Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Marco Polo napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
Martine, je vidět že svou práci vždy odvádíš pečlivě. Jsou ještě nějaké úpravy na trati???
Já ještě Martině dotaz trochu rozšířím / zkonkretizuji. Kdysi jsi zmínil, že by jsi chtěl předělat trať do Budišova. Je to stále aktuální nebo už ne?

Já to nezmínil kdysi, ale celkem nedávno. Jasně že to platí, mám v plánu předělat trať do Budišova, protože je moc pěkná a stojí za to ji udělat kvalitně, ale nevím kdy, možná tak v roce 2015:D Teď mě ty jednokolejky fakt absolutně nelákají, chci dokončit hlavní tratě a to ještě nějakou dobu potrvá.
Ještě jsou i nějaké další úpravy na trati, ale nemůžu tady vyklábosit všechno - mlčeti zlato, pánové :P

Jo Mates fakt válí, navíc je výhoda, že v tom Ústí bydlí, jinak by to tam tak propracované nebylo:oops: Mohl by se potom přestěhovat na chvíli třeba do Mostu, nebo do Chebu, že jo :D

Naposled editoval moderátor:

Martine tak snad se dočkáme. Nádraží Most je relativně novou záležitostí, vždyť bylo otevřeno teprve v roce 1978. Jirkov zastávka a Chomutov město jsou ale až z roku 1984 - tehdy byla do provozu uvedena přeložka.

Pepa z Nuslí napsal:
Martine tak snad se dočkáme. Nádraží Most je relativně novou záležitostí, vždyť bylo otevřeno teprve v roce 1978. Jirkov zastávka a Chomutov město jsou ale až z roku 1984 - tehdy byla do provozu uvedena přeložka.
Až budeš Martine stavět za X měsíců trať z Ústí do Chebu, tak už by nebylo od věci postavit kousek tratě Chomutov - Jirkov ;-)

Marco Polo napsal:
Pepa z Nuslí napsal:
Až budeš Martine stavět za X měsíců trať z Ústí do Chebu, tak už by nebylo od věci postavit kousek tratě Chomutov - Jirkov ;-)

Do Jirkova se to asi bude muset postavit, protože je to hned vedle hlavní tratě, takže to půjde vidět...

Tak haadam :-) Sak akurat dva mesiace do vianoc. A este vecsia pecka by bola keby sa tie 'utajene upravy trate' tykali dokoncenia krajiny po moj rodny Trencin :-) to by bol fasa darcek :-)

eurostar_mikso napsal:
Tak haadam :-) Sak akurat dva mesiace do vianoc. A este vecsia pecka by bola keby sa tie 'utajene upravy trate' tykali dokoncenia krajiny po moj rodny Trencin :-) to by bol fasa darcek :-)

Ja čakám na Trenčín od aktualizácie 8, keď to bol reálny plán ďalšieho pokračovania. Nakoniec trať prišla po Dolné Kočkovce a koniec, ďalej mesačná krajina s koľajami :D Takže byť tebou, nechám si zájsť chuť, keďže sa stavia na opačnom konci C-S. Aj keď, kto vie na čo dostane Stavitelxx chuť ;)

Kevin napsal:
eurostar_mikso napsal:

Ja čakám na Trenčín od aktualizácie 8, keď to bol reálny plán ďalšieho pokračovania. Nakoniec trať prišla po Dolné Kočkovce a koniec, ďalej mesačná krajina s koľajami :D Takže byť tebou, nechám si zájsť chuť, keďže sa stavia na opačnom konci C-S. Aj keď, kto vie na čo dostane Stavitelxx chuť ;)

Mas pravdu. Videl som sreenshoty este pred par rokmi, na ktorych uz boli vymodelovane stanice... ale tak nedavno Pan Stavitel spomenul ze to dostavia v starych kolajach po Trencin.. tak uvidime :-)

Tak od trenčína je to skoridorovane ;) takže to ja možem :D 160 s 350 :D moja rodná stanica je Leopoldov a som zvedavý ako to bude vyzerať v hre ;)

CANDY napsal:
Tak od trenčína je to skoridorovane ;) takže to ja možem :D 160 s 350 :D moja rodná stanica je Leopoldov a som zvedavý ako to bude vyzerať v hre ;)

Sak to :D dufam ze sa raz dockam v 321 jazdy ICckom z Kosic smer Blava a od Puchova tomu vykurim na 160 km/h. Proste zuuzo labuuzo:D

eurostar_mikso napsal:
CANDY napsal:

Sak to :D dufam ze sa raz dockam v 321 jazdy ICckom z Kosic smer Blava a od Puchova tomu vykurim na 160 km/h. Proste zuuzo labuuzo:D

Páni, keď už sme začali OT týmto smerom, tak budeme radi, keď BA-Zlatovce bude 160, Zlatovce-Trenčín-T.Teplá 90-80-70-100-120 a T.Teplá-Púchov zase 160. V Trenčíne do toho tak dlho rýpali, až bolo zrušené stavebné povolenie na nový železničný most, takže peniaze sa presúvajú na iné úseky. Takže k veci aspoň toľko, že Savitelxx môže v kľude postaviť Tenčín v aktuálnom stave :D Teda ak sa mu vôbec chce týmto smerom niečo riešiť ;)

Stavitelxx napsal:
eurostar_mikso napsal:
Krasne. Uz sa fakt neviem dockat na Vianocny darcek v podobe aktualizacie :-)

Ale to já nevím, jestli bude o Vánocích :D

Pokiaľ viem, tak vianoce budú nielen tohto roku, ale možno aj v roku 2012, 2013, 2014, 2015, .... :D

Nj matese kdyby nebylo,jenomže tyto modely původně vznikly do tratě od Tyggyho 090 Praha-Děčín.A co se onech modelů týče tak je jen pár novejch,modelů.Hlavas(který jsou mám dojem už 5 verzí),lanovka na větruši,únl-sever peron.Matesy jestli jsem na něco zapoměl tak mě prosím oprav.Martine ale jinak já koukám tak ústí je skoro stejné jak já.jen tam máš pár cestiček navíc :D.Já dal na severu jen hlavní cestu co vede od ústí až do děčína podél :D.Lukáš

Hlavně že vy všichni poraděnkové a čekatelé nejlépe víte co, jak a kdy (nejlépe ihned) by ten druhý měl udělat, že?

No já bych zase rád soupravu RegioJet, takže až bude model RegioJetu, bude aktualizace Tratě 321, dřív ne:P

Mirane, mohl bys to tu prosím tě, nějak radikálně vyčistit?

Stavitelxx napsal:
No já bych zase rád soupravu RegioJet, takže až bude model RegioJetu, bude aktualizace Tratě 321, dřív ne:P

No, to je fér. Konečně donutíš lidi něco dělat ;-)

Před radikálním vyčištěním si malinko taky trochu napíši:
nedá mi to nereagovat,že je jen pár modelů nových na ústecku a v jeho okolí.Pokud model upravuji do jiné trati(hlavně tvarování peronů v oblouku),tak je to rozhození vertexů a tím pádem i nové přemapování.Takže ikdyž objekt relativně vypadá stejně,je s tím taky dost práce,která už není tak záživná,a vzniká vlastně nový model.A u Martina jsem těch úprav na přání dělal více,což třeba objevíte v jeho aktualizaci.Takže nesedím,nečekám na nový simulátor a stále něco tvořím do MSTS,ikdyž to zřejmě vypadá,že ode mne nic nového nevychází.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře