Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou_archív #5

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

Musa: zase tak tragicky to neber stavitel aj tak ide podla toho načo má chuť a ku čomu má materiály a žvásty typu postav toto postav tamto ignoruje a pousmeje sa :) a určite nikdo na Martina netlačí každý si povie svoj názor a svoje miesto ktoré by teoreticky chcel mať v MSTS a natom nič zlé podľa mňa není :)

Já a naštvat se? To slovo neznám :D
Ale musel jsem teď se stavbou trochu pohnout, protože letos má vyjít Far Cry 3 a to pak MSTS zase na hooodně dlouhou dobu neuvidím :P
Pepo, excelsior stejně žádným excelsiorem není, dokud nebude hotový Cheb. Když jedeš z Košic, tak už je jedno, jestli skončíš v Ústí nad Labem, nebo v Chomutově...

Pepa z Nuslí napsal:
A ECčka Praha-Děčín. I když tyto se tahají až do Drážďan. Jenže ty v MSTS nemáme :(

Dráždany v msts jsou,sice zatím neveřejně,ale jsou :)

Co furt máte s Dráždanama :D.Martin,do Draždan nechce.na tak debilní město jako jsou dráždany,si martin netroufne :D.Já jsem si na ně troufl.Bo mám plánky,a podklady.zkuste si někto sami postavit kus štřeky v MSTS.kor ty dráždany.V česku to je jednoduché.Nechci tu dělat nějak vědu,ale u nás v čr jsou kdostání kdejakoliv plánky,poloměry a tak.V zahraničí už stěží seženete jen plánky.Když víte kde.Jinak moc toho neseženete.Proč lidi myslíte že martin nechce Warszawu,či nestaví na Budapest.Nejsou moc podklady.V polsku sice je CMKčko na 200,ale jestli vám stačí jen fotomapa tak prosím.Neberte to jako kritiku,Ale já píšu jako v roli stavitele tratí.Když teda stavím Praha - Dresden.Tak vím o čem mluvím.Lukáš

KimiRe je to trochu jinak, já bych si troufl na jakékoliv město, i bez plánků se dá stavět, z Břeclavi do Vídně jsem taky stavěl bez plánků...
Ale jde o to, že se mi nelíbí polské a německé železnice, nelíbí se mi tam snad úplně všechno, od vzhledu nástupišť, přes rychlostníky, návěstidla, sloupy TV, Polsko a Německo mají naprosto hnusnou železnici, proto tam nestavím.
A Budapešť nedělám proto, že je momentálně trochu z ruky, časem se tam snad dostanu.
Řeč ale původně byla o Drážďanech, s tím se mnou rozhodně nepočítejte, z výše uvedených důvodů, maximálně trať protáhnu do Bad Schandau, aby EC nemusely končit na státní hranici, ale dál do Německa ani metr.

Jo tak Bad Schandau by bylo suproví, aspoň by jsme využily náklady na bastaredech do čech a kam plánuješ teď stavět? Já se chci zeptat kdy plánuješ udělat úsek Valašské Meziříčí-Půchov. To by taky chtělo, nebo aspoň do Vsetína, ale chválím tě za každý úsek který postavíš, stojí to zato musím smeknout.

ondra135 napsal:
Jo tak Bad Schandau by bylo suproví, aspoň by jsme využily náklady na bastaredech do čech a kam plánuješ teď stavět? Já se chci zeptat kdy plánuješ udělat úsek Valašské Meziříčí-Půchov. To by taky chtělo, nebo aspoň do Vsetína, ale chválím tě za každý úsek který postavíš, stojí to zato musím smeknout.

Ondro nerad bych se zastával nějak Stavitelexx.Ale jedině on rozhoduje kudy a kam stavět.On má svoji hlavu a né tvoji hlavu.Pokud pomůžeš,třeba mu udělat nějaké baráčky na tento úsek,určitě tam bude stavět.Ale jak píšu záleží jen na Stavitelovixx kam a jak bude stavět.Nebo si zkus pár kilometrů kolejiva postavit sám.Třeba Valmez-Půchov o kterém si tu psal.Ad víš jaká je stavba tratě a co stím souvysí.Lukáš

Po delší době jsem si zase chtěl zajezdit pár nových aktivit na trati 321, ale ouha! Po výměmě globalu,..atd. mi po pokusu o instalaci nové aktivity TS píše: "This package requires a route called Trat 321, UID Trat 321"
Podotýkám, že aktivity, které jsou součástí CD fungují normálně a aktualizaci 21 mám nainstalovanou.

Tohle vypadá na problém s *.trk souborem - ten identifikuje při instalaci trať a její název - nejčastěji se to stane, pokud máš TS a jezdil jsi před instalací na jiné trati - Trat 321 je odhozena do archivu TS.

Ondra135:
Martin má v plánu dotáhnout 130 a 140 do Chebu a pak se uvidí, kde bude mít chuť stavět.
Propojení ValMez - Púchov bude problematické, kdysi psal, že mu tam pár kilometrů místa chybí (nebo to bylo na jiném úseku?)

IL62:
V TrainStore si vrať vše zpět do MSTS, přidej aktivitu a načti si ji přes TS, ať u toho nesedíš věčně.:)

To IL62,
jakou trať jsi jel před vložením Trati 321??
Pokud jsi před přejmenování složek z té trati co jsi jel předtím nedal Vše zpět do MSTS a tuto možnost dal až po přejmenování složek na to, aby jsis mohl zajet Trať 321, tak se může stát, že v adresáři TrainStore můžeš mít ve složce Routes 2 tratě, ale TS to neukáže a nebo potom jestli jsi vrátil Vše zpět do MSTS až s tratí 321, tak taky můžeš mít něco z té předešlé trati ve složce Routes v simulátoru.
Jinak to co píšeš se mi už stalo např. u trati Luhačovice, kterou mám ve stejné složce jako je trať BP a když jsem to ještě moc neuměl, tak jsem vždy když mi vyskočila ta hláška co píšeš, spustil nějakou aktivitu z tratě Luhačovice, kterou už jsem tam měl a jak aktivita naběhla tak jsem, ukončil MSTS, vložil jsem novou aktivitu a už fungovala.
Ale asi ty budeš mít v adresáři TS zmatek, že tam budeš mít různé tratě v jedné složce Routes.
Pokud chceš, tak se mi ozvy v SZ.
Lukáš

Zdravim, kdyz chci spustit svoji aktivitu, tak mi msts porad hazi chybne shapes vozidel, zkousel jsem preinstalovat trat ale nepomohlo to, takhle ji nikdy neprojedu. :(

Jo, to mi taky dělalo. Zkus se podívat do trainsetu, jestli to tam třeba nemáš ve složce - jako já (engy jsem měl normálně, ale eska a zbytek jsem měl ve zvláštní složce). Pak jsem to jen normálně překopčil a šlo to OK :-)

Já tady mám řekl bych mnohem zajímavější problém, se kterým trať taky neprojedu. Dnes mi došla (pěkný dýrek k 18ce :), tímto bych chtěl Martinovi také za trať poděkovat - super práce!), v pořádku jsem dohodil soubory do složek, ale při spuštění mi to vyhazuje chyby - "Selhala inicializace manažeru aktivit". Jak při volné jízdě, tak při aktivitách přibalených k trati. Jedu MSTS na notebooku, tak snad to nebude tím. Teď jsem zkoušel celou trať předělat na pevný PC a tam mi to fičí v pohodě, takže chyba bude někde na tom noťasu. Setkal se s tím už někdo? Mám W7, zkoušel jsem reinstal celého MSTS, BINu i updatu, ale pořád nic :(

...tak že jsem sem něco psal :D Po třech hodinách, kde jsem myslel, že to nerozchodím, jsem zkusil snad poslední možné řešení - spustit MSTS "jako správce" a ono to najednou naběhlo OK. Takže tímto je asi problém vyřešen :rolleyes:

skautik napsal:
Jo, to mi taky dělalo. Zkus se podívat do trainsetu, jestli to tam třeba nemáš ve složce - jako já (engy jsem měl normálně, ale eska a zbytek jsem měl ve zvláštní složce). Pak jsem to jen normálně překopčil a šlo to OK :-)

Diky už mi to funguje

Až dnes som sa dostal do Ústi nad Labem veľmi pekná práca, som rád že to pôjde až do Děčína. Chcem sa opýtať a kedy bude v aktualizacií hotový Kolín a úsek Mosty u Jabl. - Č.Těšín. Vďaka za odpoveď

Mám dotaz pro Stavitelxx: Bude v aktualizaci 22 až do Bad Schandau (Ústí nad Labem - Bad Schandau). Nebo jsem někde slyšel, že bude. Nevím, jestli ano, tak se ptám pro upřesnění.

pepkas napsal:
Mám dotaz pro Stavitelxx: Bude v aktualizaci 22 až do Bad Schandau (Ústí nad Labem - Bad Schandau). Nebo jsem někde slyšel, že bude. Nevím, jestli ano, tak se ptám pro upřesnění.

Stavitelxx napsal:
Řeč ale původně byla o Drážďanech, s tím se mnou rozhodně nepočítejte, z výše uvedených důvodů, maximálně trať protáhnu do Bad Schandau, aby EC nemusely končit na státní hranici, ale dál do Německa ani metr.

Víc čítaj, méně písaj, následuju Jardu Skůru ;)

Naposled editoval moderátor:
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře