Spuštění Activity Editoru

Midrafon

Průvodčí
Všechny zdravím a prosím, jestli by byl někdo ochoten podrobit můj problém rozboru a třeba i pomoci.
Nejsem nováčkem, ale jsou přesto věci, které mně hlava nebere :D
Chtěl bych se také sám pokusit o nějakou aktivitu, třeba zatím pro sebe, protože dělám jen testera a ačkoliv mě to moc baví, tak...

Kdykoliv chci spustit AE, tak se otevře, chci načíst aktivitu, kdy vše je přesunuto přes TS zpět do MSTS a poté, co aktivitu vyberu, příjde hláška o tom, že je třeba aplikaci zavřít a nazdárek, celé se to odporoučí.

Když mám konkrétní jednu aktivitu v TS a ostatní mimo, někdy se podaří aktivitu otevřít a někdy ne se stejným výsledkem.
Již jsem se dotazoval několika lidí, bylo mi navrhnuto změnit zobrazování z 32MHz na 16, ale ani toto nepomohlo.
Jsem z toho mrzutý a třeba někoho z Vás něco "chytrého" napadne. Nebo budu doživotní tester:D:D:D

Děkuji mnohokrát.
M.

Parametr:

"C:\Hry\Train Simulator\train.exe" -toolset -mem:512

Takto to mám já.

Díky, Pavle,
tento parametr ve vlastnostech zástupce mám.:(
Takže v tomto zřejmě problém nebude.
Napadá někoho něco?

Tak tímto bych rád oznámil, že se akce podařila a Activity Editor šlape.

Ale nebýt jednoho člověka, který se mě včera večer ujal a to

JARDY BRABCE,
kterému bych chtěl touto cestou mnohokrát poděkovat, protože nejen, že odhalil vše, co bylo špatně, ale provedl se mnou kompletní reinstal MSTS, včetně všech vychytávek, které byly potřeba, poskytl spostu svého a já mu za toto mnohokrát a upřímně děkuji.

JSI SKVĚLÝ CHLAP A BUDU SE TĚŠIT NA OSOBNÍ SETKÁNÍ!

Back
Nahoře