Aktivity ProLam

prolam

Provozní technik
Dobrý den. Má první aktivita je tu. Omluvte prosím nedodělky atd. Mám se pořád ještě co učit.;) Je pro trať 120. Doufám že bude v pořádku a nebudu muset vydávat opravnou verzi. Jedná se o smyšlený rychlík z Rakovníka do Prahy. Hezké poježdění.
Jo a stahujte zde: http://prolam.stupid.cz/

Zdravím, nenašel by se tu nějaký tester na mou novou aktivitu pro 310-tku? Dohoda přes SZ. Díky

Mám na test jednoduchou asi 30-minutovou aktivitu pro Ztracenou 2006. Kdo má zájem, ať mi prosím napíše do SZ. Hezký večer.

Tak, právě vyšla má prvotina (má temná minulost v podání té slátaniny co jsem vydal před dvěma lety už je promlčena). Shodou okolností se také jedná o první vydanou aktivitu pro trať Ztracená 2006. Pojedete s karkulkou ranní osobní vlak z Moldavy do Polany během napěťové výluky. Za test a věcné připomínky děkuji Klokanovi 35 a Midrafonovi.
ŠŤASTNÉ A VESELÉ

Hezký večer! Mám tu na test asi 40-minutovou aktivitu s ešusem po Martinově "nové" Praze. Kdo má chvíli času, byl bych mu moc vděčný za test a připomínky všeho druhu. Prosím ozvěte se přes SZ.
Hezkou neděli!
Prolam

prolam napsal:
Hezký večer! Mám tu na test asi 40-minutovou aktivitu s ešusem po Martinově "nové" Praze. Kdo má chvíli času, byl bych mu moc vděčný za test a připomínky všeho druhu. Prosím ozvěte se přes SZ.
Hezkou neděli!
Prolam

Tak tato aktivita se testuje, avšak abych využil nového úseku tratě 321 ze Zábřeha do Šumperku, udělal jsem dnes odpoledne takovou kratší pohodovou aktivitu pro seznámení s tratí. Pokud se tu najde někdo kdo by měl zájem testovat, prosím ho, aby mi dal vědět přes SZ.
Hezký nedělní večer!
Prolam

Tak je to tu! S velkou radostí vám oznamuji, že moje stránky byly přesunuty ze starého umístění na novou adresu http://prolam.stupid.cz/. Staré stránky jsou již nefunkční. Velký dík Dvelovi za ohromnou pomoc při zprovozňování stránek.

Ahoj! Již na nových stránkách můžete stahovat dvě nové aktivity. Jedná se o jakýsi test nově postavených úseků. Zatímco v první aktivitě natrefíte na jezdící tramvaje, v té druhé provětráte Regionovu na páru osobních vlaků kolem Šumperka. Za test aktivit děkuji Klokanovi 35, Dukostavovi, Zbyndovi, a v neposlední řadě Dvackovi. Díky!

Dobrý večer! Mám tu na test dvoudílnou aktivitu rychlíku 914 z Šumperka do Brna. Kdo by měl zájem testovat, prosím, aby mi napsal do SZ. Díky!

Aktivita R 914 zdárně prošla testem a bude vydána hned po aktualizaci 89 tratě BP. Momentálně připravuji balík několika aktivit, ale je moc brzy na to, abych prozrazoval více. Hezkou neděli.

Oficiální stránka na facebooku , kde budou uveřejňovány screeny z připravovaných aktivit a aktuální informace o mé tvorbě.

Gratuluji. Zatím máš 2 lajky. Ale hlavně, že máš fan page na FB. Asi to je děsně kůůůl

Naposled editoval moderátor:
zbynda napsal:
Gratuluji. Zatím máš 2 lajky. Ale hlavně, že máš fan page na FB. Asi to je děsně kůůůl

O to mi ani nejde. Udělal jsem to proto, že zatímco zde na fóru budu prezentovat jen hotové výtvory, na těchto stránkách budu uveřejňovat screeny z tvorby, aktuality, atd. A to, že mám "jen" dva lajky? Je mi to docela jedno. O stránku se budu starat lajky, nelajky. Koho zajímá co je "pod pokličkou", ten si tam cestu najde, koho ne, toho nikdo nenutí. A svoje "kůůůl" si můžeš strčit za klobouk...

A na FB není dost podobných stránek ? Je jich tam více než dost. Např. Midrafonova. Naprostá čápovina zakládat další stránku. Ale jak chceš. Akorát děláte tím neustálým zakládáním nových fan page totální bordel. Mělo by být vše v jedné max dvou stránkách a ne, že je celý FB zasranej msts skupinami.

zbynda napsal:
A na FB není dost podobných stránek ? Je jich tam více než dost. Např. Midrafonova. Naprostá čápovina zakládat další stránku. Ale jak chceš. Akorát děláte tím neustálým zakládáním nových fan page totální bordel. Mělo by být vše v jedné max dvou stránkách a ne, že je celý FB zasranej msts skupinami.

Jestli se ti povede sjednotit všechny tyto stránky a skupiny, tak . Přeju ti hodně zdaru...!

Nejsem aktivní v žádné skupině. Protože, když vidím některé velmi chytré jedince a jejich neskutečně stupidní a idiotské dotazy, tak si říkám, že nervy mám jenom jedny a nestojí mi za to snižovat na jejich úroveň. A na druhou stranu nebudu reagovat na namyšlené příspěvky určitých (určitého) skinaře ze severu Čech. Takže mě je to vlastně u prdele. Jenom ti radím až se na to taky vysereš než ti to tam zaserou pjimitivové. :rolleyes:

Na mém webu je nová aktivita. Jedná se o reálnou událost ze dne 31.8.2014, kterou jsem pro lepší zpracování v simulátoru malinko poupravil. Autorem námětu a testerem je Dvacka, kterému bych chtěl moc poděkovat. Jen dodám, že ke stažení je na mých stránkách a že už jsem začal pracovat na vánočním balíčku aktivit. Ten by měl ve finále obsahovat něco kolem 15 hodin jízdy. Velká část už je hotova a už jen čeká na vánoce ;)
Hezky strávený zbytek babího léta!
Prolam

Tak, vánoce už jsou za dveřmi a já doufám, že budou vskutku štědré. Proto teď finálním testem prochází balíček aktivit, který jsem pojmenoval PID. Jde o čtyři aktivity, ve kterých provětráte peršing, žabotlam, ale i ešus. Celkem jde přibližně o 10 hodin jízdy. Za pečlivý test, připomínky a neméně potřebné popohánění do práce děkuji Dvackovi. Předpokládám, že balík vydám na "štědré ráno". Přeji všem hezké a pokojné prožití adventu!
Prolam
dispecerka451_2.jpg dispecerka451_3.jpg dispecerka451_5.jpg

Tak jsem podlehl Ježíškovi, který mne přemluvil publikovat ty aktivity už dnes večer. Za test a pomoc při vzniku všech aktivit mockrát děkuji Dvackovi. Aktivity jsou ke stažení na mých stránkách (http://prolam.stupid.cz/). Přeji všem krásné Vánoce, ať jsou opravdovými svátky klidu a míru, a šťastný Nový rok.
Prolam

Testem prochází nová aktivita pro trať 321. Již brzy na vašich virtuálních kolejích ;)
1241.jpg

Back
Nahoře