mám kde a jak přepsat popřípadě nastavit? Používám zvuky od pana Kapouna na 742 - loko taky 742

Čoudo, Čoudo,
a ty si myslíš, že se tady objeví kompletní návod jak to celé přepsat a upravit?..... :lol: :lol: :lol:
I chybama se člověk učí a vezmi si jako příklad nějaký fungující stroj a po nějaké době to půjde. Jinak doufám, že máš alespoň záložní kopii....

což o to kopii mám v tom problém nebude, ale je mi jasné, že musím změnit položku, která má hodnotu patřičného stupně v engu. Jenomže ji tam nemůžu najít. Stačilo by jak se lidově říká trknout. Kompletní návod není třeba. základní principy jsem pochopil a te´d bych jenom prosil ono trknutí :lol:

Variable_Trigger ( Variable1_Inc_Past 46.5 PlayOneShot ( 1 File ( "140_kontroler.wav" -1 ) SelectionMethod ( SequentialSelection ) ) )
Variable_Trigger ( Variable1_Dec_Past 46.6 PlayOneShot ( 1 File ( "140_kontroler.wav" -1 ) SelectionMethod ( SequentialSelection ) ) )

červeně označené číslice budou vlastně právě ty stupně je to tak? To znamená že v mém případě je stačí přepsat tak, aby byly shodné s číslem v eng souboru a je to, nebo se mýlím?

Hezký den, možná se to tu někde řešilo, ale nikde jsem to nenašel. Mám takový problém se zvuky v aktivitách, např. když jedu s loko 242 a na nádraží mi u vedlejších kolejí stojí motor 754, tak při venkovním pohledu neslyším žedně zvuky. Když se vzdálím na velkou vzdálenost od soupravy, tak mi zvuky naskočí, ale po vrácení do kabiny a třeba vykouknutí z okna zvuky opět žádné. (v kabině při této situaci slyším vše v pohodě, kromě odpískání odjezdu, popř jízdy proti stůj). To samé se mi dějlo při tvorbě aktivity s vozem M273 a umístění vozů CD_Laae nA vedlejší kolej. Zvukovku mám SB Audigy2 Audio DF00. v MSTS mám vše naplno. Neví někdo co s tím :?: S pozdravem Dan.

To máš ještě dobré, mě se stalo u topírny noc, že valím a najednou prostě se ozve takový chrčení. někdy to přestane po chvilce někdy po přejití na druhý stanoviště, ale někdy vůbec a pomůže pouze restart nebo load aktivity. V čem je chyba, pěkně mě to štve, protože to je vzdycky pecka do uší a taky pro sousedy. díky

Back
Nahoře