Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: [split] Hlášení chyb pro trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Stavitelxx napsal:
Marco Polo napsal:
Nechra76 napsal:
Ahoj Martine,
prohlížel jsem toto forum, a nenašel, že to někdo objevil. Udělal jsem aktivitu osobák Pardubice - Praha a po příjezdu do Dolních Počernic se MSTS po cca 5ti vteřinách sekne. Zkusil jsem i aktivitu jenom Běchovice - Libeň a dělá to to samý. (standartní příjezd od Běchovic po správné (pravé koleji)). Dělá to i po reinstalu celýho MSTS. Jsem jenom já ten smolař, nebo ještě někdo?

Jedna se o problem s vykonem tveho PC. Vjizdis do Prahy, ktera je pro vetsinu kompu extremne narocna. Mne to taky v urcitych mistech spadne. Ale nekdy treba na paty pokus to i nekdy projedu. Zkousej dal, nevzdavej to

Dolní Počernice nejsou nějak extrémě náročné, jestli se nedostaneš ani tam, tak na hlavák už se nepodíváš vůbec... Zkus v tom kritickém pádovém místě přepnout pohled někam do boku, aby počítač nebyl tak moc zatížený.

Mně to v těch Počernicích padá jen občas, ale většinou projedu. A i začátek na hlaváku se mi někdy načte vpohodě a někdy spadne. Jak kdy, no. Záleží, jak se zrovna vyspí počítač :-). Ale občas mám i zkušenosti, že někdy mi hru shodí a příliš mnoho trafficů ...

RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Rychlíkem projedu bez problémů, čimkoliv, akorát nesmim dle aktivity zastavit. Na hlavák, i z hlaváku jezdim standartně, bez problému projíždím i všechny pražský spojky (i s párou). Vyzkoušejte to někdo prosim a uvidíme. PC mám Intel Core I5 2x2,67Ghz,4GB RAM, grafika ATI Radeon HD 6370.
Mě spíš napadlo, jestli neni nějak blbě postavená ta zastávka Dolní Počernice (jestli se tam po zastavení něco nehádá...) Jel jsem se soupravou 971+071+471. Ještě tam zkusim zastavit s něčim jiným.

Zdravím všechny !

Po spuštění aktivity "IC 544 Ostravan" pro trať 321 z Maťovy stránky se objeví úvodní stránka MSTS, ale spouštěcí tlačítka jsou šedá a vlastní aktivita nejde spustit. Je fakt, že jsem to zkoušel s Binem 1.7.... i 1.8.... a nic. Používám trať 321, aktualizace 20 a aktivita je pro akt. 18. Je to ten důvod ? Komu a pod jakým nastavením tato aktivita jde ?

Předem děkuji za reakce !

Kohlík

Ano, bude to novější verzi tratě. Některé trasy budou zřejmě potrhány.

Čím může prosím Vás být způsobeno, že při rozjezdu, jakmile se souprava hne, mi celá hra spadne? Jen byc hještě doplnil, že se mi to teď děje po načtení SAVEu, když stojím ve stanici. Děkuji za názory

Buď je třeba reinstalovat BIN po změně v nastavení MSTS nebo není zapsán parametr.

Marco Polo: možno to bude soundcfg....

Dobrý den,

rád bych se zeptal znalých na řešení problému. Vytratily se mi z MSTS všechny silnice a komunikace. Problém bude nejspíš v poškozeném souboru, mohl by mi někdo poradit řešení, který to je, případně nějaké další řešení?

Děkuji za pomoc,

Qvído

Přeinstalovat ze zálohy, jiné řešení není. V editoru je to neopravitelné. Ale tohle nepatří do tohoto vlákna.

Zbyněk Šemora napsal:
A co máš proti trati BP, když potřebuješ, aby ostatní stavitelé dělali to samé.
Přece každý stavíme to, k čemu máme nějaký vztah. Nebo si myslíš, že já mám koleje položené nepřesně ? Nebo Hradec Králové by někdo postavil lépe ? (HK modeloval a osadil Honza Švec, tohle byl jeho rajón a lepšího finálního architekta zatím v dějinách MSTS nebylo a bohužel už není)
My stavitelé nesoutěžíme, kdo postaví lépe trať do Prahy, ale stejné trasy jsou způsobené tím, že například Martin chce jezdit v MSTS z Čierné nad Tisou až do Chebu a do Jižních Čech. A nestavíme stejně, já se snažím zachovat historii a a Martin dělá současnost. Buďte rádi, že se máte stále na co těšit. A vo tom to je :D
Já jsem neřekl, že je něco špatně :) naopak si myslím, že je to postavené pěkně ..ale jde o to, že nemám od koho sehnat si trať BP a objednávat se mi nechce.

Zbyněk Šemora napsal:
stejné trasy jsou způsobené tím, že například Martin chce jezdit v MSTS z Čierné nad Tisou až do Chebu...A vo tom to je :D
Zbyňku, to já jsem rád za každý kousek tratě. Co na tom, že třeba se nedostanu v Martinově trati do Ústí nad Labem, nebo v tvé trati do Hanušovic? :D

Já si radši počkám :D:D:D:D

Statix napsal:
Já jsem neřekl, že je něco špatně :) naopak si myslím, že je to postavené pěkně ..ale jde o to, že nemám od koho sehnat si trať BP a objednávat se mi nechce.

Nedá mi to nereagovat.

Jestli se zdá cena BP nebo 321 za několik let kvalitní práce někomu přemrštěná, tak už ničemu nerozumím ....

Chtěl jsem ještě napsat, že bych třeba také rád jezdil v Mercedesu, ale objednávat se mi ho .....

A jinak se omlouvám za OT a neberte si tuto reakci někdo osobně a ve zlém ! :eek:

Naposled editoval moderátor:

Naprosto souhlasím, autoři stavbě obětují X hodin místo toho, aby byly třeba někde na výletě s rodinou, zašli na fotbal či hokej nebo do hospody, atd. Tak nějáká suma je určitě vhodná za jejich námahu a oběti !!!

Pepa z Nuslí napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
stejné trasy jsou způsobené tím, že například Martin chce jezdit v MSTS z Čierné nad Tisou až do Chebu...A vo tom to je :D
Zbyňku, to já jsem rád za každý kousek tratě. Co na tom, že třeba se nedostanu v Martinově trati do Ústí nad Labem, nebo v tvé trati do Hanušovic? :D

Já si radši počkám :D:D:D:D

Pepo, brzo se do Ústí nad Labem v Trati 321 dostaneš, chce to ještě kapku trpělivosti;-)
Všechny objekty v Ústí nad Labem modeloval Mates a já bych tady rád ukázal jeho dílo, protože to opravdu stojí za to. Navíc až bude v Ústí hotová zástavba, tak se mi potom při zveřejňování aktualizace bude těžko popisovat, které objekty vymodeloval a které jsem tam dosadil já, takže bude lepší to ukázat hned, dokud je Ústí nad Labem bez krajiny, jsou osazeny pouze objekty od Matese.
(obrázky jsem nechal v původním formátu, kvůli lepší kvalitě)

Zdymadla na Labi + hrad Střekov
www.trat321.cz/ostatni/01.png

Stanice Střekov
www.trat321.cz/ostatni/02.png

Obchodní centrum s animovanou lanovkou na Větruši
www.trat321.cz/ostatni/03.png

Hlavní nádraží, v pozadí Mariánská skála
www.trat321.cz/ostatni/04.png

Mariánský most
www.trat321.cz/ostatni/05.png

Kamenolom
www.trat321.cz/ostatni/06.png

Železniční most Ústí Západ - Ústí Střekov
www.trat321.cz/ostatni/07.png

Ústí Sever
www.trat321.cz/ostatni/08.png
www.trat321.cz/ostatni/09.png
www.trat321.cz/ostatni/10.png

Ústí Západ
www.trat321.cz/ostatni/11.png

Ústí Západ - depo
www.trat321.cz/ostatni/12.png

Martine, je to úžasné!!! Už se zoufale těším na aktualizaci. To bude poježděníčko :D.

I já se přidávám s poklonou Martinovi a všem, kteří jsou jeho spolupracovníci.
Je to i v tomto stádiu mistrovský kus práce.:)

Martine, je vidět že svou práci vždy odvádíš pečlivě. Jsou ještě nějaké úpravy na trati???

Pepa z Nuslí napsal:
Martine, je vidět že svou práci vždy odvádíš pečlivě. Jsou ještě nějaké úpravy na trati???
Já ještě Martině dotaz trochu rozšířím / zkonkretizuji. Kdysi jsi zmínil, že by jsi chtěl předělat trať do Budišova. Je to stále aktuální nebo už ne?

Teda Martine, paráda. A to nám tady prášíš, že jsi se na MSTS tři měsíce ani nepodíval a ani v současnosti nemáš čas :D . Mates také pěkně valí s Ústím. Jeden z mála modelářů z těch co znám, kteří modelují i v místě bydliště.
A uživatelé se zase mají na co těšit. Já doufám také nezklamu, určitě se pracuje i jinde a tyto činnosti právě drží náš stařičký MSTS stále v kurzu.

Martine paráda! Časem snad dodám něco na Labe..

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře