Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

No, já teď MSTS také flákám kvůli FSX, mám ho od vánoc tak se ještě učim lítat na defaultnim B738.

Kimir: Touch and go! :D

Jak koukám, že je tu víc letců, tak s diskuzí o FSX prosím zde, ať to tu neplevelíme ;) http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/3672.

Naposled editoval moderátor:

KimiR napsal:
Edie napsal:
Stavitelxx napsal:
... nic extra nepřinese, jen jsem dodělal koleje do Ústí + "něco málo navíc".

Pro mě, jako ústečáka to je pořádná extra porce ;).

Mno já bych to viděl směrem na Cheb.Když martin chce Excelsiora jezdit :D.Tak trat na cheb bude to navíc :D

Kieeeez by to neco malo navic bolo tak dokoncenie krajiny Puchov-Trencin alebo aspon Puchov -Tn.Tepla. joooj

Staviteľ mohol prepojiť Púchov -Val.Mez alebo nech už dá vonku aktualizaciu už dnes

Já už možná vím co pro nás martin tají za to něco navíc.Ale nebudu zatím šířit bluvy.Nechte se překvapit

To už tady bylo, že před určitou aktualizací někdo jasnovidoval, co bude za překvapení.
Ale v tom Martina obdivuji, jak si umí s Vámi pohrát, jak Vás nutí přemýšlet, co vše bude navíc a takto Vás několik týdnů dusí. A aby Vás úplně rozhodil, tak napíše, že ho MSTS aktuálně nebaví a paří Tycon transport nebo si létá ve FS. :D

To já vždy vše vykecám dopředu :D

Zbyňku, to máš to samé jako s jednou bývalou kolegyní z práce - o ní se říkalo, že pokud chceš něco zaručeně rozšířit mezi ostatní, tak jí to řekni.... a pokud to chceš mít expres, tak zdůrazni, že to je tajné :D :D ..... kdo ví Zbyňku, kolik takových tajných projektů poletuje mezi námi a nevíme o nich ....

Já na tajné projekty nevěřím. Například, kdybych já tvořil celý čas tajně, tak by BP bylo na tak mizerné úrovni a s default objektama, že by nad takovou tratí každý jen ohrnul nos. Vše je vo tom, že to člověk včas zveřejní a tím se získají další nadšenci, získají se podrobnější podklady a navíc i ty připomínky od uživatelů člověka dokopou stavět pečlivěji. Když je člověk zažraný do stavění, tak nevidí nedostatky, které vidí ostatní uživatelé. Někdy je to bolavé, jsou i ostřejší výměny názorů, kolikrát má člověk chuť se vším praštit, ale i to patří k věci.

Zbyněk Šemora napsal:
Já na tajné projekty nevěřím.
Ono to není o víře, některé věci jsou opravdu "tajné", jiné jen neveřejné. Nemyslím tím rozdělané zatím nezveřejněné věci, ale věci hotové.

Uz iba 4 dni do aktualizacie. Na 1. februar som sa este nikdy tak netesil :-)

Aby ses netěšil zbytečně...

Zdravím,

co to je za vzkaz? To je to stejný jako bych napsal že za 11 měsícu a 14 dní je konec světa... na žádnéj jinéj den jak na 12.12.2012 se netěším nejvíce :D

haberer21 napsal:
Zdravím,

co to je za vzkaz? To je to stejný jako bych napsal že za 11 měsícu a 14 dní je konec světa... na žádnéj jinéj den jak na 12.12.2012 se netěším nejvíce :D

Pardon za blby odkaz. Ja len tolko ze to natahovanie je uz pridlhe. Fuha ze 12.12.2012... a mozny datum aktualizacie cislo 22 :-) haluz

Prosím tě, přestaň tu SPAMovat!!!

Já bych se jen zeptal, jak moc a případně kde se hýbalo s kolejemi?

Nikde se nehýbalo s kolejemi.

Aktualizace 22 má být 12.12.2012? Klidně :D

To rád slyším, s těmi kolejemi. Aspoň budou funkční aktivity. :-)

To bude až v aktualizaci 22, jak bude to nové nádraží Ostrava-Svinov od Matese

Pepa z Nuslí napsal:
To bude až v aktualizaci 22, jak bude to nové nádraží Ostrava-Svinov od Matese

Ano to bude až v aktualizaci 22.
Na jižní části ústeckého nádraží Mates vymodeloval spoustu originál domů, hal, skladů atd, ale už jsem to nestihl dát do tratě, takže i toto bude až aktualizaci 22.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře