Nezobrazuje všechny loko

blood-vampire

Začátečník
Zdravím,když si chci udělat vlastní aktivitu tak mi editor zobrazí asi jen 6 el lokomotiv a 3 dieslové čím to může být?a jak to zpravit? Mám trainset BP 8 díky
A taky avgonů to zobrazí asi jen 10
A někdy to zobrazí hlášku nelze otevřít soubor s modelem Trains/trainset/Default

Naposled editoval moderátor:
No, tak když to bylo trainstorem a uvědomil sis to, tak proč to teda reinstaluješ? Zkus se podívat do složky trainstoru, jestli tam jsou nějaká vozidla.

Však Ti říkám. Trainstore si vytvoří vlastní složku, kde nahrává eng a wag soubory. (myslím, že jenom tyto soubory) Tuto složku sis sám někde musel vytvořit (nevím jak je to defaultně), tak se do ní podívej a třeba přijdeš na to, že tam ty soubory jsou, akorát si něco udělal špatně. Zase na druhou stranu, pokud máš jenom trainset BP a nic k tomu, tak to pak řeším zbytečně.

blood-vampire napsal:
Vše už by mělo být ok,ale když dám vytvořit nový ukíol okno zešedne a,že neodpovídá
To asi bude tím krvavým upírem :D
Pokud je okno v Trainstore šedé, znamená to, že je v Paths nějaká poškozená trasa.
Asi přeformátovat a vše nainstalovat znovu. To asi bude nejrychlejší řešení :D

Zdravím, mám problém, v aktivitě si chci naskládat pár CD servisu abych shodil návěstidla. Ovšem nevím jak to mám udělat. Když vytvořím soupravu jen z jednoho cd servisu 1/2 a potvrdím, tak se mi zobrazí ta hláška o tom, že souprava nemá hráčem řízenou lokomotivu a tím pádem se nezobrazí mezi vlaky řízenými hráčem. Což znamená, že se po potvrzení nezobrazí mezi vlakovými soupravami (.con), což je docela problém. Shazovat návěstidla nějakou viditelnou mašinou se mi opravdu nechce. Asi to píšu trochu krkolomě, za což se omlouvám. Každopádně díky za rady :-)

harpagon napsal:
Zdravím, mám problém, v aktivitě si chci naskládat pár CD servisu abych shodil návěstidla. Ovšem nevím jak to mám udělat. Když vytvořím soupravu jen z jednoho cd servisu 1/2 a potvrdím, tak se mi zobrazí ta hláška o tom, že souprava nemá hráčem řízenou lokomotivu a tím pádem se nezobrazí mezi vlaky řízenými hráčem. Což znamená, že se po potvrzení nezobrazí mezi vlakovými soupravami (.con), což je docela problém. Shazovat návěstidla nějakou viditelnou mašinou se mi opravdu nechce. Asi to píšu trochu krkolomě, za což se omlouvám. Každopádně díky za rady :-)
Tento problém je lepší řešit s nějakým zkušeným aktivářem. Co zkusit nějakého kontaktovat máme jich tu dostatek.

Jarin napsal:
harpagon napsal:
Tento problém je lepší řešit s nějakým zkušeným aktivářem. Co zkusit nějakého kontaktovat máme jich tu dostatek.

Tenhle problém mám taky a řešim to tak, že tu soupravu, např. CD_Servis 2 vytvořim v ConBuilderu a potom se ta souprava zobrazuje i v AE.

harpagon napsal:
No, tak zkusím ti poradit, snad mě tady neukamenujou. Ty si vytvoříš tu soupravu v AE, což je v pořádku. Pojmenuješ ji třeba har_servis2 (toto je pouze příklad!!!!) a tuto soupravu máš nadefinovanou.
Což znamená, že se po potvrzení nezobrazí mezi vlakovými soupravami (.con), což je docela problém.
To je ale v naprostém pořádku.

harpagon napsal:
Soubor *.con servisu se regulérně vytvoří a uloží. Jenomže takovéto servisní soupravy a jejich trasy a jízdní řády se netvoří jako hráčem řízená souprava, (tam se skutečně nezobraszí), ale jako vlaky řízené počítačem. A tam taky patří.

Tak to já mám trochu jiný problém. Mě se při tvorbě aktivity přestaly v editoru v reliéfu kolejí zobrazovat vozidla. Taktéž když si pustím aktivitu v editoru, tak nevidím ani hráče se soupravou. Prostě jen holé koleje s trasovými body a podle padajících návěstidel jen odhaduju, že tam vlak hráče projel.
V normální aktivitě vše funguje normálně. Soupravy jsou na kolejích atd. A v editiru není vidět nic.

Šnek:
Stáhni si od Johnze aefix - opravu na AE editor - http://johnz.railpage.net/index.php?mode=download&kat=ostatne&lang= , to pomůže.

Jacek napsal:
Šnek:
Stáhni si od Johnze aefix - opravu na AE editor - http://johnz.railpage.net/index.php?mode=download&kat=ostatne&lang= , to pomůže.
Nevíš jestli se to instaluje někam speciálně? Zatím mi to nepomohlo.

Back
Nahoře