Proč není někdy v F10 panelu vidět odjezdová stanice?

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vince Black
  • Datum začátku Datum začátku
V

Vince Black

Host
Omlouvám se, jestli se na to někdo ptal, ale vždy definuji aktivitu tak, že mám počáteční bod zhruba uprostřed nástupiště (např. v aktivitě s jedním vozem 810), tj. mezi těmi dvěma modrými pruhy. Přesto v některých aktivitách není v panelu po stisku F10 vidět stanice, ze které vyjíždím, i když v jízdním řádu (po F11) ano.

Vince Black napsal:
Omlouvám se, jestli se na to někdo ptal, ale vždy definuji aktivitu tak, že mám počáteční bod zhruba uprostřed nástupiště (např. v aktivitě s jedním vozem 810), tj. mezi těmi dvěma modrými pruhy. Přesto v některých aktivitách není v panelu po stisku F10 vidět stanice, ze které vyjíždím, i když v jízdním řádu (po F11) ano.

Mám takový dojem, že je třeba aby se celý vlak vešel mezi modré značky v AE, tedy aby byl celý na nástupišti. Pokud bude začátek vlaku přečuhovat, MSTS si myslí že je již pryč ze stanice a stanici nezobrazí. Ber to ale bez záruky.

Chápal bych to u delších vlaků, ale tohle byl zrovna případ, kdy jde pouze o vůz 810. Zkusím ho ještě posunout kousek dozadu, jestli to zabere ...

To myslím nemá s dĺžkou nič spoločné. To treba nadefinovať zastavovanie v tejto stanici v okne vlaku AE, tam dole, kde sa vyberajú zastávky.

Pokud začátek trasy nadefinuji uprostřed nástupiště(v MSTS mezi oběma modrýma čarama),měl by se v nastavení zastavení servisu objevit i tento peron.Poté stačí pouze jej zaškrtnout při tvorbě souboru srv.!

Výchozí zastávku v AE zaškrtnutou mám, to bylo první, na co jsem se podíval.

Nakonec pomohl notný posun počátečního bodu zpět. Co mi však rozum nebere, je fakt, že při tomto nepatrném posunu je třeba znovu vypsat jízdní řád :roll: . Ale to už je do jiné sekce ...

Back
Nahoře