Aktivity MZ (Martin Zeman)

Zdravím, jedu ted aktivitu PN 62602 a behem jizdy se me u prvnich dvou cdc_Hbbillns vecne ničí spřahla. A pred Ustim jak tam mam zastavit a cekat az projede odnaproti vlak, tak jak zacnu brzdit tak se me bud vlak rozpojí, nebo vykoleji. Nejsem schopen se dal dostat. Nevíte co s tim? Dík

hrouda napsal:
Zdravím, jedu ted aktivitu PN 62602 a behem jizdy se me u prvnich dvou cdc_Hbbillns vecne ničí spřahla. A pred Ustim jak tam mam zastavit a cekat az projede odnaproti vlak, tak jak zacnu brzdit tak se me bud vlak rozpojí, nebo vykoleji. Nejsem schopen se dal dostat. Nevíte co s tim? Dík
Nemáš náhodou polský default

Nene, polsky default nemam. Vim ze to neman od tech polaku stahovat. A navic jsem ten cdc_Hbbillns sosnul nekde tady na foru. Nemate nekdo tento vuz a vite ze vam to nedela? Stací ENG soubor. Kdyz tak jhrouzek@nbox.cz dik

Martin Zeman si pro Vás přichystal další aktivitu, tentokráte z osobní přepravy. Ke stažení jako obvykle zde

A znova Vám nesu skvělou zprávu a to tu, že Martin Zeman vydal další aktivitu a to Sp 1830 Jordán, ke stažení zde

To je náhoda, shodou okolností jsem si včera večer tuto trasu projížděl ve volné jízdě, s toutéž lokoškou jako v aktivitě, testoval jsem nové zvuky a kabinu na řadu 363...bomba jedním slovem...tak jsem rád že můžu 108-čku prohnat v aktivitě, dík za ni :)

Zdravím,
stáhl jsem si aktivitu Sp 1830 Jordán a nemohu k této aktivitě najít některé vozy. Jedná se o vozy cdc_Sgnss_241_20TRIHJCx2_prazdný nebo cdc_Sgnss_40HJC_lozeny apod. V balíku od Čoudy tyto vozy nejsou. Mohl by mě někdo poradit, kde by byly uvedené vozy k mání? Děkuji.

Já jsem to vyřešil tak, že jsem tyto chybějící vozy nahradil právě těmi od Čoudy, v podstatě vozy jsou stejné, jen na sobě mají jiné kontejnery.

Jedná se o naprosto stejné vozy ale ještě v původním uvažovaném značení. Nakonec to dopadlo celé jinak. martin nemá aktualizováno ;)

Omlouvám se za problém s vozy. Už jsem si Mirku stahnul ty upravené od tebe ze stránek. A vyměnil řádně v trainsetu. Jinak tvorba samozřejmě pokračuje dál. U testerů mám Ex 145 Landek v pražském rameni do Bohumína, a dál mam připravený obrat Pn vlaků mezi Brnem a Českou Třebovou. Jen musím ještě upravit pár drobností a pošlu to Alešovi, který je jistě obě vydá.
Pár screenů:
Náhledy zde:

Martin Zeman narozdíl ode mě nezahálí a maká :) A připravil si pro Vás tentokráte rychlejší aktivitu a to Ex 145 Landek. Ke stažení zde :)

Jelikož jsem zapomněl do souboru u aktivity (Ex 145 a 146) dodat dva odkazy na stroje 130.003 a 363.020, dodávam odkaz na ně zde:
http://ulozto.cz/xb4HZsK/cd-130-rar
http://ulozto.cz/xnzTjgW/cd-363-rar

Pěkný večer všem.

Měl bych připomínku k aktivitě Ex 146 Kysuca:

Bylo by možné do JŘ zadat časy příjezdů a odjezdů dle JŘ?
V soupravě je řazen vůz Bee272, tudíž nemůže jet souprava rychlostí udávanou horními rychlostníky.

Jinak se aktivita jede dobře.

Dobrý den,
dnes jsem si chtěl zajet aktivitu Pn 66665, ale vždy po načtení úvodní obrazovky a poté poklepání na aktivitu, mi MSTS spadne do Windows bez jakékoliv hlášky.
Aktivitu jsem vkládal jako obvykle, opravoval také jako obvykle, ale při opravě v ConBuilderu mi tam chyběl servis_4a. Tento servis jsem nahradil servisem servis_1.

Mohla by to být příčina tohoto pádu???
Pokud ano, prosím někoho, aby mi tento servis_4a poslal, abych si mohl zajet tuto aktivitu :)

Děkuji za odpověď. Lukáš

Back
Nahoře