Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Já se také přidávám ke gratulacím. :)
Teda na tuto aktualizaci jsem se těšil a povedla se podle mých představ.
V Ústí nad Labem jsem byl minulej rok o prázdninách a teda ve trati vypadá skoro jako v reálu.
Děkuji za tuto aktualizaci a přeji dále chuť do tvoření této nádherné tratě.

dvacka napsal:
...
V Ústí nad Labem jsem byl minulej rok o prázdninách a teda ve trati vypadá skoro jako v reálu.
...
Ty máš teda pamatováka. :D Fotografická paměť ?
To já jezdil od nevidím do nevidím 19 let po týž kolejích stále dokola a stejně si podrobnosti nepamatuji a když jsem tyto tratě stavěl v MSTS, tak bez videa bych to dohromady nedal ani náhodou. Maximálně si pamatuji, jaké kde bylo návěstidlo. :D Ale pokud Mates vymodeloval vše kolem kolejí v Ústí, tak to musí být velmi autentické.

Podstatné je, že se všem Martinovo dílo líbí. Já se hold pokochám, až rozlousknu jeden hlavolam 290 v mé trati, do té doby mám zakázáno se v MSTS zabývat čímkoli jiným :D

Moc pěkná práce, udělal si Martine radost i mě a já se můžu směle vrhnout do tvorby plánované fiktivní úlohy. :cool:

Zbyněk Šemora napsal:
dvacka napsal:
...
...
Ty máš teda pamatováka. :D Fotografická paměť ?

Pane Šemora to není fotografická paměť, ale když se mi líbí nějaké místo a toto místo je potom i v MSTS, tak si vzpomenu jak to tam vypadalo nebo se podívám na fotografie z daného místa a už vím co a jak.

Říkal jsi, že se prodlužuje trať jen do Ústí ale neřekl jsi, že Ústí je komplet :). A poděkování patří i autorům jednotlivých modelů nádražních i ostatních budov a objektů. A je jedno, zda v nejbližší aktualizaci prodloužíš trať 090 do Děčína nebo 130 Teplic. Obojí bude úžasné – spíše modeláři určí, která varianta připadá v úvahu :).

Martine, d ě k u j i T i mnohokrát za perfektní Ústí nad Labem :D.

Jsem moc rád, že se aktualizace líbí.

Edie, jestli Ti chybí nějaké origo modely, tak zkus poprosit Matese, to záleží na něm, co vymodeluje.
A některé výměny se musí poskládat z dynamických kolejí, u takových typů nejde poznat, kam je přehozeno, bohužel jinak to udělat nejde.
Ale myslím, že to není žádný problém, na Tobě je, abys při jízdě sledoval návěstidla a ne výměny :)

Papej, když se prodlužuje trať do Ústí, tak se tím samozřejmě myslí, že včetně celého Ústí :)

Ale koukám, že jste asi pořád ještě nenašli to "něco málo navíc" :D

výborná aktualizácia Ďakujeme

Naposled editoval moderátor:

Martine, neboj se, s Matesem jsme si trošku popovídali :D. Jinak nejradši jezdím volné jízdy, takže i ty výhybky musím sledovat :D. Jinak chápu, že to vždy nejde udělat tak jak by sis představoval :).

Ještě jednou díky!!!!

Martine, na screenech k této aktualizaci vidím nové textury starých kolejí. To bude předmětem další aktualizace?

Tak já už nevím, co je to "něco málo" ? :D . Nejsou to ty 2 zastávky za Ústím směrem na Děčín?

Edie napsal:
... Jinak nejradši jezdím volné jízdy, takže i ty výhybky musím sledovat :D. ....
Z tohoto důvodu jsem já dával výměnové přestavníky s ukazatelem i tam, kde je v reálu přestavník bez . Na koridoru to sice není to právé ořechové, ale je to jen hra a nesmíme být zase takoví puntíčkáři.

Řekl bych, že jsem "něco málo navíc" našel v podobě několika kilometrů nové krajiny na jisté oblíbené trati, na který se tu spousta lidí těší.:)

Ústí a celá 090 je vypracována opravdu špičkově, smekám klobouk před Stavitelem.

takže je to tak Martin natiahol krajinu po Ladce :) Dakujem pomaly sa blížime :D

Cael to rozlousknul Možná tam v příští aktualizaci zase přibude pár kilometrů krajiny, aby se neřeklo, že tam nic nedělám :D

Zbyňku, přestavníky jsou sice řešení dynamických výměn, ale já jsem nikdy nezastával volnou jízdu, nemám ji rád a proto to se mnou příznivci volné jízdy budou mít těžké :P

Pavlíku, ty nové textury budou až v další aktualizaci, screeny jsem dělal před pár dny, proto jsou na nich nové textury, ale aktualizace už byla připravená delší dobu, ještě se starými texturami.

Jestli někdo bude chtít aktuální verzi DVD s Tratí 321, můžu předat na slezině v Praze, za nějakou velmi symbolickou cenu, když tak se u mě potom přihlaste.
Jestli se teda do Prahy vůbec dostanu, záleží, kolik popraská kolejí v noci :D

Stavitelxx napsal:
...Jestli se teda do Prahy vůbec dostanu, záleží, kolik popraská kolejí v noci :D
Martine, zítra koleje praskat nebudou, vlaky pojedou včas, protože já vlakem nejedu. Využívám služeb Sponkaexpres. :D
Účastníci předchozích slezin mají v paměti, že mé cesty na sleziny vlakem nikdy nebyly ideální. Odklony přes Lysou, jindy spadlá trolej a ve finále se v Libni polámala lokomotiva.

Teď jen kde ta krajina? Napadá mne trať žsr 180(puchov směr blava)? Jinak parádní práce!

lukas matura napsal:
Teď jen kde ta krajina? Napadá mne trať žsr 180(puchov směr blava)? Jinak parádní práce!
Ano, je to na trase Puchov - Bratislava :)

Zbyněk Šemora napsal:
Stavitelxx napsal:
...Jestli se teda do Prahy vůbec dostanu, záleží, kolik popraská kolejí v noci :D
Martine, zítra koleje praskat nebudou, vlaky pojedou včas, protože já vlakem nejedu. Využívám služeb Sponkaexpres. :D
Účastníci předchozích slezin mají v paměti, že mé cesty na sleziny vlakem nikdy nebyly ideální. Odklony přes Lysou, jindy spadlá trolej a ve finále se v Libni polámala lokomotiva.

Tak je to jasné, zítra bude zasekaná D1 :D:D:D

Potřeboval bych prosím vás poradit.
Koupil jsem si tuto trat 321 nainstaloval podle návodu na DVD a když zapnu hru v menu nejde kliknout na žádnou položku
co s tím mám udělat abych tu trať rozjel
předem děkuji za odpověď

Pokud chceš volnou jízdu, musíš si vytvořit trasu.

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/522

Jinak si tam můžeš dát i aktivitu, pokud máš Trainset BP.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře