Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Tak to by měl Martin začít aktualizaci balit, neb na druhém fóru už byli obrázky celé soupravy... :-)

http://modely-msts.cz/forum/showthread.php?tid=257&page=18

Samozřejmě to není moje práce, pouze uvádim odkaz ;-)

lukas matura napsal:
Tak to by měl Martin začít aktualizaci balit, neb na druhém fóru už byli obrázky celé soupravy... :-)

Aktualizace už je dávno zabalená, už se jen čeká na příjezd RegioJetu :D

Jéééé tak to teda aktualizace vyjde za dlouho :) ;)

Nezoufej, možná se v sobotu dočkáš :D

Flying Mike napsal:
Tak,tak.V práci na ntb s 256MB grafikou mi běží MSTS obstojně včetně třeba Prahy na 321.

Já mám na ntb grafiku 512MB a Praha na 321 mi teda zrovna obstojně nejede. Tak teď babo raď! :-P
[/quote]

Tak pak jde o to jakou máš RAM protože na 1GB to opravdu není hratelné, já mám na NtB 2GB Ram a 3,6GHZ procesor a jsem plně spokojen, až teda na staniční hlášení.

Tak RegioJet je venku a Martin může vydat aktualizaci. Už se všichni určitě moc těšíte co?

Tak to každopádně :) tohle magické datum je nejlepší a nejštědřejší jak pro MSTS, tak hlavně hráče :) a za vytvoření a vydání patří autorům obrovské díky

RegioJet je venku? A kde? :) Já dostal mašinku, za kterou autorům moc děkuji, je opravdu pěkná. :)
Ale o vagonech nic nevím, jestli jsou už taky vydané, tak prosím o odkaz. ;-)

Dneska ale stejně aktualizace nebude, i když je to pěkné datum. Myslím, že byste se měli věnovat úplně jiným věcem, než MSTS, já nikomu nehodlám kazit rodinnou pohodu tím, že vydám aktualizaci právě na štědrý den.

Martine,
myslím si, že teď si všechny "čekatele" na aktualizaci setřel teda opravdu par excellence :D:D
Jinak s Tebou souhlasím, i ne.
Ale to asi každý zde.

Myslím si, že Martin má naprostou pravdu. A já si myslím, že nás vypeče novopečeným překvapením.
Každpoádně si rád počkám, páč aktualizace bude stát za to:D:D:D

Stavitelxx napsal:
..., já nikomu nehodlám kazit rodinnou pohodu tím, že vydám aktualizaci právě na štědrý den.
Martine, máš recht.
Teď si představ tu situaci, že si někdo nainstaluje na štědrý večer aktualizaci, někde zazmatkuje, bude mu to vyhazovat chyby, celý štědrý večer bude někomu psát, telefonovat a místo zpívání koled s rodinou bude skrz štědrovečení večeři až do rána bušit do klávesnice, kopat do bedny a nadávat, že mu něco nefunguje. Pak únavou prospí oběd na Boží hod vánoční a rodina mu "poděkuje", jaké letos prožili společné "nádherné" vánoce.
Proto nic nepřehánět, jezděte si jen tak decentně a pokud něco nebude fungovat, raději vypněte počítač.

Já nezapomenu na poslední vánoce s dědou. Nechtěl jsem, abychom zbytek štědrého večera každý proseděli u své televize s konstatováním, že program opět nic moc.
Po večeři počítač, Google Earth, dal jsem to na velkou televizi a asi tři hodiny jsme procházeli jeho druhou světovou válku z Běloruska až do Německa, kde byl v zajateckém táboře. Děda si k tomu přinesl své poznámky a mapy. A vyprávěl a vyprávěl, jaké měl kde zážitky. Nejvíc mne dostalo, jak jsme hledali obec v Německu, kde byl v lágru. Čte název jedné vesnice, "tady to musí být někde blízko, protože sem jsme chodili z lágru na pivo" :D . Pak mne to vysvětloval, že dostávali plat za práce v kamenolomu, měli normální vycházky a utéct nebylo kam. A stejně ve finále zdrhl, když se bombardovala Vídeň Na nádraží uklízeli a ve vhodný okamžik se dostal do vlaku, který jel na Slovensko.

Tímto přeji všem pěkné svátky.

Asi budu za hnusáka, ale někdo hold nemá to štěstí sedět doma s rodinou a příjemně trávit vánoce :( A pro něho jiná možnost než MSTS asi není ;)

Stavitelxx napsal:
RegioJet je venku? A kde? :) Já dostal mašinku, za kterou autorům moc děkuji, je opravdu pěkná. :)
Ale o vagonech nic nevím, jestli jsou už taky vydané, tak prosím o odkaz. ;-)

Dneska ale stejně aktualizace nebude, i když je to pěkné datum. Myslím, že byste se měli věnovat úplně jiným věcem, než MSTS, já nikomu nehodlám kazit rodinnou pohodu tím, že vydám aktualizaci právě na štědrý den.

Vozy zatí nejsou. Alespoň jsem to zkusil ;)

vantju: Tak běž do hospody ;) Pakliže nejsi škarohlíd, vždycky najdeš nějakýho člověka, kterej si s tebou popovídá a pobaví se. Můžeš se klidně seznámit i se servírkou nebo s nějakou stejně něšťastnou slečnou :)

vantju napsal:
Asi budu za hnusáka, ale někdo hold nemá to štěstí sedět doma s rodinou a příjemně trávit vánoce :( A pro něho jiná možnost než MSTS asi není ;)
Z toho si nic nedělej, dá se to přežít. Mě to začalo hned jak jsem nastoupil na dráhu. Služby na vánoce a také jsme si je i na lokomotivě udělali pěkné. Já nezapomenu, jak jsem měl na Benešovech na Štědrý den denní od rána do večera a vzpomněli si na mě přátelé z jedné obce po trati. Ráno čekal poslíček s domácí vánočkou a v podvečer jsem dostal čerstvě usmaženého kapra i se salátem. To si neumíte představit, jak takové překvápko potěšilo.

Ale něco jiného je, když člověk zůstane sám. Takové budou mé třetí vánoce, ale také se to dá zvládnout. Jen je s tím víc práce, protože nikdo druhý nic nenachystá. Takže ani není čas nějak truchlit. Naopak mne potěšilo domácí cukroví, které jsem dnes dostal jednak od tety a od jednoho kamaráda, kterého manželka žádné vánoce na mě nezapomene. Nyní i bonus v podobě rybí polévky a bramborový salát. Takže jsem měl trochu práce jen s kaprem. Včera jsem měl zase příjemné překvápko v hotelu, kdy jsem dostal zdarma meníčko na oběd. Pan vrchní potřeboval nějaká lanka a bowdeny a já na něj nezapomněl. Dalšího Ježíška mám od kabelovky, kdy jsem dostal osobní akci na HD Setobox s malým doplatkem a přes Nový rok mám kompletní nabídku všech programů.
Takže mohu lenošit u televize, ale MSTS jsem ještě od aktualizace nezapnul.

Jak píše Čouda, je možné jít i navštívit hospůdku, to se rozmáhá u mladších. Pro samotáře to určitě něco má do sebe, ale opět to chce partu. Chodit do hospody solo je o ničem.

Zdravim. Chcel by som sa opytat stavitelexx ci sa v dohladnejsej dobe mozme dockat useku Puchov - Val. Mezirici...? Stastne a vesele vianoce plne pohody prajem

Tak loko Regiojetu už je venku, tak ještě vagony a dočkáme se aktualizace.

Tak už tady hlídkuju 4. den a vyčkávám aktualizaci a ono stále nic :) . Jak již bylo psáno, chápu, že to Martin nechtěl zveřejnit na Štědrý den a nikomu kazit Vánoční pohodu a klid, chápu ještě 2. svátky, ale už mi to čekání připadá jako týdny :) .

P.S. Pro rýpaly říkám předem, ať v tom nehledají žádné příležitosti útočit proti tomuto příspěvku, protože je to pouze mé vyjádření a tím i touha po aktualizaci :D

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře