Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Jako by těch tratí na vánoce nebylo málo :D To už máte vše proježděné ? :D Doslova se s nimi protrhl pytel.
Martin přece nedávno psal že momentálně paří Tyccon transport :D

Vždyť já přece psal, že aktualizace bude, až bude hotová souprava RegioJet, to nebyl žádný vtip :D
Aby se ale neřeklo, že jsem nevděčník, když už jsem dostal mašinku, tak tu během dneška alespoň umístím nějaké screeny z Ústí, to musí stačit :D
Já Vás nechci zklamat, ale stejně se nemáte moc na co těšit, času na stavění je čím dál míň a ten nový úsek z Lovosic do Ústí projedete za 15 minut a bude hotovo, zase se bude čekat rok na další aktualizaci :D

Martine, prosím Tě, hlavně nedávej screany, jinak se zblázním. A pokud ano, tak hlavně né z Ústí a podobných severních končin. Dej tam třeba něco ze Slovenska, ale ne z Ústecka. Opravdu ti budu vděčný :).
A nemyslel jsi soupravu RailJet?

Martine, takže koridorizace Těšín-Čadca nebude? :rolleyes:

Jooo kdyby RailJet, tak už bychom se projížděli do Ústí :D . I když je to jen úsek projetý za 15 minut, ale přece jenom je to Ústí a výchozí/koncový bod pro aktivity. Ono dělat rychlík z Prahy do Ústí a končit v Lovosicích, to není ono :D a přece jen některé vlaky vyjedou z Holešovic a další zastávka je až v Ústí :D

Chlapi, v klídku....:D
Jděte něco dělat a pak budete potěšení, až to vyjde na světlo.
Také to sleduji, také se těším na aktualizaci, ale když to Martin podmínil komplet RegioJetem, nemá cenu se tím trápit.
Chápu, je třeba volno, tak by se to hodilo, ale když jsem v práci, stejně bych nemohl jezdit.
Nebojte se, Martin nás všechny nebude trápit dlouho. I když....:D:D

Rychlíky jezdí Pha - Dce, krom Chebáků....

Martin může překopat a urobit tolik úseků,Pár videí má,může makat.

Tak chtel bych zeptat ze zvedavosti, je nekdo komu funguje usek Praha hlavni - Praha Liben nebo Praha Mas. - Praha Liben mimo nutnosti SAVE/LOAD (prejezd jednym razem)? Samozrejme take mimo instalace "upravene" Prahy.
Jeli odpoved je kladna, to prosim o podani konfigurace pocitaca a nastaveni MSTS.

Z problemami z ladeni SMS jiz jsem poradil pres zmenu v soundcfg.dat. Taky zpusob: http://forums.uktrainsim.com/viewtopic.php?f=238&t=60569&st=0&sk=t&sd=a&start=15 A nyni "Failed to create SMS object" jiz neexistuje.

Zdravím,

dovolil jsem si udělat skupinu na facebooku pro tuto trať. Hledejte ji pod názvem "Trať 321 pro MSTS"

Zdravím, mám probém s tratí při nainstalování tratě na aktualizaci 19 a 20 se mi trat nezobrazí v seznamu tratí, nebo simulátor spadne. Zjistil jsem že problém je v souboru TDB, protože když jej přepíšu za starší verzi, vše funguje normálně. Poradí mi někdo jak opravit nefunkční soubor TDB?

Greeven napsal:
Tak chtel bych zeptat ze zvedavosti, je nekdo komu funguje usek Praha hlavni - Praha Liben nebo Praha Mas. - Praha Liben mimo nutnosti SAVE/LOAD (prejezd jednym razem)? Samozrejme take mimo instalace "upravene" Prahy.
Jeli odpoved je kladna, to prosim o podani konfigurace pocitaca a nastaveni MSTS.

Z problemami z ladeni SMS jiz jsem poradil pres zmenu v soundcfg.dat. Taky zpusob: http://forums.uktrainsim.com/viewtopic.php?f=238&t=60569&st=0&sk=t&sd=a&start=15 A nyni "Failed to create SMS object" jiz neexistuje.

Je pravda, že toto nastavení je stabilnější. Dokonce i načítání hry je rychlejší. Dal jsem si zkušební trasu někde za Krasíkovem a dojel jsem na jeden zátah až do Prahy-Kyjí, kde mi už začaly mizet objekty. Jinak celá trasa v pohodě. Ale ta Praha je prostě zakletá.

Test jsem provedl i na trati BP z Dolní Lipky přes Letohrad, Ústí nad Orlicí až do Prahy Masarykova nádraží a tam jsem neměl s načítáním jediný problém.

Každopádně díky za tip, budu to zkoušet dál. Hlavně v aktivitách.

Jo jo. Ta Praha je fakt narocna a hlavne nevyspytatelna. Mne ale momentalne frci bez problemov, save load robim 1x krat a to vacsinou az pri vychode z novych tunelov smer hlavni. Zriedka je zapotrebu save/load na Libni. Ale bez save sa mi to tiez nepodarilo. Zalezi na momentalnej kondici VYKONNEHO pocitaca, defragmentovaneho disku, ci zapnuteho nejakeho gameboostera alebo este lepsie previdelne pouzivat tune up utilities a pred hranim spustat turbo mode, ktory m. i. vypina drtivu vecsinu programov nepotrebnych pri hrani msts. Sice mam aktivitky ktore su v prazskom uzle bez trafficu radsej, ale aj tak spokojnost.

Můžete mi sem prosím někdo napsat aktuální verzi databáze této trati? Popřípadě, kde to zjistím. Děkuji.

Takže jsem na to přišel jiným způsobem. Aktuální verze databáze je 16955, ale zjednodušená Praha má 16948. Měli jsme problémy s aktivitou, která byla tvořena pod 16948, trasy OK. Rozbalil jsem tu aktivitu u sebe (mám 16955), následovala klasická hláška o rozdílné databázi a aktivita nešla spustit. Byla poškozena jedna trasa na Smíchově. Přitom v 16948 ta trasa byla ok. Kde může být problém?

Otevři v AE pod 16955 popřípadě oprav trasu a ulož. Pak musí šlapat.

Ano, to je mi jasné, ale očekával bych, že ty verze budou, co do kolejiva shodné.

Pavlík: Já už vím čím to. Když vyšla aktualizace č. 20, vyšla i aktualizovaná "lehká" Praha a u ní bylo psáno, že neobsahuje nový model Smíchova od Motoráka a zde by mohl být háček, že kvůli modelu se hejblo s kolejí.

Ahá, navíc mám teď i problém se zimními texturami Smíchova. Díky. Alepoň vím, kde hledat problém.

Tak ty zimní textury skutečně chybí. Které to jsou, napíši do správného vlákna. Jen mě zaráží, že na to ještě nikdo nepřišel.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře