Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Pieštany Bratislava velmi rád niečo poskytnem :) foto, video, info....

CANDY napsal:
Pieštany Bratislava velmi rád niečo poskytnem :) foto, video, info....

já mám ale video celé trasy Žilina-Bratislava točené 20.8.2011 vlakama Ic 504/505 Tatran.Si myslím že to asi martina bude zajímat více.Lukáš

Dobrý večer mám dotaz když vjíždim do žiliny tak mi hra pokaždý spadne jak od Čadci tak od Vrůtek a nenapíše mi to žádnou hlášku dělá mi to i v Praze na hl.n. a nevim co stím :(

mates163 napsal:
Dobrý večer mám dotaz když vjíždim do žiliny tak mi hra pokaždý spadne jak od Čadci tak od Vrůtek a nenapíše mi to žádnou hlášku dělá mi to i v Praze na hl.n. a nevim co stím :(

Celkem jednoduchá věc. Jde o místo, které je pro pročítač náročné a Tvůj stroj nestačí načítat jednotlivé objekty v trati a proto se konná onen pád.
Bude asi potřeba v nastvení MSTS ubrat vzdálenost zobrazení a další věci, aby si to místo vůbec projel. Ještě záleží na tom, jestli je to ve volné jízdě a nebo přímo v aktivitě?
Kdyby něco, napiš přes SZ či ICQ.;)

TomOtrokovice85 napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
KimiR napsal:
To Stavitelxx: Martine a co urobit ONJ v praze :D,přeci jenom začátek aktivit na ONJ s výtahama na hlavas,Začínat na té provizorní tvoji spoje,jedno kolejné,to mi příjde takové divné.Jinak bych měl pár videí jednak Bohumín-Čadca-Žilina a Bláva-Trnava-Trenčín-Žilina v obouch směrech obě tratě.Popř i ČT-Olomouc-Bohumín v obouch směrech,vše asi tak staré do 2 měsíců.Kdybys měl zájem ozvi se.Zduř :D.Lukáš
Luky a náhodou Vamez - Púchov nemáš?? tuto trať taky potřebujeme.

Video z tratě ValMez-Puchov jsem tady nabizel už před 4 mesicama a zadna odpoved :(:P to samé jsem nabízel i trat ze Zabrehu do Sumperku po elektrifikaci,a taky nic..tak nevím.Nabídka stále platí

Tome a nepleteš se? Za posledních 6 měsíců mi tady nikdo uvedené videa nenabízel, kdyby ano, určitě bych na to reagoval.
Možná si to nabízel v nějakém jiném vlákně, tady ale ne.
Jinak děkuju za nabídku, ale nemám zájem, videa ValMez-Púchov i Zábřeh-Šumperk mám taky.

Ale rozhodně mám zájem o to video Žilina-Bratislava KimiRe, takže jak se domluvíme, pořád čekám až se ozveš;-)

Mno martine,jednak dneska to dám co notasu a uvidím,kolik to bude mít a dle toho ti napíšu co a jak.Jo a ještě se chci optat co video Bohumín-Žilina,už po novu.Lukáš

Jasně můžeš i Bohumín-Žilina:oops:
Odkud vůbec jsi?

Naposled editoval moderátor:

Stavitelxx napsal:
Jasně můžeš i Bohumín-Žilina:oops:
Odkud vůbec jsi?

Mno martine pro tebe z daleka,do karviné to mám 348 Km :D,ale to je detail :D,ale nezoufej,v Karviné mám přítelkyni :) a jezdím za ní.

Naposled editoval moderátor:

to stavitelxx: já vím že si z havířova a tě kousek z karviné

Tady si můžete stáhnout seznam videí které mám http://www.ulozto.cz/10092652/seznam-natocenych-videi-pro-ucely-msts-rtf ,nevím zda tam jsou všechny.Ale asi jo

KimiR napsal:
Tady si můžete stáhnout seznam videí které mám http://www.ulozto.cz/10092652/seznam-natocenych-videi-pro-ucely-msts-rtf ,nevím zda tam jsou všechny.Ale asi jo
Celkom slušný zoznam... :)

Že jo? Koukal jsem na něj, já bych věděl co s tím. Ale obávám se, že Stavitel má teď jiný starosti. Uvidíme čím nás překvapí.

Překvapení mám taky rád, škoda že mě nikdo nepřekvapí tím, co bude v Trati 321 nového :D

Martine,
stačí malá úprava slov klasika: "Nepochválíš-li si se sám, nikdo jiný to za tebe neudělá!". No, a stejné je to i s tím překvapením......:P:P:P

Kedy budú odstránené následky povodní medzi Louky nad Olší a Karvinou-Darkov ? Nejsou prachy nebo za to múže TOP09 ?

orlov: Pokud myslíš tu traťovou rychlost, která se v daném úseku nachází, tak to není důsledek povodní, ale poddolování. Takže s tím nic moc dělat nelze.

Mirec napsal:
KimiR napsal:
Celkom slušný zoznam... :)

Tak já vým že mám slušný seznam a bude se rozrůstat dále :D.Do zimy bych tam chtěl ještě Ústí nad Labem západ-Mělník-Všetaty-Lysá nad Labem-Nymburk-Velký osek-Kolín.Lukáš

Stavitelxx napsal:
Překvapení mám taky rád, škoda že mě nikdo nepřekvapí tím, co bude v Trati 321 nového :D

Martine já možná vím co tam bude nového v trati,ale neprozradím :P,nejsem debil abych tu šířil nakažené viry :D.Lukáš

KimiR napsal:
Stavitelxx napsal:

Martine já možná vím co tam bude nového v trati,ale neprozradím :P,nejsem debil abych tu šířil nakažené viry :D.Lukáš

Klidně napiš co si myslíš, že tam bude, mě to taky zajímá :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře