KimiR
Signalista
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou
Martine nic proti regiojetu,ale jak jsem koukal tak vůbec neveze vozy 1.tř.Veškeré ABmz,apmz jsou předělené na 2.tř. a 1.tř nikde.Tak nevím jestli regiojet nebo klasika čd
.Já jel včera Ec 110 Prahou dom z Bohumína a musím uznat že mi to stačí,rychlost 160,zásuvky na notas,v 1.tř stevardka které roznáší zdarma noviny Blesk či MF Dnes a zdarma pití perlivá nebo neperlivá,kafe,pak ti přinese i bombonek
a nakonec se tě zeptá po hodině jízdě jestli mi může nabídnou viz víše uvedené služby.já ji řekl že už mi věci nabídla,že mi už dala noviny i pití
,nj byla mladá počítám tak 19-20.A klasika čd mi jezdí do Karviné tak nevím proč si kazit jízdu v regiojetu
někde v ostravě na hlavasu.Přitom regiojet pouze v 140,staví nesmysleně v úno místo čt.Já ti nevím ale mě regiosráč
nepřirost k srdci.Lukáš
Stavitelxx napsal:No já bych zase rád soupravu RegioJet, takže až bude model RegioJetu, bude aktualizace Tratě 321, dřív ne![]()
Martine nic proti regiojetu,ale jak jsem koukal tak vůbec neveze vozy 1.tř.Veškeré ABmz,apmz jsou předělené na 2.tř. a 1.tř nikde.Tak nevím jestli regiojet nebo klasika čd