Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ondra.H napsal:Chtěl bych se zeptat, proč je stanice Hranice na Moravě město v naprosté rovině ? Vím že sklony do 5 promile autor ignoruje, ale tam je skoro 9 promile a trať dál stoupá směrem na Hranice (dokonce se tam občas mihne i postrk.)
Tak to se těším. Mimochodem pokročil jsem s Excelsiorem, už jsem v Přerově a jdu osazovat traffic.Stavitelxx napsal:Lidi já nevím pomalu ani co bude zítra, natož kdy budu stavět Púchov, nebo Bratislavu... A už ani nevím, kdy jsem naposledy viděl MSTS Editor, prostě na to není čas, moc lidí by teď chtělo na dovolenou a řidiči autobusů to holt mají těžké...
Na podzim začnu dodělávat úsek z Lovosic do Ústí nad Labem - možná bude do Vánoc, pokud se zadaří - a pak se uvidí, co se mi bude chtít dělat dál.
KimiR napsal:To Stavitelxx: Martine a co urobit ONJ v praze,přeci jenom začátek aktivit na ONJ s výtahama na hlavas,Začínat na té provizorní tvoji spoje,jedno kolejné,to mi příjde takové divné.Jinak bych měl pár videí jednak Bohumín-Čadca-Žilina a Bláva-Trnava-Trenčín-Žilina v obouch směrech obě tratě.Popř i ČT-Olomouc-Bohumín v obouch směrech,vše asi tak staré do 2 měsíců.Kdybys měl zájem ozvi se.Zduř
.Lukáš
Luky a náhodou Vamez - Púchov nemáš?? tuto trať taky potřebujeme.KimiR napsal:To Stavitelxx: Martine a co urobit ONJ v praze,přeci jenom začátek aktivit na ONJ s výtahama na hlavas,Začínat na té provizorní tvoji spoje,jedno kolejné,to mi příjde takové divné.Jinak bych měl pár videí jednak Bohumín-Čadca-Žilina a Bláva-Trnava-Trenčín-Žilina v obouch směrech obě tratě.Popř i ČT-Olomouc-Bohumín v obouch směrech,vše asi tak staré do 2 měsíců.Kdybys měl zájem ozvi se.Zduř
.Lukáš
Pepa z Nuslí napsal:Luky a náhodou Vamez - Púchov nemáš?? tuto trať taky potřebujeme.KimiR napsal:To Stavitelxx: Martine a co urobit ONJ v praze,přeci jenom začátek aktivit na ONJ s výtahama na hlavas,Začínat na té provizorní tvoji spoje,jedno kolejné,to mi příjde takové divné.Jinak bych měl pár videí jednak Bohumín-Čadca-Žilina a Bláva-Trnava-Trenčín-Žilina v obouch směrech obě tratě.Popř i ČT-Olomouc-Bohumín v obouch směrech,vše asi tak staré do 2 měsíců.Kdybys měl zájem ozvi se.Zduř
.Lukáš