Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Ahoj, rád bych se zeptal, jestli je možné někde stáhnout staniční hlášení v základní podobě. Teď používám zjednodušenou formu, ale už mám našlápější počítač, tak bych rád využíval i staniční hlášení v originále. Děkuji za odpověď

Marco Polo napsal:
Ahoj, rád bych se zeptal, jestli je možné někde stáhnout staniční hlášení v základní podobě. Teď používám zjednodušenou formu, ale už mám našlápější počítač, tak bych rád využíval i staniční hlášení v originále. Děkuji za odpověď

Stáhnout se nedá, je pouze na DVD.

Ve složce trati 321 ve složce SOUND mám všechny zvuky pro staniční hlášení, ale žádníé hlášení mi ve hře neprobíhá. Je to způsobeno úpravou "zjednodušeného hlášení" nebo jsem někde něco smazal, co to spouští :-(

Zkontroluj si, zda tam máš všechny sms soubory. Ty se starají o přehrávání hlášení. Taky je dobré zkontrolovat, zda máš v nastavení MSTS kvalitu zvuků nastavenou na maximum.

Mám, třeba ve stanici Bohumín mám jak sms soubory, tak klasických 7 hlášení. Zvuky v nastavení na maximu mám

Možná bude příčina v tomhle: http://msts.jacek-modely.cz/paginy/navody/vypadek_zvuku.htm

Já si myslím, že je to tím sms. Například Já mám Hlaseni_Bohumin.sms .... 5kB. A ty asi máš Hlaseni_Bohumin.sms .... 1kB nebo 2kB. Tak si znova stáhni Staniční hlášení od stavitelexx a budeš to mít. :)

Jj, mám to jen 1,5 kB. ALe Martina řikal, že stáhnout původní hlášení nelze, že je to jenom na DVD, takže to asi budu muset přeinstalovat, protože mě nic jinýho nenapadá :-(

Když už se mluví o tom hlášení, taky mám problém, vždy když jsem prijel pred nastupiste hra spadla, tak jsem zkopíroval soubory z DVD, hlášení se vymazalo ale v praze mi to pořád hlásí že nelze načíst sms soubor.:(

Ale tam je problém pouze pokud nainbstaluju upravenou nebo smazanou verzi staničního hlášení, když tam necham tu základní tak mi to zas bude padat protože muj pc to staniční hlášení nbenačte

Luky napsal:
dukostav: Příčiny, kterou popisuješ jsem měl kdysi u jiného simulátoru a po delším bádání se zjistilo, že jsem měl slabou grafickou kartu a zastaralé ovladače zvukové karty. Po vyměnění grafiky a nainstalování nových ovladačů zvukové karty simulátor přestal neustále padat, zvuk nevypadával a opět se mohlo s klidem jezdit. Znalejší příznivci MSTS určitě poradí lépe:D.
No, já si nemyslím že 384mb grafické karty je málo.

dukostav napsal:
No, já si nemyslím že 384mb grafické karty je málo.

Tak,tak.V práci na ntb s 256MB grafikou mi běží MSTS obstojně včetně třeba Prahy na 321.

Dobrý večer

Chtěl bych se zeptat, jest-li autor mapy, chystá na Vánoce nějakou aktualizaci? Neměl jsem čas, sledova informace v tomto vlákně.

Předen díky za odpověď

Nech se překvapit. Štědrý den ještě není :cool:

Jak už jsem zde nedávno psal, aktualizace bude, až jak bude vymodelovaná souprava RegioJet.:oops:

Naposled editoval moderátor:

to Pavlík děkuji za odpověď

Stavitelxx napsal:
Jak už jsem zde nedávno psal, aktualizace bude, až jak bude vymodelovaná souprava RegioJet.:oops:
A ten ještě vymodelován není, takže do té doby žádná aktualizace nebude a já se se svým excelsiorem ani do toho Ústí nedostanu.:oops::D

Naposled editoval moderátor:

Tak,tak.V práci na ntb s 256MB grafikou mi běží MSTS obstojně včetně třeba Prahy na 321.
[/quote]

Já mám na ntb grafiku 512MB a Praha na 321 mi teda zrovna obstojně nejede. Tak teď babo raď! :-P

Tak pokud vám nevadí zubaté textury, neostré koleje nebo blikající textury okolních objektů, tak potom může jet MSTS i obstojně, ale koukat se na to nedá.

Ono každý myslící člověk pochopí že obstojně neni super HD;)

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře