Předjetí trafficem ve stanici

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vince Black
  • Datum začátku Datum začátku
S podobnou situací už jsem se setkal taky.Podle mne to ale není chyba servisu2.V této situaci jsem to vyřešil tím,že jsem servis2 posunul až za další návěstidlo na TK a tím mi blokoval další a odjezdové návěstidlo - vjezdové zůstalo volné.Vlak zůstal stát na odjezdovém.Ve chvíly kdy mi měl naběhnout vlak který mne předjížděl jsem nastartoval servis2 před odjezdovým návěstidlem aby zůstalo na stůj,potom zrušil servis2 na TK a nastartoval vlak který předjíždí. Dál už se pokračuje normálně.Jediný problém této zdlouhavé operace je v tom že je třeba pořádně vychytat časy.

Ďakujem za vysvetlenie. Tak nejak to budem musieť vyriešiť. A keď to teda nieje chyba servisu, tak to je chyba návestidla? Lebo ak áno, tak by asi bolo treba dať vedieť Duusovi o tomto probléme.

Ivan.ps napsal:
Ďakujem za vysvetlenie. Tak nejak to budem musieť vyriešiť. A keď to teda nieje chyba servisu, tak to je chyba návestidla? Lebo ak áno, tak by asi bolo treba dať vedieť Duusovi o tomto probléme.
Chyba to nebude asi ani jednoho.Stává se to i na BP v některých stanicích.Prostě si MSTS postaví hlavu a nepustí hráče do stanice,ikdyž je srv2 až za odjezdovým.Musí se,pokud to jde,simulátor očurat. :wink:

Back
Nahoře