Aktivity MZ (Martin Zeman)

Servis 4a jsem kdysi vytvořil já k jedné své aktivitě. Je to vlastně servis 4 (prázné místo) ale s tím, že na jedné straně je jako spřáhlo šroubovka (Chain) a na druhé straně automatika (Automatic). Tenkrát jsem potřeboval "přejít" mezi žabotlamou a Esem.

Ahoj. Nejsem si jistý jestli pád MSTS bez hlášky je zaviněn, výměnou Servisu 4 v CB.. Pokud je to správně vyměněný, nemělo by to mít na funkci vliv. Nevím co s tím dělat, zatím si nikdo další nestěžoval. MSTS si zkrátka občas postaví hlavu a nikdo neví pořádně proč.

Marťa754 napsal:
Ahoj. Nejsem si jistý jestli pád MSTS bez hlášky je zaviněn, výměnou Servisu 4 v CB.. Pokud je to správně vyměněný, nemělo by to mít na funkci vliv. Nevím co s tím dělat, zatím si nikdo další nestěžoval. MSTS si zkrátka občas postaví hlavu a nikdo neví pořádně proč.

Ahoj, zkoušel jsem několikrát aktivitu projet ConBuilderem, dokonce jsem ji opravoval i v Activity Converteru.
Potom mi Poison poradil, že mám vyměnit loko 122.037 za nějakou jinou loko, jestli to taky bude dělat problém a mohu říct, že s jinou loko jsem vše spustil správně :)
Moc jsem nechtěl měnit loko hráče, že u aktivity je napsáno, že se nedoporučuje měnit loko.
Tak co by jsi mi poradil, abych vyměnil za loko místo 122.037??? abych si aktivitu mohl zajet a nedělalo to problém. :)

Dík za rady :) :)

Lukáš

Marťa754 napsal:
Asi tak mě se teď stalo při testu, že v ČT přijedu k peronu, stojím tam dvě minuty v klidu a najednou mi MSTS napíše " Vlak vykolejil " :(

Ještě mě napadlo, jestli máš vypnutý dynamické stíny.. Mašiny které mají hodně polys, to vyžadují. Můžeš na to zkusit nasadit 122.022 od Pikka. Ale ta je stejné krve jako původní 122.037. :D

Marťa754 napsal:
Ještě mě napadlo, jestli máš vypnutý dynamické stíny.. Mašiny které mají hodně polys, to vyžadují. Můžeš na to zkusit nasadit 122.022 od Pikka. Ale ta je stejné krve jako původní 122.037. :D

Obecně je potřeba mít vypnuté stíny, jinak neběhají např. "Skůrovky".

Pokud nemá dvacka vypnuté dynamické stíny a všechen ten elaborát byl jen kvůli tomu, tak požádám jeho matku o přehnutí přes koleno!

Dynamicke stiny i stiny mam vypnute, abych mohl jezdit modely od p.Skury, protoze mi vzdy pri venkovnim pohledu MSTS spadlo. Tyto stiny jsem kontroloval dnes uz nekolikrat a vse je vypnute.
Zitra si tam zkusim dat 122.022 a uvidim, jestli to rozjedu.

Dekuji vsem za rady :)

Blackwolf napsal:
Servis 4a jsem kdysi vytvořil já k jedné své aktivitě. Je to vlastně servis 4 (prázné místo) ale s tím, že na jedné straně je jako spřáhlo šroubovka (Chain) a na druhé straně automatika (Automatic). Tenkrát jsem potřeboval "přejít" mezi žabotlamou a Esem.
Tuhle aktivitu jsem jel snad stokrát, nikdy mě neomrzela. Jo mimochodem, plánuješ ji vydat znovu???

Pepa z Nuslí napsal:
Blackwolf napsal:
Tuhle aktivitu jsem jel snad stokrát, nikdy mě neomrzela. Jo mimochodem, plánuješ ji vydat znovu???
Možná ji zkusím opravit. A možná udělám něco podobného, ale nového - uvidíme.

Martin nasadil vysoké tempo a tak Vám mohu představit jeho novou aktivitku pro trať BP a to obrat nákladních vlaků Pn 62600 / Pn 45027. Ke stažení jako obvykle na www.aktivityad.xf.cz

Martine u poslední aktivity je správně, že při zpáteční cestě vjezdu do Brna před zastavením mi to napíše úkol je kompletní?

cd_Laaes jsou součástí trainsetu, divné že se ti neukazují. Jinak jestli jsem opomenul ten hliníkáč, tak tady je odkaz:
http://www.dennis.uvadi.cz/cdc_Hbbillns.rar

Back
Nahoře