Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Hm, tak hledej, už to tu bylo 1000x.

Chtěl bych se zeptat, proč je stanice Hranice na Moravě město v naprosté rovině ? Vím že sklony do 5 promile autor ignoruje, ale tam je skoro 9 promile a trať dál stoupá směrem na Hranice (dokonce se tam občas mihne i postrk.)

ahoj nevím zda jsem tu správně ale mam problém při příjezdu do prahy hlavní nádraží tak mi hra spadne jak od Libně tak od Holešovic a když zadám po výběru vlaku a chci začít ve stanici Praha Hl tak mi vše naskočí a pak šup a je to vše prýč co mam dělat děkuji. A jestli se mohu ještě zeptat jak to vypadá s Ustím nad Labem kdy bude hotovo a ka, pak se bude pokračovat?,

Ondra.H napsal:
Chtěl bych se zeptat, proč je stanice Hranice na Moravě město v naprosté rovině ? Vím že sklony do 5 promile autor ignoruje, ale tam je skoro 9 promile a trať dál stoupá směrem na Hranice (dokonce se tam občas mihne i postrk.)

Protože v době kdy tam Stavitelxx stavěl, neměl k dispozici žádné dokumenty o sklonech a na starých tratích skloníky buď nejsou, nebo jsou tak zrezivělé, že se z nich sklon nedá přečíst. A pokud jsem nevěděl, jestli tam nějaký sklon je nebo není, musel jsem udělat rovinu...

A když už jsme u těch Hranic, budou se někdy "rekonstruovat"? Kupříkladu chybí odstavná kolej pro 742, výtah, apod...Mohu nafotit, stačí napsat co :)

Martine, vím že máš jiné starosti, ale jak to bude s propojením Valašska s Púchovem?

Až to bude ,tak to bude.:D
Myslím, že Martin dal jasně najevo, kam se bude ubírat jeho práce.
Je fakt, že jsou místa, která by přivítalo více lidí zde, ale autor si rozhodl sám a my musíme jeho priority respektovat.

No mňa by taktiež zaujímalo to prepojenie pretože je to krátky úsek a strašne by to pomohlo aktivitárom ale všetko záleží na autorovi

Naposled editoval moderátor:

prečo na ten úsek modernizacie su takmer zanami chcelo by to konečne Púchov -Blava :) nech už máme slovensku hlavnu tepnu ako tak hotovu :)

Lidi já nevím pomalu ani co bude zítra, natož kdy budu stavět Púchov, nebo Bratislavu... A už ani nevím, kdy jsem naposledy viděl MSTS Editor, prostě na to není čas, moc lidí by teď chtělo na dovolenou a řidiči autobusů to holt mají těžké...:D
Na podzim začnu dodělávat úsek z Lovosic do Ústí nad Labem - možná bude do Vánoc, pokud se zadaří - a pak se uvidí, co se mi bude chtít dělat dál.

Stavitelxx napsal:
Lidi já nevím pomalu ani co bude zítra, natož kdy budu stavět Púchov, nebo Bratislavu... A už ani nevím, kdy jsem naposledy viděl MSTS Editor, prostě na to není čas, moc lidí by teď chtělo na dovolenou a řidiči autobusů to holt mají těžké...:D
Na podzim začnu dodělávat úsek z Lovosic do Ústí nad Labem - možná bude do Vánoc, pokud se zadaří - a pak se uvidí, co se mi bude chtít dělat dál.
Tak to se těším. Mimochodem pokročil jsem s Excelsiorem, už jsem v Přerově a jdu osazovat traffic.

Jsem Ti v patách...:D
Ale jinak se můžeme určitě od Martina těšit na spoustu krásných kilometrů.

To Stavitelxx: Martine a co urobit ONJ v praze :D,přeci jenom začátek aktivit na ONJ s výtahama na hlavas,Začínat na té provizorní tvoji spoje,jedno kolejné,to mi příjde takové divné.Jinak bych měl pár videí jednak Bohumín-Čadca-Žilina a Bláva-Trnava-Trenčín-Žilina v obouch směrech obě tratě.Popř i ČT-Olomouc-Bohumín v obouch směrech,vše asi tak staré do 2 měsíců.Kdybys měl zájem ozvi se.Zduř :D.Lukáš

KimiR napsal:
To Stavitelxx: Martine a co urobit ONJ v praze :D,přeci jenom začátek aktivit na ONJ s výtahama na hlavas,Začínat na té provizorní tvoji spoje,jedno kolejné,to mi příjde takové divné.Jinak bych měl pár videí jednak Bohumín-Čadca-Žilina a Bláva-Trnava-Trenčín-Žilina v obouch směrech obě tratě.Popř i ČT-Olomouc-Bohumín v obouch směrech,vše asi tak staré do 2 měsíců.Kdybys měl zájem ozvi se.Zduř :D.Lukáš

ONJ nejde postavit KimiRe, okolí Vršovic je přehlcené objektama, už tak se v těch místech občas nenačítá krajina, kdybych postavil ONJ, tak už Trať 321 nerozjedou ani v NASA :D
Video mezi Bratislavou a Žilinou bych určitě uvítal, kdyžtak mi napiš SZ a nějak se domluvíme.
Martin

KimiR napsal:
Luky a náhodou Vamez - Púchov nemáš?? tuto trať taky potřebujeme.

Pepa z Nuslí napsal:
KimiR napsal:
Luky a náhodou Vamez - Púchov nemáš?? tuto trať taky potřebujeme.

Video z tratě ValMez-Puchov jsem tady nabizel už před 4 mesicama a zadna odpoved :(:P to samé jsem nabízel i trat ze Zabrehu do Sumperku po elektrifikaci,a taky nic..tak nevím.Nabídka stále platí

Zdravím Martine. Vidím, že sa tu už rozbiehajú nejaké prípravy na stavbu trate BA - Puchov :-) Rad by som tiež s niečím pomohol napríklad s nafotením hocičoho od Noveho Mesta po Puchov alebo videa z trate. Stačí len napísať čo konkrétne by si potreboval.

To Stavitelxx:Martine není problém,rád udělám.pro účely MSTS :),Točeno 20.8.11
To Pepa z Nuslí:Pepo,samodřejmě že tento úsek mám ale né aktuální,ale GVD 08.Mám to z Hranic na Moravě do Púchova tam a zpět.tam Ex 127 Fatra,zpět Ec 120 Košičan.
Co se týká jiných videí mám jich dost,seznam videí asi hodím někam na uložto.Popř pošlu po emailu či icq či skypu.lukáš

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře