Exkurze do depozitáře MHD Brno-Líšen

Deterio

Pokladník
Termín stanovuji na 9.4.2011.
Čas srazu (předběžně 11:00) a exkurze podle toho jak by byli příjezdy účastníků do Brna.
Takže mi pište závaznou prihlašku a váš čas příjezdu do SZ nebo mailu.
Info o vstupném zde:
http://www.technicalmuseum.cz/content/view/120/162/lang,cz/

Naposled editoval moderátor:
Kdo se díval na stránky technického muzea tak jsem přehledl jednu věc, že objednávat lze na květen-červen. Tak pokud by to nešlo toho 9.4., tak bych to přesunul na 7.5.

Ahoja,
jak to vypadá s exkurzí? Psal jsem ti SZ, ale nic jsi neodpověděl Deterio - přišla ti SZ? Toho 9.4. asi padá že?

Zdravím prozatím se přihlásili:
Deterio
Alcapone
Dan J.
E499_2002
JiříkTK
Jenda+1
Jenže nastal problém, v novém zamestnání mám turnus, takže bude třetí termín(víkend 28. nebo 29.5.), a depo bych udělal
koncem června nebo tradičně až v září(první víkend).

Ještě jednou termíny: Depozitář Líšen 28. nebo 29.5.
Depo ČD Maloměřice koncem června nebo začátkem září

Deterio napsal:
Zdravím prozatím se přihlásili: ...............
Já jsem se hlásil taky, pak ten termín 7.5. se kryje s Pálavským okruhem, to bych musel popřemýšlet, tento zatím přijímám, při změně kdyžtak napíšu SZ. Do Maloměřic bych se podíval taky.

Deterio napsal:
Ještě jednou termíny: Depozitář Líšen 28. nebo 29.5.
Depo ČD Maloměřice koncem června nebo začátkem září

Čau, tekže květen je v háji, tam kromě 3. - 5.5. hrajem každý víkend.:( Takže kdyby to šlo mezi tím 3.5 - 5.5, tak by to bylo úplně super. Tím přesunem se mi hold udělala čára přes rozpočet a to muzeum bych fakt moc rád opět viděl.
Dan

Takže prohlídka je možná až po 16.6., tak se ptám mohli by jste v pracovní den nebo pak jedinně víkend 25.,26.6.

Ahoj Deterio.
10.8. ve středu nic nemám, takže bych určo jel a víkend mám taky volný, jde ale o to, kolik zájemců bude chtít jet v týdnu, když si bude muset brát dovolenou v práci.;)
Dan

Pokud se to bude konat tak, abych stihl nazpět R 837 (odj. 12:02), což ale teda nevím, pak bych přijel. Jinak první víkend, který mám volný je až 20.8. a to kdoví jestli... Takže víkendy za mě ne, ale chápu ostatní pracující.

Přátelé, obávám se, že o prázdninách to nevyjde, domlouvat lze termíny v období květen-červen a září- říjen pouze na objednávku – 10 dnů předem. Dnes jsem se tam bavil s člověkem, co to má na starost a říkal až v září. Nicméně babičky jsou v hale pěkně uskladněny, na focení to moc není, je to dost těsný. Ale jedna část haly je osvětlena "prosklenou" zdí, tak se něco nafotit dá.

Na 17.9. je domluvená prohlídka DKV Brno PJ Maloměřice. Kompletní přihlášku(jméno,příjmení,adresu) SZ. A depozitář by se udělal s touto akcí.

Back
Nahoře