Ukládání MSTS

Šeba

Skladník
Ahoj, dobrý den, mám problém, doufám, že jste se s tím setkali. Když dám F2, chci uložit hru, vyskočí mi hláška "úspěšně uloženo" chci hru nahrát a hra tam není. Je možné, že se to ukládá někam jinam než v adresáři MSTS "saves" ? Protože tam to samozřejmě taky není.

Díky :)
Navíc mi to nejde jenom u jedné aktivity :/

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,
a zkoušel jsi už přímo ve hře spustit přes Nahrát uložený úkol??
Jestli spouštíš MSTS přes TrainStore, tak musíš mít spuštěnou tu stejnou aktivitu, jakou chceš nahrát.

Nespouštím to přes Trainstore, přímo přes hru, akorát pomocí aktivity mover. Zkoušel jsem přes hru nahrát a ono tam prostě nic není.

To Michal
tohle mne taky napadlo, už jsem měl i napsaný dotaz, ale on píše, že mu to dělá jen u jedné aktivity. A jako obvykle při těchto problémech je tazatel tajemnější než hrad v Karpatech. Nenapíše nic konkrétního, ale radu by chtěl nejlépe ihned....

Já nevím co bych měl napsat víc, dělá mi to u aktivity, která ještě ani nevyšla, chtěl jsem ji otestovat, má 295 services. A to je asi vše, víc nevím proč mi to nejde. Dám F2 a vypíše mi to hlášku "Úkol nelze uložit." to je všechno já nevím co víc by jste chtěli vědět. Možná je to o tom, že je ta aktivita moc velká. Nic jiného mě nanapadá a s těmi právy, to myslíš ve windowsu?

Tak tady by mohl být zakopaný pes. Nevím, ale něco mí říká max 255 services, ale mohu se mýlit. On ten ukládací soubor je binár a nemusí to snést více. Zkus tam pokusně ubírat servisy a uvidíš..

Lepší bude, když se zeptám samotného autora, jestli mu jde ukládání, ale asi jo, protože jsem mu řekl, že mi nejde a divil se.

Back
Nahoře